Sklep a tělocvična

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Sklep a tělocvična

Příspěvekod Spike » pon úno 07, 2011 8:45 pm

+Překvapeně několikrát mrkne a zatváří se jako vyoraná myš+ My už se známe rok? +podiví se+ Hele jako to fakt?! Sakra! +zavrčí si pod vousy+ Já nevim co ti dám +postěžuje si+ Asi ti koupim náhrdelník, protože nemyslim že bys ocenila nevinou pannu nebo tak něco +usoudí docela rozumě+ Toho u vás sis pustila zatraceně blízko, podle mě až moc.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon úno 07, 2011 9:03 pm

+tiše se zasměje+ Jo bude to skoro rok. +pokývá hlavou+ Věř mi, že jsme na tom oba stejně. +přejde mu dlaní konejšivě po tváři+ Jedině, než bych se pokusila o stryptýz.... +tiše se tomu bláznivýmu nápadu zasměje+ Nemusíš mi nic dávat, už tak mi dáváš víc než dost. +usměje se na něj, tak nějak měkce a zranitelně+ S ním je to o hodně složitější. Když opomenu to, že jsme určitým způsobem svázaní, tak mi zachránil život a to několikrát. Nemohla jsem o něj přijít, ne v tý době... +zarazí se a zamračí se spíš pro sebe, tohle si asi měla nechat pro sebe+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon úno 07, 2011 9:35 pm

+Zasměje se, ale vesele a potěšeně+ To bych ti musel dát nějaký sexi prádlo, abys mohla dělat kvalitní stryptýz. To víš já jsem zviklej na jinčí věci, než nějaký amaterský hopsání +provokuje ji a nutí k žárlivosti. Je to prostě provokatér+ Hele no tak jasně, jestli byl nějak důležitej +pokrčí rymeny, těžko říct jestli mu je to jedno nebo není+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon úno 07, 2011 9:43 pm

+přimhouří oči+ Jak, že jsi zvyklej na jinčí věci.... +načepíří se žárlivostí. najednou zpozorní a zamračí se+ Sakra. Málem bych zapoměla, že musím za Eillen. +zamračí se ještě víc+ Asi se něco děje, psala mi a znělo to dost naléhavě. +omluvně na něj koukne+ Budu muset běžet... ale ať jde nejmíň o život, jinak dostane pořádně vynadáno. +zazubí se a políbí ho+ Do rozednění budu zpět.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon úno 07, 2011 9:50 pm

+Dál se potutelně usmívá, jakoby měl své tajemství+ To bys ráda věděla co? +zklamaně našpulí ret, když mu řekne že odchází+ Tak běž, ale jestli nechce abys jí pomohla nejmíň tak zkrotit draka, tak se vrať +nabádá ji, ale celkem v klidu ji nechá jít. Už se asi tolik nebojí o její zdraví a počestnost+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon úno 07, 2011 9:54 pm

Tak o tom si ještě promuvíme. +slíbí vážně a políbí ho+ Ona sama se mění v draka, snadno se může stát, že nějaký to krocení proběhne. +zasměje se+ Ale vrátím se co nejdřív. +slíbí, ještě jednou ho políbí a odejde+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon úno 07, 2011 10:13 pm

+Když Nef odejde, uvaří si kafe, nalije do něj krev místo mléka, mléko, hodí pár marsh melow a všechno si to vezme nahoru k počítači.+
Spike
Upír

Předchozí

Zpět na Hyperion