Fredin pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Fredin pokoj

Příspěvekod Lanevra » sob led 01, 2011 11:23 pm

°pokrčí rameny, protže opravdu neví jak to popsat° To se nedá dost dobře říct, ale mě se to líbí °nakloní se a několikrát jemně přejede rty po její tváři, ale i bradě a čelisti° Pomůžu, ale ne dnes. Dneska si unavená °obejme ji, tentokrát trochu víc kamarádsky a položí jí bradu na rameno+ Ráda jsem tě zase viděla °zašeptá jí do ucha a odtáhne se° Dobrou noc °rozloučí se a odejde zanechávaje tam Fred samotnou°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » sob led 08, 2011 9:54 pm

Dobrou noc. +stačí jen říct, než se vzpamatuje a když se konečně rozhlédne, je v pokoji sama. zamračí se nad tím, ale jelikož jí začíná bolet hlava odpotácí se k posteli, shodí ze sebe oblečení a zaleze si do postele. prospí skoro celý den, než vyleze z postele a zajde se vysprchovat, od nadčený Nef se dozví, že bude pořádat Vánoční oslavu. než nadejde čas se na ni připravit, uklízí si zatim v pokoji, utře prach a vymění záclony. rozhldéne se a pousměje se. není to zatím ono ale pořád lepší než předtím, obleče si na sebe vybrané šaty a po chvíli váhání vyrazí dolů+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Winifred Burkle » úte led 11, 2011 9:13 pm

+vrazí podmračeně do pokoje a zavře. přechází z místa na místo, hezky až k oknu a zpět ke dveřím. netuší co se to s ní děje. proč byla tak zklamaná, že Lana musí odejít ani nechápe, proč je tak ráda, když jí zase vidí. stojí u okna, když jí dole u poštovní schránky zaujme pohyb. chvilku nevěřícně sleduje sovu, která se potýká s dírou u schránky, než se jí povede dovnitř něco hodit. chvilku ještě váhá, než se vydá prozkoumat co se to tam děje a zpět se vrátí s obálkou. překvapeně zjistí, že sova sedí zvenku na parapetu. opatrně otevře dopis a zahledí se na písmo. chvilku jen překvapeně zírá, než se donutí k tomu aspoň trošku myslet a sehnat papír a tužku. no papír v tom bordelu nenajde, ale aspoň tužku ano, takže vzkaz přípíše dolů na volné místo. podívá se na sovu a chvilku jí zkoumá pohledem, než otevře okno a přiblíží dopis k sově, ta se natáhne, dopis vezme do zobáku a než se Fred naděje je pryč+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Winifred Burkle » pon led 17, 2011 9:46 pm

+ještě chvíli přechází sem a tam, přemýšlí a přemýšlí. nakonec to pro dnešek vzdá, převlékne se a zaleze si do postele. chvíli se jen tak převaluje, než konečně usne. převaluje se sem a tam a něco mumlá, asi špatné sny. ráno se probudí trošku zlámaná a s menší bolestí hlavy. s mručením vyleze a přešourá se ke skříni pro oblečení. natáhne na sebe džíny a tričko, ve starém zdrcadle se pomalu upraví a jde se porozhlédnout po hale+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Předchozí

Zpět na Hyperion