hala

Letní sídlo

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: hala

Příspěvekod Manori » úte čer 07, 2011 8:13 pm

*jen stojí a čučí, jak si J-C s Luciusem vyměnují zdvořilosti, že je celou dobu jak pěna* ehm...*a šáhne po sklence s koktejlem* se ze mě ještě stane alkoholik...*vrtí hlavou a mhouří oči na J-C, který se pobaveně směje*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte čer 07, 2011 8:34 pm

připojí se ke golux, Styx a Meg Bavíte se dobře, dámy? Doufám, že pokud mluvíte o mně, je to jen v dobrém... obejme golux kolem pasu a políbí ji na tvář
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte čer 07, 2011 9:11 pm

Tony: Rozesměje se. Bod pro tebe, přesně něco takovýho jsem čekala. Třeba Death Valley, Kalifornie. Směje se. Pozorně ho poslouchá a když zkončí, dívá se na něj na okamžik zvláštním pohledem, pak se ale usměje. No tedy...Kdybych tě teď neslyšela, nikdy bych nevěřila, že jsi něco takového řekl ty. Pousměje se. Ale máš pravdu, Skotsko je taky úžasná země. Dopije svou sklenku a hned si zase doleje. Takže...kdypak budeš chtít uskutečnit návštěvu mojí chatičky? Podívá se na něj přes hranu sklenky a blýskne jí v očích.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř čer 08, 2011 2:51 pm

Jsem patriot +pokrčí rameny na vysvětlenou+ Při mé práci a způsobu života jsem vždycky šťasten, když se tam vracím živý a zdravý. A když zase musím jít, pokaždé si říkám, jestlipak se sem ještě někdy vrátím živý +zamyšleně točí skotskou ve skleničce+ Mrtvý nepochybně... chci být pohřben v rodné zemi. Tedy... za předpokladu, že najdou moje tělo +ušklíbne se a převrátí do sebe celý obsah sklenky+ To záleží jen na tobě... dokud mě Mistr nepovolá do akce, mám volno +mrkne na ni vyzývavě+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » stř čer 08, 2011 3:10 pm

golux: A vy jste si nezaznamenávali ten obřad? Občas by možná chtělo tvému manželovi připomenout jeho slib +culí se+

Lucius: Díky, bavíme se skvěle +usměje se+ Zrovna probíráme ten krásný obřad. A tebe pomlouvat snad ani nejde... máš uši všude +culí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř čer 08, 2011 8:20 pm

Samozřejmě. A taky docela dobře ovládám nitrozpyt, i když samozřejmě ne tak dokonale jako Pán zla. Takže se mi ani nepokoušejte lhát žertovně zahrozí prstem, ale usměje se Kromě toho, já velmi dobře vím, na co jsem řekl ano. A taky dobře vím, na co řekla ano golux, za což jsem jí velmi vděčný, i když samozřejmě to, co o mně řekl Amon, není ani z poloviny pravda... v ruce se mu objeví sklenička whisky a sklenička vína, kterou podá golux
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř čer 08, 2011 9:58 pm

Tak s tímhle já si hlavu moc nelámu... I když kdybych si měla vybrat, nejspíš se nechám pohřbít ve Finsku. Pak se zasměje. Ovšem za stejného předpokladu týkajícího se těla, jako u tebe. No dobře, tak pro mě za mě můžeš přijít hned, až zkončíme tady. Podívá se na něj neméně vyzývavě.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv čer 09, 2011 4:05 pm

Překvapuje mě, kolik věcí máme společných +pousměje se+ Díky za pozvání, moc rád přijdu. Teď se ale půjdu pořádně vyspat. Nespal jsem tři noci a nerad bych, aby se to podepsalo na mém výkonu +to by nikdy nepřežil+ Takže se brzy uvidíme ve Finsku, upírko +vtiskne jí letmý přátelský polibek na tvář. Pak se jde rozloučit s golux a Luciusem, poděkuje jim za pozvání a přemístí se na Orlík+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv čer 09, 2011 8:01 pm

To bys jistě nedopustil, aby se to podepsalo. Ušklíbne se pobaveně. Ale taky pomalu půjdu, mám ještě práci ve Slastech a musím se na to neprodleně vrhnout. Až budeš chtít přijít, přemísti se na Altamirano Hall a nějaký skřítek tě odtamtud už nasměruje. Tak se měj, a budu se těšit, Smrtijede. Pousměje se a když zmizí i ona se jde rozloučit s golux a Luciusem a přemístí se do Slastí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pát čer 10, 2011 1:52 pm

golux: tak to je super, že se cítíš líp..akorát sis to ze začátku asi moc neužila, co? tys byla na vyrácení.. *malinko pobaveně* taky jsem tehdy měla nervy na pochodu, ale až tak ne *zavrtí hlavou* by mě zajímalo, čím to vlastně je, že lidi jsou před obřadem tak moc nervoozní..vždyť defacto o nic nejde..nooo..téměř.. *uculí se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Manor Country House