hala

Letní sídlo

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: hala

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte čer 07, 2011 11:38 am

No, touhle dobou bývá vidět už jen vyjímečně, nejčastější je od ledna do dubna, ale čas od času se vytvoří i později. Usměje se. Hmmm a když už jsme u toho, kde máš svůj ráj na zemi ty? Zadívá se na něj zvědavě.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod golux » úte čer 07, 2011 6:50 pm

Styx píše:golux: Tak myslím, že se znáte natolik, že se ve vašem vztahu nic tím nemění... a jen doufám, že s tím slibem věrnosti to Lucius myslel smrtelně vážně... nakonec... sliboval to nejen tobě, ale i Pánovi zla... a tomu se neslibují žádné plané sliby +mrkne na ni významně+

zachichtá se Já myslím, že si ho Pán zla ohlídá, aby mě moc netrápil... náhodou, byl to dost dobrý manželský slib, i když nepochybuju, že Lucius už přitom myslel na to, jak to ošulit... jenže já ho stejně miluju, i s jeho chybama, nevěrama, arogancí a vůbec upře zamilovaný pohled na Luciuse, který se baví s J.-C. Prostě, není mi pomoci... vzdychne a dopije skleničku
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte čer 07, 2011 6:55 pm

Jean-Claude: právě prožívá to, čemu se říká smíšené pocity... nechuť k upírům a obdiv k Jean-Claudově moci a vlivu, ale nakonec se rozhodne chovat taky slušně Přiznám se, že mám k nemrtvým určité výhrady, ale jestli jste stejný jako můj přítel Postrach, rád je potlačím. Postracha obdivuji a musím připustit, že upíři mají i jisté přednosti vzpomene si na Theresu. V každém případě, cokoli byste potřeboval, a nejen v tuhle chvíli, stačí říct. S golux se jistě znáte, ale rád bych vám ji formálně představil jako svou manželku pokyne ke golux, která se baví se Styx
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Margarit Black » úte čer 07, 2011 7:35 pm

*rozkoukává se, co by ještě uzmula dobrého a tam ty koláčky jí přijdou ideální..pár si jich nandá a jde si sednout k holkám*

golux: Tak co, taky se tě všichni ptají, jak se cítíš jako vdaná paní? *mrkne na ňu* (nevím, kde kdo je, tak se omlouvám, pokud píšu mimo mísu..nestihla jsem to ještě přečíst)
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte čer 07, 2011 7:39 pm

golux: Amonův proslov byl celkově velice působivý. Překvapilo mě, jaký má můj pán smysl pro humor +uchichtne se, když si na to vzpomene+ Lucius tě má skutečně rád, ať je, jaký je. Ale chápu tě moc dobře, každý zamilovaný člověk slepě přehlíží negativní vlastnosti svého partnera a odpouští mu jeho chyby. Láska je opravdu mocná čarodějka... je to přece ta nejkrásnější věc na světě +usměje se trošku zasněně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » úte čer 07, 2011 7:47 pm

*rozhlíží se kolem sebe a s talířkem v ruce prozkoumává country domeček...musí říct, že se mu moc líbí*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » úte čer 07, 2011 7:52 pm

*chudák Luc, né a né se těch nemrtvých zubatců zbavit:)* Jsem rád, že to říkáte na rovinu, nemá smysl něco takového tajit...přede mnou *kývne* non, úplně stejný ne, jsou mezi námi rozdíly, především co se týče dovedností a..věku..*pousměje se* a ano, jsou určité, nezanedbatelné přednosti, jak říkáte...jistě jste si jich u nás ve Slastech všiml..A to v podstatě mí lidé zákazníkům nic nenutí, pokud si to nepřejí... Ale pokud vám je společnost nemrtvých nepříjemná, zařídím, abyste žádného nepotkal..*elegantně pokrčí rameny, jako by to bylo to nejmenší..vyklidit upírky..což pro něj v podstatě je.* to není nejmenší problém.*přimhouří oči* a nejen s nimi..*dodá* Merci...jste laskav..Potkali jsme se, to je pravda, ale...od té doby se mnohé změnilo..*přkývne s úsměvem*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Tony Dolohov » úte čer 07, 2011 7:58 pm

Tak to si budeme muset pospíšit, abychom ji ještě stihli +usměje se a zapálí si doutník+ Možná očekáváš, že můj ráj na zemi bude třeba Ďáblův ostrov, Pobřeží koster nebo Údolí smrti +zachechtá se+ Ale zklamu tě... miluji Skotsko, zemi, odkud pocházím. Divoká a drsná příroda, romantické hory a poklidná jezera, zvlněné zelené kopce, zalesněná údolí, písečná pobřeží se smaragdově zeleným mořem. Obloha je tam často podmračená nízkými deštivými oblaky, jindy celou krajinu zahalí bílá mlžná tma a někdy se krajem ženou divoké vichry a hukot mořského příboje je slyšet hluboko do vnitrozemí. Ale přesto je tato zdánlivě nehostinná země pro mne ten nejkrásnější kout na světě.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte čer 07, 2011 7:58 pm

Jean-Claude: Pokud je to tak, rádi někdy opět navštívíme váš podnik. Musím říct, že váš personál se chová skutečně profesionálně. A teď mě omluvte, rád bych promluvil s manželkou lehce pokývne hlavou a nasměruje se ke golux
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » úte čer 07, 2011 8:01 pm

Meg: Jo, už se mě na to ptali... a cítím se úplně stejně jako předtím. No, vlastně úplně stejně ne. O trochu - o dost víc - šťastněji culí se jako sluníčko

Styx: Amon má opravdu velmi specifický smysl pro humor. Škoda, že jsem to úplně nevnímala. Takové věci by stálo za to zaznamenat... chechtá se
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Manor Country House