Obývací pokoj

Obydlí yohannky

Moderátoři: Beatrix, yohannka

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod yohannka » úte zář 14, 2010 11:15 pm

apak mě za trest zbijou!
joo? aji tkaničky? +jj aji baťoh ti přeskládával+ no.. ale znáš to.. ty máš jinej vkus než já.. i když.. +ušklíbne se, jak si vzpomene na Lea+. A vůbec, měla bych se tak nějak vrátit k Davidovi, sice to nebude ideální, ale.. mělo by to tak být. Sluší se to. +pokývá hlavou neurčitě, nenadšeně+
mmm na Mýtince? ale néééé +kroutí hlavou div si ju neukroutí+ tohle sme tam neměli. To sem nakradla jinde a pak to donesla na Mýtinku.. a pak teprv z Mýtinky sem. To sou flašky cestovatelky. A tudíííž je vypijem!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte zář 14, 2010 11:25 pm

To nééé, to spíš mě...už tak sou na mě nabroušení...
+no ten je hodnej!+ Mhmm..já totiž neumím zavazovat kanady...a zavazely mi nechty... Na vojáááky? +zaculí se+ slintala bys, beruško! +směje se zlitě+ Houby se sluší! Buď spolu chcete být, nebo spolu nebuďte..teda záleží hlavně na tobě, on si nemá co vybírat!
Určitě? no já nevím...ale to je fuk...+přiťukne si s ňou a exuje+ mh..nemáš nějakou trávu?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř zář 15, 2010 9:39 am

to b si nedovolili.. leda by udělali nějaký... spiknutííí
to máš jednoduchý.. to je jak když si zavazuješ kecky! ale taky sem je nikdy neváázala
ale.. on si má co vybírat. Zasloužil by si to, víš +pokyvuje hlavičkou+ je hodnej a.. to.. jakseto..mmm.. pozornej! A má mě rád i když je to vrahoun
mm trááávu? jasněěě, co si myslíš, že dělám za dlouhých zimních večerůů.. podzimních. Je už podzim? +vstane a hledá trávu+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř zář 15, 2010 5:42 pm

třeba sexuálníííí! to by byl grupáááč! +už mele z cesty+
a zkus si zavázat kecky s tííímhle! +zamává jí před očima drápkama+ to není jen tak§
zacoby si to? ten si zaslouží leda pár facek..a gilotinu...rád..to tě asi má..když tě ještě nezabil..
hulíš? +směje se+ tak to ubal! zá zavolám kellermanovi, že nedojedu dom..+vymečká poslepu číslo+ lááásko? mhm..já... dnes mě nečekej..no..se to tu protááááhlo...pssst! +dělá vtipně posunky na yohannku+ nééé nepijeme! víš, že držím dietu! tak papa a hlídej mi to tam hezky všechno...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř zář 15, 2010 9:04 pm

grupáááč.. ve sněhu! +směje se+
mm..jak to děláš.. ty nechty..mě se to hned při práci oláme +koukne na svoje škaredý+ nebo nepracuješ?
ale jo, zaslouží.. jak je na mě hodnej +pokývá hlavou a povzdechne si+ možná ho pak pozvu na vánoce.. nebo spíš po vánocách.. na cukroví. Ty asi budeš na vánoce.. s něma, co.. +s leem a žanie+ m.. +trochu nakrčí čelo, když si vzpomene že loňský vánoce byla s Leem ona+
nojoo co mi taky zbývá +uculí se na to hulení a konečně dotáhne trávu a balí z toho hezký jointíky+ taaak ten je pro tebe... a ten pro mě.. bude to kvalitka +chichotá se, poslouchá jak telefonuje a podá jí ho+ Já na ni dohlídnůůůů +směje se+ nepijem ani nejíme!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv zář 16, 2010 1:48 am

no to nevím jak bys e na to tvářili pánové! většinou se souloži ve sněhu totiž vyhýbají!
no...chodím ke své spešl manikééérce a ona má spešl laky, víííš...samozřejmě, že pracuju! ale občas si nějakej taky urvu..při nějaké..vypjaté situaci..a tak...+zarudne si trochu+
cukrovíííí! bože! mi rupnou podvazky na silvestra! +chichotá se té představě...dost reálné...+ Mmmmh...+špulí přemýšlivě pusu+ asi jo..s kým jiným..teda když ještě budem spolu no..znáš to..v nejmíň vhodnou dobu prááásk...a nemáš nic..mm..kdybys chtěla, klidně se můžeš přidat. +navrhne a jí by to ani nevadilo, a yohannka s leem sou kámoši, tak si můžem udělat pěkný vánoce+
Děkujíííí! +zahodí telefon a nastavuje na zapálení, pak si potáááhne jak ju to učil amon a lehce se tam dusí+ jako by se to nedalo používat nějak snadněji...+zadívá se na ni naprosto vážně a pak chytne výbuch smíchu+ to je matroooooš!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv zář 16, 2010 10:20 am

a hlavně souloži se mnou! +směje se a zapálí jim+
jo tak při vypjaté situaci? +pozvedne obočí+ začínám ti závidět..
mhm cukroví.. napeču si nějaký dobrý a pak to tu s havětí budem likvidovat, žeee +a havěť mroukne+ mm... no.. to radši ne +ty vánoce, kde by byla s nima+ asi bych.. to lehce nezvládla, víš.. vidět Lea na vánoce.. takhle s váma +asi by ju to odrovnalo na další rok+ Jenom si to užite. Já na vánoce budu na baru, tak nejlíííp když budete mimo mýtinku +poučí ju s uculem - aby je tam neviděla+
nesmíš toho vtáhnout tak mooc +potáhne si a culí se chvílu, cukají jí koutky a jak vidí beu jak se směje tak se rozesměje taky+ jistěěěě, to říkám furt! Ten nejlepšíí! A je to Bio! +načež chytne další záchvat+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv zář 16, 2010 2:32 pm

nééé! já slyšela samo opaky? koluje fáma, že prý ty vojáky solidně střídáš..hmm? +zvědavě+ dokonce jsi údajně jednoho vojela u nás ve vířivce!
nooo..to víš...ani nechty nevydržijou všechno...nézááviď! +směje se+ beztak su jenom nenáročná a stačí mně málo..+ano, my skromné - třikrát a dost...+
ale..kdybys chtěla...tak vážně klidně můžeš! já bych řekla, že budem buď na chatě, nebo ve vídni...ale je to vážně za dlouho...rači už moc neplánuju...teda plánuju..ale pak to vořvu... a co kdybych ti tam pozvala nějakýho santu? +zaculí se+ santakrafta třeba?
Bioooo! +asi se tam docela válijou smíchy po sedačkách..možná i po zemi, a zvířata na ně koukají jak na magory+ tak to si musím dat ještě...+potáhne si a vyprskne znova smíchy+ doppelbio!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv zář 16, 2010 3:28 pm

tsss střídám.. sem jednou.. dvakrát.. s jedním vojákem to, noo. to není žádný střídání vojáků +zašermuje vtipně prstem+
néé ty vánoce fakt ne +zašklebí se+ ani se santakraftem... to by asi bylo i tak.. smutný +si představ že bys slavila vánoce s třebaaa Johnem a silvijou, kteří by byli spolu+ Vojáci skosijou nějakej stromek na mýtinku, tak ho pak nazdobím +usměje se+
doppelbio! chááá +asi na sedačce, ale slítnout si na zem můžou+ my žijem tak zdravě! +vypadne jí jointík z ruky+ jéé utek-la.. travič-ka
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv zář 16, 2010 8:53 pm

No jen aby!
+třeba budu, mám na to slušně našlápnuto+
To já uteču travičce! Kde byl ten pokoj..támhle! +odbělhá se do pokoja pro hosty, ustele si tam na chlupatým koberečku a vytuhne+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček