Obývací pokoj

Obydlí yohannky

Moderátoři: Beatrix, yohannka

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod yohannka » pon zář 13, 2010 10:48 am

no tak.. je to takovej.. pes obranáář, ti musí být.. větší +uculí se a pustí se nadšeně do dortíku+ jo je skvělej.. já je jedla od rána do večera, až mi z nich bylo zle.. aleeee už je zase můůůžu +spokojeně mlaská a jak bea mluví o tom zahození tak souhlasně zamručí+ m.. mhm, no.. jo.
Tak.. víš jak, to máš výhodu, když to s jedním nebude klapat, půjdeš za druhým a naopak, to je náhodou pěkný. Pořád někoho tímpádem máš +pousměje se lehce smutně, jak slyší o té troječce a vůůůůbec nezávidí že+ jo.. tak to máte dobrý. To by se mi asi taky líbilo +povzdechne si+ jo panáka... celou flašku +de pro ni.. nějakej dobrej likéérek a lije jim to do takových většíích panáků+ tak na zdraví +ťukne si s ní+ a na tvé.. mmm.. +přemýšlí jak to nazvat+ milence? kamarády? no.. vyber si +zašklebí se kopne to do sebe až se otřepe+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon zář 13, 2010 2:23 pm

Zachvílu bude jak baskervilskej...+pomalu dožírá dort+ to se nedivím, tím bych se taky mohla živit furt...
Zahodili?! +překvapeně+ ale..proč? proč ste si je neskovali aspoň na památku?
Jo...průser je...že když něco neklape, tak většinou se to projeví všude..a pak seš tak nějak rozpolcená a řešíš problémy všude...ale oni dva sou vážně skvělí, to jo...+mumle, že si na ně nemůže v ničem stěžovat - nezáviď, my tě vezmem do čtverky ;o) +
Mh...a tebe teď nikdo nebere? +zkoumavě+ už sem dlouho neviděla Markuse...
Jo, na ty naše vojáky! +připije si ...až do dna no+ aaach, moc dobrý...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon zář 13, 2010 3:02 pm

tak.. je to takový to plemeno do hor... ten musí být velkej +usměje se a dlabe+ mhmm ani mi nemluv.. jenom abych pak chodila do posilovny shazovat co z tohohle naberu. To se stačí jenom na ten dort podívat a mám dvě kila navrch +směje se+
Mm..zahodili.. protože.. to vyplynulo ze situace +dolije jim bohatě velký panáky zas a jak položí talířek od dortu na stůl tak se koťata málem poperou o drobky+
no jo.. to asi neklape.. ale.. víš, jak, můžeš se tomu druhýmu vypovídat.. nechat se utěšit a tak. To je náhodou docela výhodný, takoveej. bonuspacket! + zamyšleně o tom přemýšlí+ (jo do čtverky.. že bych vám nosila vodu na osvěžení)
m.. ne. Navíc já jsem pro každýho pohroma +kouká do prázdnýho kafe, jak by od tama chtěla něco vyčíst, tak to radši vymění za panáka+ jo to.. já markuse viděla.. dělal mi fungl novej nos +ucucává pití, ale když ono je to tak dobrý, že má co dělat aby nebyla zase na dně+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon zář 13, 2010 3:56 pm

Třeba nás v zimě bude už vozit na saňááách...nebo běhat s demižonem na krku...
No fuj posilovna +zašklebí se+ teď už bych do středečných hodin nahoře bez fakt nešla, letošek je docela výkrmnej...
Ale to se neděláááá! +pití jí leze hned hezky do hlavy a vrhne se na druhýho panáčka+ a teď na tvoje...ty nikoho nevoto...tak na tebe! +klátí to do sebe+ Prstýnky se musijou skovávat! Hele, tenhle mám od Mária, tenhle od Amona a tenhle kříž od Johna! +ukazuje jí sbírku+ To se musí schovááávat!
To jooo, utěšovat se chodím často...+špulí pusinku nevinnost sama+ a často to skončí úplně jinak...ti dva sou lepší než antidepresiva! Ale nejlepší sou dohromady...jako oni i antidepresiva. +moudře jí radí+ (lach! to rači džusííík a papu...náhodou leo by tě rád votulil...)
To já taky...+mávne rukou+ co tam jee? +nakukuje co má v kafu jak tam zírá+ Nad tím nesmíš přemýšlet, nebo se zblázníš..ale...když to tak máme obě, třeba to tak má víc lidí...jakože ničijou ostatní...+zadumaně+ nebo..nebo ne? +upře na ni tázavě tenisákovitě oči, jako by právě teď měla yohannka odhalit tajemnou podstatu jejich existence+
Nos? +zkoumá jí nos+ ale pěknej ho máš, moc pěknej...hlavně, aby se ti dobře smrkalo..a proč vůbec? mělas ho přece pěknej odjakživa..
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon zář 13, 2010 4:59 pm

on už mě vozil! +hrdě+ loni.. ale jenom kousek, sem ho nechtěla strhat +směje se+ s demižoonama budou běhat koťata.. no a.. když zapřáhnem aji tygra aji psa, to nás utáhnou obě!
joo napijem se na mě +bumbá+ a kašlu na prstýnky.. zbytečnost.. +kouká jak jí bea ukazuje co všechno od koho má+ bych zapoměla kdo mi to dal! +směje se+
Se máš, já se chodím utěšovat.. +zamyslí se+ kam vlastně? +mávne rukou+ asi do postele k dortu, to pomáhá (ale houby, by se koukali, co tam dělááám, že su navíc)
Já už radši nepřemýšlím. Myslíš že sem to chytla od tebe? +to ničení+ to je tedy nemilééé. Nicméně, teď nemám nikoho na ničení, tak.. tak.. jsem v podstatě hrozně hodná! +dolívá jim+ hele za chvílu to dopijem! Musíme se víc snažit +směje se a trocha to cébrá kolem+
Joo nos.. tady mám takovej malej hrbolek.. ale smrká se parádně.. sem ho měla rozkoplej +promne si nosánek+ ale ani jizvička mi nezůstala a ty sou prý sexy.. +zamyslí se+ nebo to platí jenom na chlapy?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon zář 13, 2010 5:32 pm

a nebylas pak nějaká dobitá? nevyklopil tě někde? +snaží se vzpomínat+ doufám, že letos bude pořádná zima, a užijem si sníh! spoustu sněhu! abysme nemuseli nikam vylízat několik měsíců!
prstýnky sou krásnýýý! zvlášť ty zásnubní..a snubní....+posmutněle kouká na svý ruky a pak potřepe hlavou+ tohle se nezapomíná..ten zbytek co se mi válí doma, to už jo...
Dojdi se utěšovat za mnou! Mám v kanclu spoustu úplatků! (Oni by už ani nekoukali...)
Ale..to...to by sis měla někoho najííít! Třeba tentokrát zničí on tebe! +nadšeně, ale pak se zamračí+ to taky není ideální, co...
Mmm..ta flaška je totiž hrozně malááá víííš...+ochotně popíjí+
Kde? +zavostřuje jí na nosík+ já tam nic nevidííím, je dost dobře udělanej..a kdo ti ho rozkopl? néé jizvy sou sexy jen na chlapech, jak má baba jizvu, musí používat víc mejkapu...+ušklíbne se+ znááám to...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon zář 13, 2010 6:36 pm

jooo byla! +vzpomíná si taky.. i když matně+ Joo pořádný závěje a zahrabem se do postele.. a udělám zas spoustu sněhuláků kolem mýtinky, jak loni!
Nojo sou.. a.. vlastně dívej.. tenhle je zásnubní... trochu je velkej +ukazuje+ a takovej odřenej...
tak úplatky jooo? že bych došla na nějakou bonboniérku a panáka? Taky možnost +uculí se+ a nachystej mi k tomu nějakýho vojáka.. s mašlou na krku (lach no nekoukali... říkám, že bych nosila leda vodu.. džus)
Někoho najít +nakrčí čelíčko+ m.. asi budu sama nějakou dobu, toje... jistější? +zamyslí se lehce přiopile+ no a musím donýst novou flašku! počkej.. dívej co tu máám+ vytáhne tam z baru takový ty malí alkoflaštičky a háže je na sedačku+ dej si jakou chceš! +sou různě barevnýý+
nooo kdo asi! +směje se na ten nos+ můžeš hádat.. třikráát
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon zář 13, 2010 6:48 pm

To stavíš ty? Pošlu ti na pomoc vojáky, ať ti to de líp od ruky...
Mhh..ten vypadá...tak nějak..no...to je fakt zásnubní? +nepříde jí, že by se takovýhle zásnubní kupovaly no+
Přesně tak! Spousta bomboniér a chlastu!
(nééé to jako, že by se nedivili! jinak by koukali, a rádi...a pak bych je asi zastřelila...)
Vojáka s mašlou? Mmmmh....pošlu ti na pokoj Dereka! Ten se ti bude líbit!
Sama klidně buď, ale užívej si! život je tak hrozně kráátkej! +polozoufale+ jůů tohle sem neměla už hrozně dlouho..+lapne si višeň a obrací ju do sebe+
David? +kulí vočka+ to ste měli teda brutální rozchod..mám ho nechat zastřelit?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon zář 13, 2010 7:23 pm

no jasně a že se jich loni urodilo. Sem říkala vojákům aby pomááhali, ale moc se jim nechtělo +zašklebí se+
no.. to asi není.. kdovíí z čeho to je, ale je pěknej. tak ten mám na památku, no.. +smutně+
mmmmm Derek derek.. o tom už jsi mluvila, nebo ne? Kdo to je? povídej...+pobízí ju+ ale radši ho neposílej... já bych si užívala, alee.. to mi nejde jenom tak.. jako některýýým. Víš jak, neskočím s někým jen tak do postele +pokrčí ramínkama+ si teď budu užívat tohohleee +veme si flaštičku s kávovým likérkem a cucá ju+ sákra, kde já sem ty flaštičky jenom vzala...
Néé, davida nestřílej, ještě bych mu musela nosit chryzantéény na hrob, jinak by mě strašil +pokyvuje hlavou a trocha se tam válí+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte zář 14, 2010 10:52 pm

Lemry líný! Letos to dostanou rozkazem!
Zase s ním můžeš pracovat a nemusíš o něho mít strach..ty šutrovitý se hned odřou a dojebou..
S Derekem sem jela autem...jenže tam pak přistoupil áda...a pak sme ho s žanetou vyhodily z auta na noc..nebo tak nějak... no kdybys ho viděla...+zavlní obočím jak nejlíp to umí+ jak se nevrhám na cizí lidi, tak Dereka bych klidně...ehmm..+zatváří se svatosvatě+ dokonce mi pomohl i zavázat tkaničky...když sem si hrála na vojáka..(myslim..)
Nemusíš skákat jen tak...ale třeba někam vyrazit není na škodu...takový to flirtování..to je přece hezký!
+nasává a vybírá si višňovky+ Já bych řekla, žes to nakradla na mýtince...ale rači mlčííím...
To je fakt, ale kdybysme jeho kosti posypaly solí a spááálily...+moudře+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček