Obývací pokoj

Obydlí yohannky

Moderátoři: Beatrix, yohannka

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Joey Green » úte lis 22, 2011 12:55 pm

Ale neřekl sem, že tu máš pobíhata sa-ma. Když se bojíš, máš mně zavolat. Ono to vždycky samo, a nikdo za to nemůže.
Mě to stojí to, že musím v noci zvednout zadek do té zimy a hledat, kam nám slečna zmizela, a jestli už ju náhodou někdo nevojíždí v Maďarsku. +zakroutí nad ní hlavou+ JÁ chcu taky někdy večer u televize i když musím furt pracovat. Holka holka, kdy ty nad tím začneš přemýšlet.
Warte, warte nur ein Weilchen, dann kommt Joey auch zu dir.
Mit dem kleinen Hackebeilchen macht er Gulasch auch aus dir!
Joey Green
Mág

Příspěvekod yohannka » úte lis 22, 2011 1:56 pm

ale já se bála moc! +kníkne+ nemohla sem nikoho volat, protože.. sem se vás.. bála taky.. +mroukne+ V Maďarsku? +vykulí očka+ hustýýý! A byls tam +uculí se+ mm.. tak si poď sednout k té televizi +přešlápne z nožky na nožku, páč ju podlaha v kuchyni zebe+ A nestěžuj si na práci! +vyjede po něm+ nemusels to dělat! byls donedávna spokojeně nezaměstnanej, pokud si dobře vzpomínám!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Joey Green » úte lis 22, 2011 2:04 pm

Nás ses bála, jasně...+zapálí si a rozhlídne se tam+ hlavně, že sama ve velkým baráku už se nebojíš. +koukne na ni jak zjara+ Kde? V Maďarsku? Jednou jo, teď ne. No ono by ti to až tak hustý nepřišlo...+kývne, a´t de k telce, trochu to tam vokontroluje, dá znamení ven, že dobrý a de za ní+
Jooo to sem byl! Teprve teeď si toho začínám pořádně vážit. Člověk nikdy neví co má, dokud o to nepříde...+sedne si vedle ní na sedačku+
Joey Green
Mág

Příspěvekod yohannka » úte lis 22, 2011 6:48 pm

joo.. bála +kníká+ m-m tady to znám, ale tam je všechno úúúplně nový! +sedne si na sedačku a zakryje si dekou holý nožky+ Noo jasně! Chlapi! Můžeš být klidně zase nezaměstnanej, jestli s tím máš nějaký problémy! Dřív jsem se bez tebe taky obešla! +zvedne hrdě bradičku+ obejdu se i teď.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Joey Green » stř lis 23, 2011 3:27 am

!

Jo, ale tam je plnej barák lidí a špičkovej alarm, tady než sem dojede zásahovka z tebe zbyde tak sekaná. +rozvalí se pohodlně na sedačce a dá si nohy na stůl+ Nevyhrožuj, ať tě nevezmu za slovo. +zavrčí trošku+ Jestli tu toužíš být sama, stačí říct.
Joey Green
Mág

Příspěvekod yohannka » stř lis 23, 2011 10:20 am

ale necítila jsem se tam dobře. Ty to vůůbec nechápeš +mroukne a obejme si kolínka+ ne.. nechci abys.. zmizel a nikdy bych tě neviděla. Chci abys byl můj.. kamarád +řekne trochu smutně páč nic víc oni dva asi nebudou+.. ale pokud ti tak moc vadí, to co děláš teď, tak tě tu držet ani nemůžu +pokrčí ramínkama+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Joey Green » stř lis 23, 2011 6:46 pm

Taks-měla-zavolat! tečka. jiná možnost není. +celý jí to opakovat popátý fakt už nebude+
Tak buď hodná, nebo uteču já a pak se teprve budeš divit. +nad tím kamarád jenom zvedne obočí, ale kuchat to nebude. teď+ no...budu co budeš jenom chtít, kotě. +napije se+ kdyby mi to vadilo, už tady nesedím. +ujistí ju a podrbe tygra za uchem, kterej se mu usádlil u noh+
Joey Green
Mág

Příspěvekod yohannka » stř lis 23, 2011 7:27 pm

+zakroutí hlavou, že ju vůbec nechápe+
co jenom budu chtít.. mmm.. to nejseš moc ambiciozní +že mu je to šumák+ jestli máš hlad, něco bude v ledničce.. asi.. sýr.. šunka.. +zatulí se úplně pod deku, že jí kouká jenom hlavička, jak tak sedí a pustí telku, aby tam nebylo ticho+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Joey Green » čtv lis 24, 2011 4:00 pm

+docela nehezky se na ni podívá+ Jestli ti příde víc ambiciözní někoho znásilnit na sedačce...tak to asi nejsu. Nemám. +típne cigaretu do vázy+ Du skontrolovat venek. +je nějakej rozladěnej, tak se de rači vyvětrat, yohannka se s ním viditelně moc bavit nechce...+
Joey Green
Mág

Příspěvekod yohannka » čtv lis 24, 2011 4:55 pm

+zakoulí očima, že se asi vážně nechápou a jenom nad ním mávne rukou+ A neboj se, na vánoce dostaneš dovolenou, tak si můžeš dát voraz od téhle blbé práce a jet.. kam a za kým budeš jenom chtít. +kouká chvilku za ním, pak přiloží do krbu, uvelebí se na sedačce a kouká do ohně+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček