Obývací pokoj

Obydlí yohannky

Moderátoři: Beatrix, yohannka

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod yohannka » sob lis 12, 2011 6:08 pm

pípu! tssch, to ne, to by tu byl nával! +směje se+

vlk? no.. to tak nějak samo, vlci sou bezva, ne? +natáhne packu a zaškrabká ho na kolínku+ a nebezpečnější než nějaká kočka..
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned lis 13, 2011 2:11 pm

(na chatě..)

né, utíkat nemůžeme.. ale třeba na víkend.. neto tak. +pohladí ho po tváři+ nebudeš se se mnou nudit? jako bodyguard... mě o život nikdo neusiluje...tak nebudeš mít co na práci
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Joey Green » ned lis 13, 2011 2:37 pm

yohannka píše:(na chatě..)

né, utíkat nemůžeme.. ale třeba na víkend.. neto tak. +pohladí ho po tváři+ nebudeš se se mnou nudit? jako bodyguard... mě o život nikdo neusiluje...tak nebudeš mít co na práci

Proč né? Na Mýtince je tolik lidí, že týden by na báru zvládli i bez tebe. Neto tak? +začne se tomu mile smát+ Tak to jooo!
Jaktože neusiluje? +zvážní a hřbetem ruky ju pohladí po tvářičce+ Ne všechny informace dojdou až k tobě...což..je možná dobře.
Warte, warte nur ein Weilchen, dann kommt Joey auch zu dir.
Mit dem kleinen Hackebeilchen macht er Gulasch auch aus dir!
Joey Green
Mág

Příspěvekod yohannka » ned lis 13, 2011 3:30 pm

(to mělo být nebo tak.. sem se přepsaláá)

protože.. no... protože.. to neumím +kníkne+ neumím strávit týden s někým, jakože.. dovolená a tak. Pak mám děsnou ponorku a jsem protivná... věř mi, že už jsem to zkoušela +tuším že to bylo na té chatě s gregem+ a nic extra z toho nebylo
Usiluje? +usměje se+ to je blbooost, proč by...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Joey Green » ned lis 13, 2011 4:47 pm

(lach)

no..tak..tak si tě pučím na večer z báru a zajedeme si někam trsnout, hm? a ten víkend to semnou třeba vydržíš?
No...+nechce se o tom moc šířit, ale vypadá, že o tom ví svý+
Joey Green
Mág

Příspěvekod yohannka » ned lis 13, 2011 6:39 pm

to by šlo +uculí se+ někam na diskotééku! +nadšeně+ teda nějakou... luxusnější +aby je od tama kvůli věku nevyrazili+ víkend bych mohla zvládnout +našpulí pusinku a přejede mu prstíkem po krčku+ no.. nooo? tak byly krušnější doby, ale teď je přece klid...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Joey Green » ned lis 13, 2011 8:51 pm

yohannka píše:to by šlo +uculí se+ někam na diskotééku! +nadšeně+ teda nějakou... luxusnější +aby je od tama kvůli věku nevyrazili+ víkend bych mohla zvládnout +našpulí pusinku a přejede mu prstíkem po krčku+ no.. nooo? tak byly krušnější doby, ale teď je přece klid...

+překvapeně na ni koukne+ ty chceš vážně na diskotéku? +ale usmívá se+ luxusnější diskotéku, to je požadavek! +pohladí ju po bříšku+ tak jo, seženu někam míístenky.
+skoro jí nastaví krček jak tygřík, aniž by si to uvědomil+ nooo, no. +uškblíens e mile+ klid je...protože je odklízijou dřív, než se k tobě dostanou. ale zas takovej klid není.
Joey Green
Mág

Příspěvekod yohannka » ned lis 13, 2011 9:45 pm

no jasně! to nějakýho lepšího klubu, kde sou takový ty bezva sedačky.. a děsně drahý drinky +uculuje se a jak natáhne krček tak ho začne příjemně oškrabkávat od zátylku na krček, jak tygra no+ fáákt? +našpulí pusinku+ ale kdo by mě chtěl.. to. .to? to je blbost
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Joey Green » pon lis 14, 2011 2:37 am

Myslíš TY sedačky? +zubí se a prstama jí obkresluje obličejík+ Takže mě hodláš přivést na buben? Tos měla říct rovnou a šli bysme hrát automaty! mh..mhhhh...mgrrrrh...+ani si to neuvědomí a fakt vrčí jako tygřátko a přivírá spokojeně oči+ ti co chcou to-to beu...+zamručí+ seš pro ni důležitá...naštěstí tě chcou víceméně živou...
Joey Green
Mág

Příspěvekod yohannka » pon lis 14, 2011 8:21 am

+culí se+ to zas nééé... ale nějaký.. příjemný sedačky třeba. Automaty! +nadšeně+ ty jsem nikdy nehrála! půjdem žejooo +udělá vlčátkovský voči a hezky ho oškrabkává dál, pak se natáhne a dá mu pusinku na krk+ achjo, já vím. fakt je to tak.. aktuální? +že po ní jdou+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček