Ložnice

Obydlí yohannky

Moderátoři: Beatrix, yohannka

Re: Ložnice

Příspěvekod Kellerman » úte led 25, 2011 3:02 pm

+málem se začne smát+ mňaf... +zakroutí nad ní hlavou a zlehounka jí prstem obkresluje kontury obličeje a stejně už neusne, tak ju celou dobu hlídá a přemýšlí nad tím jejich vztahem+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » úte led 25, 2011 3:25 pm

+a za pár hodinek:+ jo, mňaf +okousne mu hrudník a probere se trocha... a zajímalo by mě na co došel..+ mmhmm, tady je příjemně +vrní spokojeně pod duchýnkou+ ahooj.. +otevře očka+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » úte led 25, 2011 3:53 pm

+lach, to asi paul decentně nadskočí, to nás taky..+ teploučko, co...ahoj..+usměje se a vezme si malinkou pusinku+ vyspinkaná do růžova? +odhrnuje jí vlásky z čelíčka+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » úte led 25, 2011 5:30 pm

+yohannka asi ze spaní dělá vtipný zvuky+ jo teploučko, odsud nevylezu...co do růžova, někde i do fialova! +kouká na něho mile.. jak kotě.. a vono jedno kotě najednou taky vystrčí hlavu z podpeřiny.. a druhý...a z druhé strany si na paulovo rameno položí hlavu liška - a třářijou se všeci stejně, včetně yohannky+ uhm... +a yohannka jenom nahlas polkne a čeká, že paul uteče
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » úte led 25, 2011 7:54 pm

+koukne napravo, koukne nalevo, koukne se na rameno a pak zpátky na yohannku+ emmm....nehodláte mě posnídat, když na mě tak hladově koukáte, že ne? +a ještě jak yohannka polkla+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » stř led 26, 2011 12:11 pm

+lach!+ ale aleee +zavlní obočím+ to víš že jo! +a skočí na něho, že ho zalehne+ spapáme hooo +a zvířátka tam začnou nadšeně poskakovat - né kvůli tomu spapání, ale chcou si hrát, a přebíhají po nich+ ajééé, teď jsem tvůj štít!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » stř led 26, 2011 3:46 pm

ježííš! usnul sem a tohle je má noční můra! +dlachmá ju na sobě+ můj štíít joo? miluju štíty...+okusuje jí rtíčky+ kdy zajedeme na to tetování mrknout, hm? už je ti líp?
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » stř led 26, 2011 4:10 pm

já ti dám můůru! +rtíky mu hezky olíbne a olíbutí změní v polibek+ mhm..klidně hned, teda až se obleču, namaluju a tak.. aleee.. přemýšlela sem a.. nevím jestli si mám dát taky tu vlčí tlapu na rameno jak ty. Možná by stačily jenom ty ťapky na zadečku +zamyšleně - přecejenom u ní to bude vidět asi víc.. +
A vůbec.. víš, že se měním ve vlka? Takže mě budeš mít zvěčněnou na věky! Teda mou tlapku.. +uculí se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » stř led 26, 2011 4:37 pm

moje můřička...+opusinkovává ju a pak ji hezky láskyplně líbá a probírá se jí vláskama+ á jéé, takže si stihnu jít zaběhat, dat si cigaretu a vykoupat se. a ještě bych mohl zajet pro benzín. a stavíme se někde na snídani?
jak jenom chceš lásečko. +pusinka+ stejně tě pak prozkoumám od hlavy až k patě!
To vím, ale ještě sem tě tak neviděl..mám být rád?
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » stř led 26, 2011 5:06 pm

můřička... tak to tu ještě nebylo, já si to fakt začnu zapisovat +nechá se tulinkat+ mhmm zaběhat určitě +a jak to slyši tygr tak přiběhne a zamrouká+ vidíííš.. a nebudeš sám!
Joo zajedem pak do kavárničky a dáme si něco extra sladkýho. Jenom si ty packy nesmím nechat vytetovat moc níízko, jinak si ani nesednu! +směje se+
emmm... já ti to někdy předvedu +uculí se a hrabe se do koupelny pod sprchu+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček