Obývací pokoj

Obydlí yohannky

Moderátoři: Beatrix, yohannka

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod yohannka » ned led 23, 2011 4:15 pm

moc dobrýýý.. a.. ovážeš mi žebířka? +asi z ní trocha obinadlo plápolá+ ať se můžu trocha dooblíknout +udělá oči a hezky mu rtíky pusinkuje, jak by byly lepší než zmrzka+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned led 23, 2011 4:30 pm

to víš, že jo, podrž- +dá jí pohár a opatrně ju doobvazuje a vtipně jí oblíká tričko, že si musí yohannka předělávat pohár z ruky do ruky+ pak ju zabalí pod duchnu, natulí pod sebe, sebere jí pohár a dává jí hezkou megaporci na lžičce+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » ned led 23, 2011 4:59 pm

to já ti ráda podržííím +ona si hlavně vtipně zakrývá cudně packama s pohárem hrudnííček a chichotá se jak ju souká do trika+ taaaak.. lepší? +nakrucuje se mu tam chvílu v tričku, než ju zabalí do duchny.. nene neee +směje se a vybaluje se+ by mi bylo moc horkoo. Takhle to chcu +stáhne si ho na sebe aby tam nebyla duchna. Mhmm.. voníš +mroukne a zdlábne lžícu+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned led 23, 2011 5:44 pm

nejlepší to bylo včera večer! +vlepí jí pusinku+ tak podržíš jooo? +vtipně jí okousne lechtavě krček a pohladí ju po bříšku+ k nakousnutí! +a zdlábne taky lžícu zmrzliny a hezky ledově ji políbí, se jí nemůže nabažit no, tlapou jí přitom hrozně nenápadně sjede na hrudníček+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » ned led 23, 2011 6:12 pm

to teda.. nojoo kdykoliv a kdekoliv +zašklebí se+ někdy ti u nás ukáážu večer bar +zavlní obočím, obejme ho packama a nožkama a loví si od něho jeden polibek za druhým - taky se nemůže nabažit, noo+ já tě asi spapááám +zamrouká a natiskne se mu na packu+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned led 23, 2011 7:14 pm

u nás u vás? tam já bar po nocích vídávám co chvíla..ale nějakej prázdnej...+okousne jí bradičku+ neee to nééé! +strčí jí do pusinky oplateček+ tohle papej, potřebuješ energii! já su samej sval, šlacha, ze mě bys toho moc nevytěžila! +vykecává se a přisaje se jí ke krčku+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » ned led 23, 2011 7:49 pm

no práávě, ti ho ukážu tak jak ho neznáš +uclí se+ mm.. uteklo mi papání +cvakne po něm zoubkama, ale jak se jí přesune rtama na rty, tak přespokojeně zamrouká+ mhmmmm ale tohle je taky dobrý
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned led 23, 2011 8:33 pm

+rtama na krkček, žeee+ líbí? +přejíždí jí po krčku zoubkama a sem tam ju lehce úpírsky okousne+ s kanibalkou sem teda ještě co dočinění neměl, doufám, že to není nakažlivý grrrh +zakousne se jí do ramínka jemně+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » ned led 23, 2011 9:05 pm

+lach jo+ jo-ooo +zamroukáá s přivřenýma očima a zaškrabká ho na zádech+ klidně ať je, sežerem se navzáájem +vydechne spokojeně a kdyby uměla vrnět, tak vrníí.. a nehodlá se od něho odlepit ani na chvilku+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned led 23, 2011 11:22 pm

to néé, to někde bylo..v nějakým seriálu..a nebylo to vůbec hezký...+pusinkuje jí dekoltík mile a pak jí koukne do očí+ měli bysme udělat něco..šílenýho....třeba...si necháme něco vytetovat!
Jistě, madam.
Kellerman
Security

PředchozíDalší

Zpět na yohannčin domeček