Pokoj pro hosty

Moderátoři: mollyz, Fabien

Pokoj pro hosty

Příspěvekod mollyz » pon srp 02, 2010 9:05 am

Nicolette o své hosty opravdu dbá!

Obrázek
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Isamun » ned srp 08, 2010 4:16 pm

:lol: jak tam s Molly vejdou, hned ji zatáhne dovnitř, zamkne za nimi dveře a asi tak třikrát ji hned vášnivě osouloží :P
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned srp 08, 2010 4:26 pm

:evil: Hele, takhle se to nefláká! Fabien to taky nikdy nesfoukne jednou větou!! :twisted:

Samík: +Sleduje ho, jak zamyká a taky si odkládá batoh, otvírá okno a kontroluje, jestli všechny její oblíbené knihy nechala Nicol na svém místě.+ Jak se ti tu líbí, Samíku? +Políbí ho na tvář.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned srp 08, 2010 4:32 pm

(jenom trochu zlobí a dohání resty :twisted: . vždyť víš, jak to měl daleko na poslední misi... už psal ne? a mě to furt padá, svině připojení...)

Molly: mě se tady líbí a nejvíc se mi líbíš ty. olíbává jí krk, aby ji mohl počtvrté... ;) a jde se podívat, kam vede to okno, a jak hluční mohou být. jak moc spěcháš na toho panáka s Nicolette? ptá se pátravě a taky pátrá Molly pod tričkem oběma dlaněmi. usmívá se dost jednoznačně a ve spokojeném očekávání mhouří oči.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned srp 08, 2010 4:38 pm

(Ty dlouhý mise jsou príšerný...jeden, aby se z toho zbláznil... :? )

Sam: +Nemám chuť na panáka, a Nicol má ještě na zahradě dost práce...+ ujišťuje Sama i sebe a rozepíná mu ty jediné dva zapnuté knoflíky na košili, aby mohla hladit jeho břicho.+ Okno vede na druhou stranu do pole...+ujistí je oba ještě než ho políbí na ústa.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned srp 08, 2010 4:43 pm

(kontrolní otázka: už víš, kde až byl?)

Molly: takžde jí nejvíc pomůžeme, když jí dáme trochu času? líbá ji taky na rty a hraje si svým jazykem s jejím. a co tam roste? na poli? abysme to nevyplašili... zajíždí jí rukama pod kraj kalhot a hraje si s gumučkami kalhoute, ojbíždí prstem jejich lem.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned srp 08, 2010 4:51 pm

(kontrolní odpověď..buď v Mexiku nebo v nějakém hrozně dalekém paralelním vesmíru :lol: ...Otázky na cest.pošlu.)

Sam: Roste tam levandule a ta, jak známo, se jen tak vyplašit nedá! Nicol je hrozně pečlivá a potřebuje na dokončení oslavy spoostu času...+ Sundá mu košili, aby mohla hladit jeho ruce a přitiskně se k němu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned srp 08, 2010 5:03 pm

(kontrolní odpověď je špatně. prd. buď nevíš nic, nebo selhala Fifinka... anebo možná v pondělí...)

Molly: jakoby ji odstrčí od sebe - ale jen proto, aby jí mohl svléknout tričko. pak si ji zase k sobě přivine. levandule není plachá? a to já zase jo... brouká zaujatě, když se jí vyloženě plaše snaží rozepnout kalhoty.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned srp 08, 2010 5:08 pm

(Aháá! tak to Fifinka se ještě někde toulá! :P )

Sam: Vím, že jsi plachý jak lesní zvěř, Samíku. Věřím, že tě ale levandule naučí. Máš u ní zamluvený kurz...+směje se a pozoruje, jak vyloženě plaše z ní strhává kalhoty a i ona se přidá, aby pomohla jemu z těch jeho.+

(Musím na to hřiště... :evil: )
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned srp 08, 2010 5:17 pm

(nejen Fifinka, ale i Hurvínek...)

spokojeně přihlíží tomu, jak Molly pochopila tu jeho strategii plachosti. mě levandule nevadí... a plachý jsem jak srna... úplně nepolapitelný a určitě i chráněný... blíbolí. zato mnohem intenzivněji zkoumá lemy, gumičky a kraječky jejího spodního prádla (chacha! kdyby to bylo jenom těsně vedle, tak nad těma krajkama přemýšlí, jestli by mu taky slušely :D :D.

(to máš blbý. tak si pěkně pohrajte. stejně mi to tu furt padá...)
Isamun
NEaktivní

Další

Zpět na Dům Nicolette