Pokoj pro hosty

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Isamun » ned zář 26, 2010 10:53 pm

Molly: spí a je mu dobře. drží si Molly a z jeho dechu a tepla na ni přechází taky ještě ospalost. měkká vyhřátá postel a paprsky světla cezené a zbarvené závěsy vytvářejí svět sám pro sebe, spíš pro ně dva. ještě pár hodin budou spát...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 02, 2010 8:01 pm

+Přece jen se probudí s hrozným záchvatem hladu. Nenápadně se vymaní ze Samova náručí, v hrozné rychlosti sní všechny chlebíčky, co si Sam večer přinesl. Talíř radši strčí pod postel, aby se na to hned nepřišlo a spokojeně si zase lehne vedle Samíka.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 02, 2010 8:12 pm

napůl ho probudí mlaskání a funění. v polospánku se mu zdá, že kolem postele obchází hladový ježek. otevře očí a zamyšleně je upře na strop. přemýšlí o ježkovi. cítí Mollyino teplo a hebkost. pak zavětří a cítí vůni chlebíčků. nakloní se k ní a políbí ji. ochutná chlebíčky i z jejích rtů. teda já mám hlad!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 02, 2010 8:22 pm

Sam: +Snaží se to nějak zamaskovat, tak ho moc hezky políbí.+ Dobré ráno, miláčku! Neboj, snídaně bude určitě opulentní...+natulí se a dělá jakoby nic.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 02, 2010 8:34 pm

Molly: snídaně... vůbec se mi nechce z postele. co s měla dobrýho? chci taky, chci krmit. jsem příliš znaven a hladov... pomoc, najádo! zachraň mě! šátrá po ní rukama a hledá její zadeček, který pak chytí a zmáčkne.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 02, 2010 8:41 pm

Sam:+ Auu! Nemůžu tě krmit, když mě držíš ...takhle...Pořád znaven? Dlouhý spánek neposilnil? Tak to tě budu muset opravdu nakrmit...ale musím pro něco zaběhnout do kuchyně....+zatváří se jako neviňátko a kousne ho do krku (tak decentně ;) )+...protože...protože...jsi ve spaní snědl všechny chlebíčky a já dojedla jen zbytek...+zkusí to a dost průhledně se culí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 02, 2010 8:48 pm

Molly: strašně mu zakručí v břiše. cože? ve spaní? to bych neměl tak strašnej hlad... cha! zdálo se mi o ježkovi - ale žádnej ježek! to mlaskal někdo jinej! ukaž, kde jsou ty chlebíčky! začne jí lochtavě propátrávat bříško. a hele! šunkovej... humří pomazánka... vajíčkovej... cítím snad kolečko uheráku? ohledává slupnuté chlebíčky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 02, 2010 8:56 pm

Sam: +Svíjí se pod ním a smíchy lapá po dechu a snaží se mu uklouznout.+ Prosím...prosím...ježek já...jsem....Musíš mě pustit a já...+má vážný strach, že se počůrá+...já ti přinesu ke snídani, co si jenom...poručíš...a nakrmím tě...prosíííím!!!+ kňučí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 02, 2010 9:01 pm

Molly: je hodnej a přestane lochtat. ale nepustí ji. drží ji za boky. to je těžká věc. já tě nechci pustit... nemohla bys mě nést s sebou? docela hezky jí mazlí. ale hlad mám hroznej. je mi celkem jedno, co to bude, když vynecháš šneky a ústřice.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 02, 2010 9:08 pm

Sam: +Ještě chvilku se kroutí a pak se nechá držet a mazlit a oplácí mu stejně.+ Jako abych tě na rukou nosila? To bys musel být rachitičtější, abych to zvládla...a ble, dary moře stejně nesnáším...ode mne se ústřic nedočkáš! +A přitiskne se k němu jakože by ráda někam pro jídlo šla, ale prostě to nejde.+ Ty jsi tak krásně vyhřátej...+zavrní.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette