Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Fabien » pon čer 13, 2011 2:08 pm

Tir: +Trošku doufal, že se Tir vzdá koláče v jeho prospěch.. :lol: .+ Jasně...je to dost sytý koláč..kousek ho stačí a ještěrky mají hned plné bříško...+ zamlouvá pochutinu.+ Jo, maliny...to je vždycky zábava. Molly sbírala a já jsem hlídal nasbírané...+zasní se.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 13, 2011 3:29 pm

Fab: to je mi jasný, záludný králíku. ale nechápu, že je Moll taková trouba, že ti všechno sežrala i s navijákem. a ještěrky mají bříško dost velké! vystrčí pupík a předvede bříško afrického dítěte :lol: hele. a něco za něco. když mi nedáš koláč, nepůjčím ti bábovičky! krotí vychytralce.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon čer 13, 2011 7:51 pm

tir: +Trochu se zalekne toho vyhrožování. Poplácá africké bříško.+ Vždyť jsem říkal, že ti kus dám...+A pak se rozchechtá.+ No, jo, bejvala fakt ťulík. Vona si neměla doma s kým hrát a nic moc nemohla, aby se neumazala a všechno podle etikééty...Prvně mě poslala k šípku až někdy na střední...+vzpomíná na to hezky, nepošklebuje se.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 13, 2011 8:46 pm

Fab: pch. na šípky tě pošlu taky, budem dělat extramarmeládu... měls jí dělat spíš rytíře, než průšvihy, étiketo... vrtí se, neb je na bříšku africkém šimrána a takl ho musí vyfouknout :D
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 13, 2011 8:58 pm

Tir: +Má náhle pod rukou prázdno a tak kouká, kam mu šimradlo zmizelo. :lol: + No, voni to řikali, ale když my sme si víc nasmáli, když to bylo takhle...Jak na šípky? To píchá...Molly to má ráda...pošli jí!!!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 13, 2011 9:03 pm

Fab: tohle Fab neměl o Molly říkat, neb Tir dostane strašný záchvat smíchu, neb to pochopí jako všechny dvojsmysly, co to obsahuje. aspoň pět minut se svíjí a hýká smíchy a snaží se zopakovat "Molly to má ráda", aniž by se přetrhla, nebo počůrala :lol: :lol: :lol: pak se zklidní lehce a s výprsky a přerývaně, s otřesy dozvůků záchvatu smíchu poznamená. já vím. Sam něco naznačil a byl z toho trochu vedle... hehehe! Molly to má ráda!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 13, 2011 9:12 pm

Tir: +Kouká trochu jako jojo, co se děje, ale když mu to dopochoduje taky, neboť přece jen Molly zná o dost déle, rozchechtá se taky jako blázen. :lol: :lol: + Jo...to teda má... :lol: :lol: ...ale Sam má na to figuru....+ a to ho rozchechtá ještě víc.+ :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 13, 2011 9:29 pm

Fab: Tir se chcechtá hlavně tomu, že Moll to ráda ostré. že TO má ráda, to ji nepřekvapuje, to ona taky. a Sam byl vedle z požadavků na vejřez a ptal se Tir, jestli to má taky tak. proto se Tir na Faba dívá vyjeveně, že by na TOHLE měl mít Sam figuru a po několika vteřinách upřeného pohledu se záchvat zopakuje :lol: :lol: :mrgreen:
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon čer 13, 2011 9:34 pm

Tir: +Fab zase nechápe, proč na něj Tir tak upřeně kouká, protože vtip pochopil, jen se chechtal tomu, že Sam je tak velkej a má velký ruce a tím pádem mu ty ostré hrátky pěkně půjdou... :lol: :lol: :mrgreen: A když vidí, jak Tir kouká, chechtá se s ní znovu.+ No...prostě...+zajíká se...+jedna Samova ruka přes celej její zadek...+chechtá se jako blázen.. :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 13, 2011 9:43 pm

Fab: na mě to spíš působilo, že Moll nastavuje zadek v ložnici a Sam si tou dobou dává v kuchyni panáka. Molly se mu moc líbí, to je vidět. na její zadek i předek je celej natesenej. ale tohle mu moc nesedí. on buď jedno, nebo druhý. ale najednou mu to zamotává hlavu. zamyslí se a zkouší jak velkou dlaň má ona na Fabískově půlce :mrgreen: já jsem taky spíš ňuňací... teda když se zrovna nepereme..
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette