Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Isamun » úte čer 21, 2011 12:32 pm

Molly: obejm ji a přitiskne. jak to, že ne? udělej knedlíky a uvidíš, kolik se sejde poknedličích příbuznejch. olízne jí ouško, jak zaboří tvář do jejích vlasů a ramene. pak ji pustí a hezky se na ní usměje. tak pojď na ty meruně, knedlíčku. počkám pod stromem, jdu si nafasovat košíky, žebříky, štětky a oblek ochranný a tak...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte čer 21, 2011 12:36 pm

Sam: +Pevně ho obejme.+ Miluju tě...Ještě chvilinku, přijdu tam za chvilinku...+nakoukne přes jeho ruku do kastrůlku, zda už je dovařeno.+

Tir: Nech mi to nádobí až po meruňkách...My to očešeme a já to pak umeju, až budeme vařit, jo?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte čer 21, 2011 12:40 pm

Tir: Krásně si to zorganizovala, ještěrko. Se vším souhlasím, na maliny už se řítím...

Sam: Tu trávu necháme až na ráno teda?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte čer 21, 2011 2:24 pm

Fab: správně - řícením přískokem vpřed! strčí mu do ruky nádoby na maliny.

Sam: pak řekni, jak jsi na tom s barvama. a vyzvedni od Honorého i na plot, jo? dík!

Molly: jasně. ono se to nezblázní. jenom zabraň Nicolette, aby to myla sama. a jak slyšela, co říká Samovi o rodině, taky jí v běhu dá pusu na tvář, aby jí nebylo smutno po rodině. hehe, já jsem taky poknedličí příbuzná! jaký budou? tvarohový, nebo kynutý?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Honoré » úte čer 21, 2011 3:08 pm

Sam: Hned vám všechno ukážu, pane kolego, jen bych si s dovolením vzal na sebe něco jiného...+ ukáže na svůj noční úbor.+ Kde máme dřevník jste již patrně zjistil. Tam najdete žebřík. Ale sám ho netahejte! Přijdu vám za chvilku pomoct...
Honoré
Mág

Příspěvekod mollyz » úte čer 21, 2011 5:24 pm

Tir: +Letmo ji chytne za ruku.+ Díky...budou tvarohový...ty jsou jemnější. Neboj...až Nicol vypije, bude chtít jen odpočívat..přimíchala jsem trochu meduňky na uklidnění.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte čer 21, 2011 5:53 pm

Molly: +Vrhne se k ní a chytne ji do náruče, aby jí mohl nenápadně štípnout do zadku. :mrgreen: + Sestro moje, rodino!!! Když mi dáš na stranu dvacet těch tvých docela maličkých tvarohových knedlíčků, klidně tě adoptuju!!!

Tir: +Popadne nádoby a poslušně se vydá za ní ven..+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Nicolette » úte čer 21, 2011 6:36 pm

Honoré: Pomoz Isamunovi, já se půjdu na chvilku natáhnout a pak se už moc těším na všechny ty věci, co jsi přivezl...+ mávne za ním unaveně rukou.+

Tir: Neboj, zlatíčko. Dneska se tedy do žádných aktivit nepohrnu. Jste všichni hrozně milí, jak se o všechno staráte. Asi bysme vás tu potřebovali celoročně, ale s nějakým tlumičem...abyste tolik nehlučeli..+mrkne na ní.+

Molly: +Vezme od ní hrnek s nápojem a stáhne jí vedle sebe.+ Vždycky jsi byla jako bys byla moje.+ Pak se rozhlídne, jestli v kuchyni opravdu nikdo nezůstal a docela potichu jí říká.+ Dej mu prostor. Je jako páv, potřebuje volnost a potřebuje ukázat světu jaký je MUŽ. Nikdy na něj nežárli, i když z něj určitě bude kdejaké děvče úplně poblázněné. Řekla bych to ráda i Tirage, ale jí budu muset říct - pořádně mu přistřihni křidýlka a dohlídni, aby moc neblbnul...+pak plácne vyjevenou Molly po zadku a zhluboka se napije teplého bylinného lektvaru.+ Budu spát jako ježek v zimě...+zívne.+
Nicolette

Příspěvekod Isamun » stř čer 22, 2011 9:27 am

Fab: jo, asi ráno. nebo večer. prostě se musí počkat na rosu. sekat to suchý je hrozná otročina.

Honoré: výborně. za 5 minut sraz v dřevníku. ale tohle vám sluší, kvůli mě se převlékat nemusíte! je fakt pobaven tím, jak vznešeně se Honoré v košili nese :lol:

Molly: za čtvrt hodiny pod frňákovníkem, chci říct pod meruňkou! a vyběhne ven do kolny a tak.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » stř čer 22, 2011 10:20 am

tak zatím! v pledne u knedlíků! zanmává všem a běží za Fabem na maliny.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette