Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Tirage » pon čer 20, 2011 3:10 pm

Molly: spolu se samem řekne. napiš vozová hradba. a zasmějí se. neboj, no to umí. bude to mít za chvíli. já mu doplňuju barvu a nebojím se na žebříku, my to zvládáme v tandemu.

Sam: dobrý, ale musíš být rychlej,. ještě chceme vařit a péct a ty maliny sbírat... musíme to rozplánovat.

Nicol: to se poddá. my to zvládneme a vy si odpočinete.

Fab: nechá mu půl vlastního dortu a usměje se na něj. se svačinou počítám, to je základ!
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Honoré » pon čer 20, 2011 4:03 pm

Fab: Hele, já nebudu pátrat, čí to byla košile, ale jestli tě načapám v mým prádle, tak doktor nedoktor ti nařežu!!!

Tir: Ale jděte, nemusíte se ho tak zastávat...+culí se na ní vesele.+ Jsem přesvědčen, že náš Fabien je nevinnost sama.. :lol:

Sam: Jistě, statečný mládenče, rád vám vše předvedu, i košili zapůjčím - jen nevím, zda vám nebude malá. Tady u nás nikdo tak vysoký není..I žebřík vám rád podržím, nebo vás budu chodit informovat, cose děje v kuchyni, zatímco vy budete balancovat na střeše.. :lol:

Nicol: Myslím, že by sis vážně měla odpočinout...a nechceš jít se mnou nahoru? Ještě bych si dovybalil věci a ukázal ti pár blbinek, co jsem přivezl, mohla bys klidně odpočívat...

Molly: Madeleine, jestli nevíš, co vařit, já bych se hlásil o meruňkové knedlíky...a nebo zapékané brambory se špenátem a k tomu kus grilovaného lososa... :P
Honoré
Mág

Příspěvekod Fabien » pon čer 20, 2011 5:02 pm

Tir: +Vůbec se mu nelíbí, že by měla Samovi s ČÍMKOLIV pomáhat na žebříku.+ Nemyslíš, že jsi si té práce navalila na sebe moc? Nemůžeš tu všechno dělat sama...+ nabádá jí starostlivě :lol: :mrgreen: + Nemůžeš přece trhat maliny, natírat plot, vařit, dělat svačinu a já nevím, co eště...hlavně podle mě není nutné, abys někam lezla. Sváča ti dá práce dost.

Molly: +Koukne na Molly, jestli si taky připadá přebytečná, když Sam s Tir připravují natírání čehosi.+ Pomůžu ti s těma meruňkama, jestli chceš...

Sam: U nás se seče tráva kosou. Tak doufám, že si nic neusekneš, arkytekte...+mrkne na něj potměšile.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » pon čer 20, 2011 5:34 pm

Sam: Jo, vozová hradba..+trochu schlípne, protože během poměrně krátké chvíle jí už podruhé vlastně řekl, že jí do jeho rodiny nic není a nemá se do toho montovat.+ Fajn, budu se věnovat tomu, čemu rozumím...+vstane od Samíka a jde dělat Nicol ozdravný čaj.+

Nicol: Udělám ti to jen slabý, aby jsi neprospala celý den., jo?

Fab: No, když budou Sam s Tir jako vítr, jak říkají, tak snad Sam ty meruňky...+pokrčí rameny.+ A hele, nenapadlo tě, že bysme mohli hrát divadlo? +snaží se naladit se na jiné téma. A má hroznou chuť ho vzít za ruku, aby se utvrdila v tom, že Fab je její rodina.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon čer 20, 2011 9:34 pm

Fab: jdi si na maliny, králíku. meruňky jsou naše. okamžitě ho okřikne. když už budu jednou na žebříku... hehe, i když jestli je mají dobře prořezábvaný, může Sam trhat ze země :)

Honoré: no, jí mylel právě nějakou starou, opotřebovanou noční košili... tváří se hrozně nevinně. ta by mi určitě krátká nebyla.

Tir: dobře, dohodneme se.naplánujeme to.

Molly: naježí se, ale pak zase splaskne. je mu to líto. je mu hodně nepříjemné, když ho Molly někam tlačí, ochraňuje v nesprávný okamžik a tak podobně. potřebuje dlouhou šňůru, pak se vždycky vrátí k ní a všechno jí postupně řekne, udělá ... ale když je tam ten tlak, něco se v něm šprajcne. ne naschvál, ale zato hodně. a na druhou stranu špatně snáší, když je Molly smutná, dotčená. připadá mu, že je to zbytečné a že ho tak Moll zase tlačí do role necitlivého blba. nesnáší takové ty hry, kdy se věci neřeknou rovnou a pak je smutná nebo uražená, ukřivděná. neřekne, že chce být v pracovní parte s ním, že leccos umí, nebo se může naučit. že by jí chyběl. řekne to tak, že by se on, chudinka, mohl předřít. a taky - i když Moll hrozně miiluje - zdá se mu, že musí dávat pozor na Tir, neb je to malá sestřička a Fab mu nepřipadá dost spolehlvý. a taky si s Tir, co jsou v Králíkově, vlastně ani neřekli pár slov o samotě, ani se moc neviděli, což je pro Sama nezvyk. on na Fabiena žárlí, jen když má Fab v ruce Mollyinu košili :)
takže když se zvedne od snídaně a Molly vaří čaj ozdravný. líbne jí zezadu na krk a tiše řekne.
za chvíli půjdem na ty meruňky, jo? ať můžeš péct a knedlíkovat. a ještě než budu kropenatej, jak koroptev.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 20, 2011 11:32 pm

Sam: +Nejvíc ze všeho jí vlastně trápí to, že ona vlastní rodinu nemá. Patří k Fabienovi a Nicol, ale venkoncem ne úplně. Ví, že to Sam nemyslel nikterak, ale prostě ji to nenadále zasáhne v tom ranním oparu a u příjemné snídaně. Když ji Sam líbne na krk, otočí se a usměje.+ Někdy se mi stýská po mámě, víš?+ A na meruňky...+ Fajn , vezmu košík nebo radši dva. Jen to Nicol dovařím.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte čer 21, 2011 12:08 pm

Et: Co tu děláš?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte čer 21, 2011 12:09 pm

Molly: je to důvod ke smutku, ale Sam za to nemůže. klidně si mohla kdykoli říc o politování a pomazlení. jasný. musíme toho vzít hodně, aby bylo dost knedlíků i koláčů a všeho. za chvíli spolu s Honorém jde zjistit, co, kde a jak.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte čer 21, 2011 12:17 pm

Sam: Někdy mě vážně štve, že už tady máma není, že nemám rodinu, takovou rtu opravdovou - jako ty a Tir a Fabien...a jistě...knedlíků nadělám dost!!!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte čer 21, 2011 12:27 pm

Fab: to se všechno stihne a večer do pelíšku mě stejně můžeš odnýst ty. obejme ho a políbí a jme se sklízet nádobí a cpe ho k Molly, aby se nenudila, než svaří čaj :). připraví i džbánek a bandasku na maliny a další propriety až priolety. nejdřív ty maliny a pak plot? zeptá se. namalinujeme, pak budeme vařit oběd a jíst, tak přečkáme polední vedro a po krátké siestě nastoupíme na plot. a samovi budu dolíva barvu - stejně si taky budeme muset nějakou rozdělat na plot... mají být stejné, nebo jinak natřené.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette