Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Fabien » pát čer 18, 2010 11:44 am

Tir: Huh..+vypraví ze sebe nesrozumitelně. Je to nádherné, co s ním Tir provádí, ale Fabík už má chuť zapojit se do hry. Ještě chvilku jí nechá, aby si hrála a pak už jako neřízená střela se nadzvedne, chytne Tir podpaží a táhne ji k sobě nahoru, kde ji líbá a snaží se ji posadit na svůj penis.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 18, 2010 11:54 am

Fab: nechá se olíbat a pak ho zase krotí. no tak. zpomal. stačilo říct. opře se mu rukama o ramena a donutí ho se zklidnit. potom vezme jeho erekci do ruky a nasměruje ke svému vstupu. mám o tebe přeci pečovat... tak buď hodnej a dívej se... pomalu na něj nasedne a dopřeje mu pohled na to, jak se jejich těla spojují.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát čer 18, 2010 11:59 am

Tir: Hodnej? ...Já jsem přece...hodnej...moc hodnej...+funí a fascinovaně sleduje akt jejich spojení. A když je hluboko v Tirage, spokojeně vydechne. Má ji u sebe, je v ní, nejúžasnější pocity jeho života. Je spojený s Tirage.+ No...tak pečuj, aby ti doktor neonemocněl...+zahučí.+

(Mám ještě 20 min.)
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 18, 2010 12:04 pm

Fab: doktor má tuhý kořínek. ušklíbne se a pak skousne rty, aby se nesmála dvojsmyslu. a začne se na něm pohybovat. nakloní se k němu a políbí ho hluboce - dokud jí na to ještě stačí dech.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát čer 18, 2010 12:08 pm

Tir: +Kupodivu je při věci a na důkaz jejích slov proti jejímu klínu prudce vyrazí.+ To teda má...tak si dej pozor, zlobivko! +A líbá jí, dokud kyslíkový dluh není tak velký, že se musí nadechnout a pevně jí chytit za boky, aby si užil jejích krouživých pohybů a trochu je dokoordinoval.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 18, 2010 12:18 pm

Fab: nemusím si dávat pozor. mě to těší, víš? otře se tváří o jeho a dál se na něm pohybuje a nechá se od něj korigovat. hladí ho po prsou.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát čer 18, 2010 12:23 pm

Fab: Vrrrrrr!....Tak když se ti to líbí, tak to musíme ještěrce ukázat! +Nějak už moc neví, co říká, jen se s ní prudce přetočí, vystoupí z ní, otočí Tir na bříško, chvíli s potěšením olizuje její zadeček a pak do něj vstoupí a má co dělat, aby to bylo opatrně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 18, 2010 12:28 pm

Fab: zaskočí ji jeho nenadálá akce a trošku naštvaně se po něm podívá, když ji otočí na bříško. nastaví mu zadeček, ale sama se hladí v klíně a pak tam zasune své prsty, protože Fab odešel od rozdělané práce a dost jí tam chybí. podívá se na něj provokativně.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned čer 20, 2010 6:14 pm

Tir: +Pekelně se soustředí na akci, kterou právě vykonává, ale všimne si jejího nespokojeného pohledu.+ Neboj....+zafuní a připojí jednu svou ruku k její v klíně. Už jen tlak jeho dlaně na její by mohl Tir způsobit dost příjemné pocity. Chce jí udělat dobře a sobě taky, takže se snaží, seč může.+ Je to lepší?...+zahuhlá mezi dvěma přírazy.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 7:50 am

Fab: Fab nezklame a vážně se snaží. obě jejich ruce v jejím klíně jsou pro Tir nový zajímavý zážitek. po chvilce mu přenechá místo a jen ho hladí po předloktí. pokrotne a její pohled se změní zase v zamilovaně vzrušený. taky se snaží a už se blíží k cílové pásce :))
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette