Sam: +Suší se opravdu důkladně, takže by Sam mohl být spokojený.. Natáhne si přes sene žlutou noční košilku (k náhledu v pokoji pro hosty) a čeká, až Sam dosuší své dlouhé tělo.+ Dobře...můžeš okouknout flanel, ale já chci vidět teplák!!!
Molly: +Změří si ji od hlavy až k patě, v duchu vyhodnotí její slušivý úbor a vyprskne smíchy.+ Jestli já strašim, tak se snad ani neodvažuju vyslovit, co tu děláš ty...nějaký erupce na měsíci, ne?
Moll: Máme tedy společnou cestu, drahá přítelkyně...+culí se a drží ji.+ Tir má nějaké divoké sny a podezřívá mě, že místo tradičních králíků, mám pod postelí divoký prase. Jdu jí pro vodu, aby z toho křiku, nebyla ochraptělá...
Fab: Chudinka...a tos jí tam nechal samotnou s prasetem? +vyjeveně kouká na Faba, když už jsou v kuchyni a Fab rozsvítí.+ Já mám zase na posteli tepláky...
Molly: Se mám jako rozpůlit. Jednou nohou ji držet na posteli a druhou hopkat pro vodu? Utěsnil jsem ji peřinou, ještěřičku. Cože máš na posteli? Vousáč se proměnil v tepláky? Pruhovaný?
Fab: Ne, neproměnil, ale má je na sobě...a spí...+a když tak shrne nahlast celou situace a podívá se na Fabiena, jak na ní třeští oči, vyprskne smíchy spolu s ním.+ Čemu se chechtáš...králíku?