Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod mollyz » pon kvě 16, 2011 8:52 pm

SAm: +Ještě se ho jednou pokusí potopit, ale sama si nabere do nosu a kašle a kýchá.+ Jistě, že je flanelová - od krku až ke kotníkům...+ujišťuje ho.+ Ha!...Tak to je tvoje pravé zaměstnání. Obchod s bílým masem...prodat mě do cirkusu...to jsem se dočkala...+zkusí potápěcí akci ještě jednou. :lol: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 16, 2011 9:01 pm

Molly: no, myslel jsem jako mořskou pannu, ale to by nevyšlo hned z více důvodů... leda by se vybíralo do klobouku za možnost poskytnout mořské panně umělé dýchání... a masáž hrudníku... :twisted: a stejně ty máš masíčko růžovoučký...chytá ji a zachraňuje, neb se vždy při pokusech podvratných sama vlastní iniciativou přitopí. kdo jinému jámu jámu, sám do ní sám! pošklebuje se jí Sam, jak se jí to vymstilo, ale stejně ji tahá z vody, aby mu neuhynula. jasně, že flanelovou... měkoučkou, teploučkou. už se těším! mám rád důkladné pradélko. chechtá se a tahá ji na břeh.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 16, 2011 9:12 pm

Sam: +Prská a kašle a chytá se Samíka kolem krku, aby jí držel a ona už si nenabral do pusy ani do nosu.+ Masáž hrudníku bys dovolil...jsem si mohla taky myslet...+prská vodu.+ Jak to, že se nenecháš potopit?+ Drží se ho jako klíště.+ Je mi hrozná zima... :roll:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 16, 2011 9:17 pm

Molly: protože mě to pod vodou moc nebaví... je to jenom otázka postoje...drží ji a jak se přilípne, nese ji ven z vody. jasně, že jsi zmrzlá - taky ti dáme tu flanelovou košili... a asi i plínku, protože takhle budeš courat na záchod celou noc, jak tě znám, kapříku. můžou kapři nosit tlustý ponožky? a pít teplý mlíko s rumem? zajímá se a odnáší mokrou zlobivku domů.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 16, 2011 9:31 pm

Sam: +Promrzle se k němu tiskne.+ Teplý ponožky jo, mlíko s rumem ne! Čaj s rumem...mlíko s rumem je blivajs! Plínku nechci...to bych nemohla...nemohli...+se zamotá+...spát...+vyřeší to :lol: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 16, 2011 9:34 pm

Molly: ccc. mimina s plínkou spí úplně dobře... a nemají mokro v posteli a v kaťatech... což třeba já říct nemůžu... i když si natáhnul aspoň trenky, je stejně od ní celý zmáchaný. asi tě dám do sušičky...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 16, 2011 9:43 pm

Sam: Vždyť ještě nejsi v posteli a já do postele nečůrám...vážně! +jako malá.+ Ani trošku...+přitiskne mu na hruď úplně studené polštářky. Ale už jsou skoro u domu.+ Radši si to sundej, abys nevystyd víc...+radí zkušeně a má na mysli trenky. :P +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 16, 2011 9:47 pm

Molly: sundám si je až nahoře. popiji mléka s rumem a medem a oděju se v hřejivý teplák a zemdlím v loži! na terase ji postaví na vlastní a vyzvedne láhev mléka a láhev rumu a sklenku medu. narovná do košíku a nabídne Molly rámě.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 16, 2011 10:08 pm

Sam: Hřejivý teplák?+ významně povytáhne obočí.+ Hmm...Same, bojím se, že jestli se o tom diozvědí místní venkovanky, budou nám celou noc bušit na dveře...+kdyby tak nejektala zuby zimou, tak by se i rozesmála. :lol: Přijme rámě a cachtá se do schodů, kde na ní v pokoji čeká flanelová košilka - žlutá! :P
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát kvě 20, 2011 10:40 am

Molly: dostrká a dotáhne roztřesenou jektavku do pokoje a konečně se svlékne. hodí Moll ručník a sám se taky suší. usuš se, najádo. já si to pak zkontroluju... i ten tvůj flanel... hučí zpod ručníku svého a kontroluje, jestli to Moll dělá dobře :)
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette