Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod mollyz » ned kvě 08, 2011 7:55 pm

Sam: A já mám v kapse špendlík...+zazubí se do tmy a vede nic netušícího nevinného mládence k jezírku.+ :mrgreen:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 09, 2011 12:52 pm

Molly: koukne se po ní ublíženě a vážně. ale já mám i korkovou destičku... a polvací polštářky! dokonce vyplázne jazyk :lol:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 09, 2011 5:00 pm

Sam: Tak s takovým vybavením proti tobě nemám šanci...+povzdechne smutně a taky vyplázne.. :lol: . Dovede Samíka k jezírku. Je tma a vodní plocha je tmavá, skoro nehybná.+ Tak mě následuj...+zasměje se, rychle ze sebe stáhne šaty a kočí do jezírka.+...a nebo radši ne!!!+ vynoří se a sundavá si z vlasů řasy...+ to tu nějak rozkvetlo!!!+ snaží se zadržet nevinného mladíka a cachtá obalena vodní zelení zpátky ku břehu.+ :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř kvě 11, 2011 10:47 am

Molly: kouká na hastrmana, co se vrací z vody. Molly, pomoc! strašidlo! pitvoří se. vyndavá jí zeleň z vlasů a stará se. kde si tě umeju? nejdřív netopýřince a teď žabinec... jako malej harant, věčně špinavá... ještě že nemáš odřený kolínka... vede ji víc na břeh. nebyl tu ještě jeden rybník? s leknínama? Tir o nějakých leknínech básnila... bych si tě tam opláchnul, od žabince... najádo vodní
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř kvě 11, 2011 10:31 pm

Sam: +Taky ze sebe sundavá žabinec - dílem ohnusená a dílem pobavená sama sebou :lol: .+ Nene! Nejsem furt špinavá...+hájí se přesně jako malej harant+...a kolínka bych si v tý tmě mohla odřít klidně. Najády potřebují vodu...jaksně s leknínama...ten je na druhý straně zahrady...takový tajný místečko. Tir už ho viděla?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv kvě 12, 2011 10:32 pm

Molly: no, odřela by ses, zapatlala se nějakým sajrajtem a pak bys hnisala... to je fakt nápad... telecí. čistí ji, jak to jde. pokud jsi chtěla zapůsobit řasama, tak tyhle zelný nejsou to pravý, Moll. tak přece je tu nějaká čistčí voda? no, Tir něco... já raděj nezjišťuju, co se tam dělo, úplně se rozpouštěla nad leknínem od králíka. ale stejně si myslím, že vodu ti raděj s sebou budeme nosit ve flašce. tak veď, kudy tudy cesta?
Naposledy upravil Isamun dne čtv kvě 12, 2011 10:48 pm, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 12, 2011 10:44 pm

Sam: Fuj! Nechci hnisat! +Vezme ho za ruku a vede ho cestou necestou, přes záhon cibule.+ Je to nádhernej rybníček...když svítí měsíc jako dneska, tak je to vážně najádí rybníček. Tak jsem si ho vždycky představovala...+rozplývá se skoro jako Tir dokud tam nedojdou.+ :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv kvě 12, 2011 10:50 pm

Molly: to je fajn, doufám že tam rostou rejžáky místo rákosí a na vrbě žínky a vodník si nešije botičky, ale půjčuje ručníky a šampón... zatím nejsi najáda, ale hejkal bahenní... zlobí ji, ale těší se, až se bude Moll při měsíčku svlékat :D :Love
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 12, 2011 11:05 pm

Sam: Pokud uvidíš na vrbě vodníka, tak je to převlečenej pastevec a šampon nebude mít určitě...+sklepe si z nohy nějaký žabinec a ukáže k romantickému jezirku.+ Co tomu říkáš? Je to nádhera, co? + A měsíc svítí na vodní hladinu, drobné vlnky narážejí na břeh a někde v hlouby zahrady zpívá slavík.+ :* :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv kvě 12, 2011 11:12 pm

(tuhle v Meteroru říkali. CO takový slavík zpívá... prasák, sprosťák)

Molly: já ti dám pastevce! řekne docela něžně, jak se rozhlíží po romantické scenérii. to je nádhera, vážně... no, tak šaty dolů a ještě to jdi vylepšit... culí se a hladí ji po zadečku.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette