Chata

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Chata

Příspěvekod mollyz » pát led 07, 2011 11:52 pm

Sam: +Zatrne ji při pomyšlení, co všechno by mohlo být poškozeno, kdyby se Sam pokusil o prostocvik. :lol: + V tom případě se raději vrátíme k tvému návrhu číslo jedna...+směje se taky.+ Nakrmit Samíka - to už jsme udělali - a pak ho před krbem hýčkat - tedy pokud nebude zlobit... :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned led 09, 2011 10:58 pm

Molly: Samík je dobrota sama. ani zlobit neumí. od toho má najádu. položí se k ní před krb na kožešiny. a zcela nenápadně kontroluje hlazením jedním prstem jednu malou trojúhelníčkovou kožešinku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon led 10, 2011 3:10 pm

Sam: +Překvapení otevře pusu.+ Chá! Chceš tím snad říct, že najáda je zlobivá!? Tvoje najáda?! + Přetočí se na břicho, takže kontrolovanou kožešinku schová do kožešiny.+ Pche...hodnější na světě není...+ opře se o lokty, bradu do dlaní a ukázkově pase koně.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon led 10, 2011 9:22 pm

Molly: no jistě že je zlobivá. protáhne čumák, když mu sklapne s kožešinkou. řekl jsem zlobivá, ne zlá. lehne si taky na kože, ale opačně, než ona a trošku posunutě a na záda. tak, s jednou rukou pod hlavou, se druhou snaží zase dostat ke kožešince z druhé strany. a Molly má dobrou viditelnost na začínající povstání v jeko kožešince :lol: .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon led 10, 2011 9:41 pm

Sam: +Je sice trochu zlobivá, ale tomuhle nemůže odolat. Přisune se kněmu blíž a pootočí se na bok, takže kožešinka je vysvobozena ze zalehnutí. Chvilku sleduje povstávání :lol: a pak už to nevydrží, pohladí Samíka po břiše a špičku jeho penisu políbí.+ Je hrozně hodná ...najáda..+zašeptá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon led 10, 2011 10:18 pm

Molly: jo. vrní, funí a lape po cdechu. někdy je hrozná. ale teď je hodná... skoro nestíhá hladit kožešinku, ale vzmuží se. a pořád je moje... olíbne jí bok a sune se rty a jazykem na půlku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon led 10, 2011 10:30 pm

Sam: Není hrozná...+hájí se chabě, protože se jí daří soustředit jen na jejich kožešinky. Pokrčí nohu, aby se Samík mohl lépe orientovat v jejím klíně.. :lol: ...a sama špičkou jazyka přejede jeho penis od kořene ke špičce. Rty se pak dotýká jemné kůže, zkoumá naběhlé žilky, sleduje tu postupnou změnu velikosti, hladí ho jako omámená.+ :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon led 10, 2011 10:42 pm

Molly: sice by možná chtěl, ale není v situaci, kdy by mohl odporovat. je moje... vzdychne a s velkým úsilím a celý roztřesen vezme busolu a jde se orientovat :lol: do jejího klína.... tady je moje... tday taky... předříkává si spokojeně spíš pro sebe.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon led 10, 2011 10:46 pm

(čekala jsem mapu.. :lol: )

Sam: +Ráda by mu potvrdila, že pátrání má positivní výstup, ale protože má většinu času plnou pusu jen hlasitě vzdychá a odčas zakňučí, když se Samíkův průzkum dotkne některého ještě citlivějšího zákoutí než jsou ta ostatní.+ :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon led 10, 2011 10:54 pm

(co v tom koutě? kohouta!)

Molly: hlasová odezva ho dost uspokojuje a inspiruje k dalším průzkumům. mazlí ji a olíbává v klíně, na stehnech i zadečku. a když se mu zdá cesta dostatečně prozkoumaná a je si jist, že bezpečně trefí, přetočí se tak, aby do ní mohl, políbí ji na krk a vstoupí do ní. moje jseš. celá moje. naléhavě šeptá.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette