Chata

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Chata

Příspěvekod mollyz » čtv led 06, 2011 10:34 pm

Sam: +Nabídka ji zaujme a zamyslí se nad ní.+ Hmm...to bys mohl, ale nejdřív bys musel rozfajrovat ten krb, jinak by to bylo zmrzlé nahé batole na kožešině...Ty máš s sebou malovací potřeby?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv led 06, 2011 10:41 pm

Molly: no, tužku a blok mám vždycky. a dřeva je dost. taky tě zahřejeme zevnitř , rumem. pak budeš podrozušené a vláčné batole. plánuje si to. a nahne se na židli k batohu, odkud loví blok a tužku, že se s ním židle málem převrátí. ale jenom málem.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv led 06, 2011 10:46 pm

Sam: +Rozesměje jí no a napije se rumopití, aby se tedy vnitřně prohřála.+ Fakt je, že jestli tohohle vypiju dva hrnky, bude si mě moct umělec nastavit do jakékoliv polohy, protože to budu tak vláčná, že si dám možná i nohu za krk...+ oklepe se, neb jí ujela ruka s rumem, když nápoj tvořila.+ A já tě pak taky namaluju, jo? +směje se.+ :roll:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv led 06, 2011 10:50 pm

Molly: jistě. uvolni se rumíčkem a pak mě namaluješ. a taky tu nohu za krk - to jsem na to zvědavej. představí si ten výhled a culí se.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv led 06, 2011 11:04 pm

Sam: +Má skoro záchvat smíchu, jak si představuje, kterak Sama maluje a jaký bude asi výsledek. + Nech toho, Samíku! Nebo ti nohu za krk namaluju...sterjně neumím malovat těla...+blbne jako malá..+ ;)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv led 06, 2011 11:08 pm

Molly: to k ničemu nepotřebuješ, malovat těla. umíš s nima jiný věci. políbí ji na tvář. ale já bych chtěl vidět tu nohu za krkem. sundáš si k tomu kalhotky? oči mu svítěj úplně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv led 06, 2011 11:23 pm

Sam: +Směje se ještě víc, když Sam řekne to o kalhotkách.+ Přilož! +zavelí a počká, dokud to Samík neudělá. Pak ho posadí zpátky ke stolu, postaví se doprostřed kožešiny a pomalými pohyby začne pro Sama dělat striptýz. Nejdřív si sundá tlustý svetr, teplé ponožky...pak elegantními pohyby sudá vytahané výletní triko, těsné kalhoty...takže pak už je jen ve spodním prádle.+ Pche...+vyplázne na Sama jazyk, otočí se, zakroutí před ním zadečkem, stáhne si kalhotky, sedne si na kožešinu a s trochou obtíží si dá nohu za krk... :lol: :lol: (fakt jsem to kdysi uměla... :lol: )
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv led 06, 2011 11:29 pm

(já taky ;) .)

Molly: spokojeně dožírá večeři a pozoruje Molly, jak se svléká do spodního flanelu. pěkné! moc pěkné! a když si dá nohu za krk, tleská, zvedne se ze židle a jde se podívat zblízka :lol: . ano, jak říkám, moc pěkné. teď ještě, abys nechytila křeč... pošimrá ji na chodidle za krkem :twisted: .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv led 06, 2011 11:46 pm

Sam: +To je ovšem podpásovka - to legtání. Molly se se smíchem zřítí na kožešinu, nohy už docela rozpletené.+ Ty podlý hnusníku! Takhle pokazit umělecký zážitek...+kucká se smíchy a rychle si přikryje klín rukama, protože zjistí, kamže Samík upírá svůj zrak :twisted: :lol: + Zkus to taky! +provokuje ho, aby se taky svléknul.. :lol: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv led 06, 2011 11:51 pm

Molly: no já jsem si to docela umělecky zažil i užil. chechtá se hnusníkovi. to nejde, já bych se roztrhnul vejpůl. ublížil bych si v citlivých partiích a plakali bysme oba, najádo. vymlouvá se, ale svléknout se ncheá. není to nic těžkého - má tlustý obrsvetr a trenýrky jenom.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette