Francie - venkov

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - venkov

Příspěvekod Tirage » sob říj 02, 2010 11:19 pm

Fab: oplácí mu polibky a drží ho kolem krku. potom se od něj odlepí, svlékne košilku a přehodí ji přes větev stromu na břehu, zuje se a jde rosou zmáčenou traávou k vodě. vstoupí po kotníky do vody. je teplá... řekne tiše a v hladině je vidět její odraz - Fab má teď dvě ještěry :). a lekníny v tomhle světle vypadají úplně perleťový, viď? ohlíží se po Fabienovi.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » sob říj 02, 2010 11:27 pm

Tir: +Mrákotně ji sleduje, jak svléká košilku. Vidí dvě ještěřičky. Rychle vyzuje boty a sundá i trenýrky, aby zase s nimi neměl problém jako večer.+ Úplně perleťový...+kýve, ale místo leknínu sleduje Tiragin štíhlý krček ve svitu měsíce.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob říj 02, 2010 11:33 pm

Fab: sleduje hladinu s lekníny a měsícem a převrácenými obrazy jich dvou jako dítě světla na vánočním stromečku. když k ní fabien přijde, chytí ho za ruku. otočí se k němu, usměje se, dá mu pusu na nos a spolu jdou do větší hloubky. lehnem si na vodu na záda a budem koukat na nebe, jo? na hvězdy... škoda, že to není slaný jako moře, to líp nese...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob říj 02, 2010 11:43 pm

Tir: +Üsmívá se na d jejím nápadem.++ To přece můžeme zařídit malým kouzlem. Nekouzlil jsem tak dlouho, že jsem to málem zapomněl ,ale ležet s tebou na vodě, to zato stojí...+vodu už má do půli stehen a malinko se bojí okamžiku, kdy dojde na choulostivá místa. Voda sice příjemná, ale žádný kafe to taky není.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob říj 02, 2010 11:52 pm

(co je to za písmena? :o )

Fab: jdou za ruku a Tir se starostlivě ohlídne, když Fab brzdí, všimne si, že nastává kritický okamžik a musí se usmát. natulí se k němu a políbí ho. na jeho mužskou chloubu se mu přitiskne stehnem. no jo, kouzla... kývne. ty jsi chytrý.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob říj 02, 2010 11:58 pm

(To trénuju na studium cizího jazyka. K mě dneska naváděl, abych ho studovala, neboť pokud ho budu znát, vydělám jistě víc peněz v zahraničí! :lol: :lol: )

Tir: +Nafoukne se, že je pochválen a bez větších potíží vpluje do vody až po pás. Vezme Tir kolem pasu a stáhne ji k sobě.+ Udělám ti z leknínů náhrdelník nebo celé šaty, abych ti je pak mohl svlíknout...ještěřičko, lásko moje!+ Zaopatří je oba kouzlem a položí se na vodu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned říj 03, 2010 12:08 am

(tak ať dá prachy na kurz. aby se nedivil... třeba i vyděláš, ale jemu to už bude moct bejt jedno ;) )

Fab: necháme je růst. chci jenom jeden, a začaruj ho, ať nevadne... budu si je pamatovat. položí se na vodu a nedá jí to a dělá nějaké akvabelí cviky. a drží se ho pořád za ruku. těch hvězd... ale kolem měsíce nejsou tak vidět... to je krása, o tom se mi bude i zdát.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned říj 03, 2010 12:21 am

Tir: +Utrhne jeden leknín a položí ho Tir na bříško. Opatří ho kouzlem, jaké si přála a dívá se s ní na hvězdy i na ty její cviky.+ Poznáš nějaká souhvězdí? Já poznám velký vůz...a taky vodnáře a malého psa...Máš pravdu je to nádhera...a ty jsi nádherná. Já tě horzně miluju...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned říj 03, 2010 12:27 am

Fab: vezme leknín do prstů a prohlíží si ho. usmívá se. mrskne se jako ryba a připlave k němu blíž. dotýkají se skoro celým bokem a dívají se na nebe. přitáhne si jeho ruku ve svojí k tváři a políbí ho na hřbet dlaně. já tě miluji, Fabienku... nejvíc.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned říj 03, 2010 10:06 pm

Tir: +Hladí ji po tváři a už si je jist, že tahle noční výprava byla opravdu dobrý nápad.+ Přece nebudeme soutěžit, kdo koho miluje víc, nebo jo? +Vezme ji leknín z ruky a hladí ji s ním po těle.+ Umřel bych pro tebe, ale zrovna teď se mi umírat nechce. Chce se mi s tebou být a milovat tě a milovat se s tebou a ....doprčic...tady plavou nějaký ryby!+ Trochu se oklepe, když se mu o záda otře macatý kapr, kterého si tam Nicol chová na vánoce.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette