Sam: +Přitiskne se k němu a šeptá.+ Zkoušely jsme si oblečky. Nedalo se to utajit...+ a pak ho políbí do vousů.+ Byl jsi úžasný, Same...+zavrní mu do ucha.+
Molly: přitulí si ja a rád poslouchá, že se jí to líbilo a onže je nejlepší . přesto není úplně nadšen průsakem intimit. teď to vypadá, že ti ubližuju... šeptá jí velmi tiše a ňuňá si ji kolem ouška a krku.
Fab: zvítězí u ní škádlení a smysl pro humor nad žárlivostí. přitulí se a na chvilku zatáhne drápky a jen ho tak škrabká příjemně. byla to prdel, Fabísku!
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Molly: když to říkáš. nějak mi to úplně... a že bych musel být zrovna vyhlášený jako ostrý hoch v tomhle ohledu... pořád není nadšen, ale Molly nepustí z náručí, přemýšlí, kam by na ni umístil knihu, aby tak mohl i číst .
Fab: chechtá se mu na rameni. ale vždyť říkám! prdel! doslova. Molly měla zadek celej červenej. asi si se Samem hráli na zlobivou holčičku a vychovatele s pevnou rukou. tichounce vypráví a má z toho zábavní lunapark .
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Sam: Same! No tak, nech toho. To, co jsi udělal bylo ...Same, kašli na Tirage. Jenom dělá dusno. +Už neví, jak mu objasnit, že to všechno je úplně správně, a že to miluje stejně jako Sama samotného.+