Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Tirage » pát čer 11, 2010 7:31 pm

(směj se chudáčkovi blbečkovi se zasekávajícím se netem! to normálně stojí za to, moje psaní, a ještě, když se to seká a píše to kam chce...)

Fab: hm, to se mi sice líbí, ale aby tě to nezničilo. uchopí košili s třešněma a drží ji od těla jako mrtvého skunka, aby se neumazala. nechá se zvednout a odnášet. jsi zlatej. myslím, že to bude fajn. my si to s maminkou užijeme a ty se pak budeš mít moc dobře, jak tě budeme vděčně rozmazlovat...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát čer 11, 2010 7:40 pm

(se neomlouvej :lol: ..Je to nějaká vada z vedra to zasekávání. Tu poslední zprávu z fucku od tebe jsem ani nedokázala otevřít :evil: )

Tir: +Boří nos do jejích voňavých vlasů.+ já už se mám dobře teď...mám tebe...a i to pitomý čtení snad nějak přežiju, pokud to nebudou Malé ženy. Z těch jsem měl vždycky vosypky. A mám hlad, doufám, že matka udělala nějakou večeři.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 11, 2010 7:51 pm

(se neomlouvám. nadávám a stěžuju si.)

Fab: taky se těším na něco dobrýho... a myslím, že maminka nás hlady zemřít nenechá, není ten typ. dá mu malinkou pusu na nos. a já vypeckuju třešně, aby ta bublanina byla fakt kulturní a nemuseli jsme plivat pecky. a pak tě budu strašit fialovejma rukama. asi si na to půjčím tu košili... stejně je už od třešní. to bude naprosto všude.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát čer 11, 2010 7:58 pm

Tir: +Vycení zuby.+ Chacha...jestli ty zaútočíš fialovejma rukama, budu kontrovat gumovejma rukavice! Mám je v pokoji v zásobě! A ještě bych si mohl nasadit roušku (teda ústenku :twisted: )!

+Blíží se už k domu, takže Fab vidí matku na terase.+

Nicol: Mamííí, co bude k večeři?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 11, 2010 8:05 pm

Fab: v rukavicích se to dělá hrozně hnusně. a jestli na mě sáhneš v rukavici, opupínkuju se a uteču! vyvlíkne se mu z náruče a postaví se na vlastní nohy. poslední kousek dojde sama. usměje se na Nicolette. a ukáže ranec třešní.

Nicol: udělala bych bublaninu, když mě pustíte do kuchyně. a Fabien slíbil, že bude předčítat! culí se vítězně, jak byla jejich mise úspěšná.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » pát čer 11, 2010 8:15 pm

Tir: No vážně bublanina je skvělý nápad! +Mrkne na ní a šeptá.+ Nepochybovala jsem o tom, že budeš mít úspěch. Připravila jsem Malé ženy! Ty jsou báječně čtivé. A rybízové vínko už je báječně studené.

Fab: Udělala jsem jen obloženou mísu, Fabulko. Je horko...a máš tam ten ovčí sýr, co máš rád a pivo, kdyby jsi měl při čtení suchov krku.

+Vede je do domu, kde je příjemný chládek a voní to tam levandulí a maminčinou péčí.+
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pát čer 11, 2010 8:22 pm

Nicol: jenom se usmívá a má co dělat, aby nevprskla smíchy, když vidí, jak se tváří Fabien, jak zaslechne o Malých ženách a uvědomí si, že nebude teplá večeře.

Fab: ta bublanina je hrozně rychle hotová, bude ještě po večeři. jako zákusek. a dělá na něj oči, že to nebude jediný zákusek, který Fabien dostane.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát čer 11, 2010 8:48 pm

Tir: +Zhroutí se za stůl a cpe se vším, na co dosáhne, aby zajedl chuť Malých žen.+ Tak holky, pojďte na to! Tir peckovat...,mami - k pletení, ať to frčí a máme tu první kapitolu rychle přečtenou!!!

Nicol: Já myslel, že uděláš aspoň pilaf!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Nicolette » pát čer 11, 2010 8:52 pm

Fab: Nejsi tu na velkovýkrmu, Fabulko! Buď rád, že nejsi tlustej jako malej Eric...pamatuješ na něj ne? Ten pekařskej synek, co rozsedl ve škole víc židlí než ty jsi stihl podpálit! A já myslela, že přečteme aspoň šest kapitol, aby z toho Tirage taky něco měla.

Tir: Všechno potřebné je v kuchyni, ale ty třešně peckuj tady s námi. Mám docela dobré kouzlo na čištění skvrn, takže dám pak Fabulkovi dokupy i tu košili.
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pát čer 11, 2010 8:57 pm

(tak fajn, peckuje tady.)
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette