Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Nicolette » ned dub 03, 2011 3:08 pm

Fab: Přestaň hulákat, Fabienku! Všichni ti budeme pomáhat. Chci, aby měl Honoré opravdu krásnou oslavu na uvítanou! Jen doufám, že Molly s Isamunem přijdou včas. To včerejší počasí v horách prý bylo otřesné. Bouřka, průtrž mračen...buďte rádi, že jste s Tirage byli doma. Ti přijdou promoklí jako králíci!
Nicolette

Příspěvekod Tirage » stř čer 22, 2011 10:24 am

doběhne Fabiena skoro u plotu a hned mu vezme bandasku a už cestou k nejbohatšímu nalezišti trhá maliny a sype je dovnitř, občas nějakou do pusy. otrháme to a pak se stejně asi část maliní musí posekat. abychom mohli k plotu a taky aby se omladilo a tolik nerozrůstalo. za chvíli by tu byla džungle ostnarejch drátů a šlahounů. nat to ale musíme mít rukavice a dlouhý rukávy, jinak nevyváznem živý...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » stř čer 22, 2011 1:51 pm

Tir: +Už jenom tím, jak to Tir plánuje, zdá se být čím dál unavenější. Trhá maliny, ale dost jich sežere :mrgreen: a kývá, jakože všechno vnímá a všechno bude, jak si Tir přeje.+ No, já bych to hned dneska nesekal...podívej, tam vzadu u plotu maliny teprve zrajou. To by jich byla věčná škoda. A navíc - tohle - teda maliny, se prosekávají až na podzim. Nějak se k tomu plotu dostanem, neboj...je tam vyšlapaná uzounká cestička. A ty jsi ještěřička, co se po takové cestičce protáhne... :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř čer 22, 2011 7:11 pm

Fab: ne. po takové pěšince, která tam navíc skoro ani není, já nepolezu a už vůbec z ní nebudu natírat. rozhodně prohlásí. budeš to muset posekat, nebo poprosím Sama, nebo Honorého. klidně budu natírat plot, klidně uklidím a spálím ty maliníkové šlahouny, ale sekat nebudu a ani lézt kolem těch trnů. nechci mít všechno poškrábaný a podebraný. a plot by se měl natřít najednou, nebo bude strakatej, nebo hůř - nedodělanej. je velice neoblomná a jak je v ráži, už má skoro plnou bandasu, tak ji zavře a pustí se do plnění další nádoby. maliny jsou už skoro přezrálé a bledých tam je asi 5 na celém porostu. vidíš? tohle stejně zdřevnatí a příští rok by natěch šlahounech stejně nic nerostlo. jen listy a trny. když to posekáš, aspoň se dostanu i k těm krásným velikým malinám vzadu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv čer 23, 2011 10:54 am

Tir: +S každý jejím slovem schlípává a klopí uši. Jakoby vlastní matku slyšel.. :lol: + No, dobře...posekám, vysekám spálím, ale to až posekáme se Samem ten trávník...Jdu si pro mačetu...ale chci pusinku na cestu, jinak to nevydržím!! :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv čer 23, 2011 8:38 pm

Fab: je trochu otrávená, že ho do všeho musí strkat, místo aby to zařídil bez řečí a zvlastní iniciativy. je tu doma a měl by se postarat, ne se vzpírat každé práci jako malej kluk. udělá velké smutné oči a políbí ho. řekne jenom. králíku...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv čer 23, 2011 8:52 pm

Tir: +Těmhle smutnej očím nedokáže odolat.+ Já vím, že frflám...+ Úplně ho odzbrojí, takže je teď ochoten udělat prakticky cokoliv, aby se na něj zase usmála.+ Stejně bych na ten plot namaloval spoň srdíčka, jako, že se máme rádi.. :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv čer 23, 2011 8:59 pm

Fab: jo... pohladí a políbí ho znovu víc. máme... moc. tak jdi...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv čer 23, 2011 9:10 pm

Tir: +Připitoměle se na ní usměje a upaluje domů pro mačetu.+ Hned jsem zpátky...+ huláká za ní.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv čer 23, 2011 9:29 pm

Fab: fajn. jsem tu. otrhá všechny maliny, co vidí a kam dosáhne. a pak běží pro barvu na plot a štětky a štětce. naředí barevný koncentrát vodou a rozmíchá v plechovém kýblu. pak obhlíží polot a začne s malováním. udělá tam velké srdce a napíše do něj F + T :Love
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette