Chata

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Chata

Příspěvekod mollyz » úte dub 05, 2011 12:42 pm

Sam: Vem si, na co máš chuť. Máme ve výběru volnou ruku! Vše je dovoleno! Ach jo...doufám, že má Nicol v údolí dost velkou zásobu oliv...já má takovou chuť na olivy...+zasní se.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 05, 2011 12:51 pm

Molly: udělá dva kroky k zasněné Molly. a políbí ji. když ty jsi strašně mlsná Mollynka! odběhne do sklepa. tam se orientuje hlavně čichem. co se mu uzdá, naloží do košíku, a za chvíli je zpět. tak jsem to nabral. olivy nebyly. i tak toho potáhnem jak muly... ještě že je to z kopce. i když to je o to nebezpečnější. asi bys měla písknout na pastevce, nebo na slony či velbloudy, aby nás snesli i s nákladem...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 05, 2011 8:34 pm

Sam: +Zatím domyje nádobí a začne balit veci do batohu. Okukuje a očichává sýry.+ Skvěle jsi vybral...škoda oliv...Vážně chceš, aby s námi šli pastevci nějací?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 05, 2011 8:38 pm

Molly: proč se vždycky chytneš toho nejmíň zajímavýho - proč se neptáš: "Vážně chceš, aby s námi šli sloni nějací?" rychle přibalí pár svých propriet do báglu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 05, 2011 8:50 pm

Sam: No, protože pastevce tady seženu snadno, ale na slona bych musela pískat několik dní, než by to vzal na pramici přes moře, vyklusal by kopec a zadýchanej by se nechal naložit sejrama.+ vyplázne na něj jazyk.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 05, 2011 9:14 pm

Molly: hbitě se k ní nakloní a vyplazený jazyk jí olízne. šteluje popruhy batohu a posbírává věci s sebou. myslím, že si vymýšlíš, abys chudáčkovi Samíčkovi nemusela dopřát ani toho slona... a co velbloud? ten by se taky plavil a funěl?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 05, 2011 9:21 pm

Sam:+ Vysmekne se a jme se hledat spodní prádlo a kalhoty.+ No jistě, chudáčku Samíčku, i velbloud by se plavil...+ leze po podlaze jako polochcíplý velbloud a pátrá.+ Tady bys narazil leda na plameňáka a ten jak je tak znám by se ti se sejrem tahat nechtěl. Je mi to líto, lásko, ale buď to odtáhnem sami nebo písknu prostě na ty pastevce..+Vítězoslavně zamává kalhotkami nalezenými nad hlavou.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 05, 2011 9:25 pm

Molly: jak se tam velbloudí s hrby na úplně špatných místech, jak najde zapadlé spoďárky, pleskne ji po půlce. ostudo! oblíkej se. nebo nikdy nedokulíme sejry na místo určení.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 05, 2011 9:37 pm

Samík: Au! +tře si červenou půlku.+ Já jsem tady celou dobu pracovala...+natahuje si kalhotky a souká se do těsných kalhot (ty druhé - výletní ještě nestačily uschnout..). Za chvilku je oblečená a připravena na cestu.+ Veď mě, horský vůdče! +stoupne si do pozoru.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 05, 2011 9:42 pm

Molly: já mám vést? ty jsi horský vůdce a domorodec! ale no tak... vzhůru dolů! dusá napřed po cestě dolů z kopce a udržuje postoj, aby Moll mohl chytat, kdyby se skutálela.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette