Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Tirage » úte lis 02, 2010 1:31 pm

Fab: a kde jsou ty maliny? nevšimla jsem si... ale musíme jich pár natrhat, ať mám z čeho péct. a ať máme zásluhy. a pak budou pohádky pro Fabíska. políbí ho a pobíhá kolem, aby našla maliník a taky aby na ni jen tak nedosáhl.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte lis 02, 2010 1:56 pm

Tir: +Zkušeně po ní hmátne, takže jí kličkování je na prd.+ Tak to ne! Nejdřív pohádka, potom maliny! Jsou támhle dole u plotu...tam nás nikdo neuvidí...+mávne směrem k velkému malinovému houští a už tam Tir manévruje.+ Malin je am habakuk...neboj ony chvilku počkají...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte lis 02, 2010 2:38 pm

Fab: jak ji uloví, málem ji i podrazí nohy - nechtěně. Tir se na něj pověsí, aby nespadla. a jak ho objímá, zase už tak rychle ty maliny nepotřebuje. tak pohádky, ale pak mi pomůžeš, jo? a musím si sundat šaty, ať nejsou od malin - půjčila jsem si je ve skříni na chodbě a tak úplně jsem se Nicolette nezeptala, tak ať je nezničím. přiznáváí se k drobné kleptomanii :lol: . sahá si na záda po zipu, ale Fabien je rychlejší a na svlékání šatů slyší :).
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte lis 02, 2010 2:44 pm

Tir: A já si říkal, že ten hadřík odněkud znám...tak rychle s ním dolů, abych neměl pocit, že se miluju s vlastní matkou! +Utahuje si z ní a velmi zkušeně z ní sundavá šatečky, zahazuje je někam do kopřiv a pak už pokládá tirage do trávy, kde ji spokojeně zalehne.+ Tak pohádku...teď!..Podle toho, jak se mi bude líbit, ti pak pomůžu!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte lis 02, 2010 2:57 pm

(zná tak možná z fotek ;) )

Fab: ty jseš teda! pomáhat nechce, ale koláč v tobě zmizí! špačkuje, když se octne jenom v kalhotkách v trávě. ale i tak začne vyprávět. olíbá mu víčka a nos a spánky a pokračuje po tváři až k čelisti a bradě. musíš mě trošku pustit, když chceš pohádky. brouká mu do ouška a snaží se mu triko přetáhnout přes hlavu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte lis 02, 2010 8:09 pm

Tir: Já neřek, že nebudu pomáhat, já řek, že budu pomáhat až po pohádce...+ohradí se a nechá si sundat triko. ¨Pak se nechá líbat a všemožně mazlit.+ Jsem hodnej a poslouchám...lásko moje! +snaží se jí pustit, ale ruce mu moc neposlouchají, takže stejně zaparkují na jejích bocích, kde hladí a laskají jemnou kůži.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte lis 02, 2010 8:35 pm

Fab: přeci jen se trošku uvolnila a hladí ho a líbá dál. olíbává mu klíční kosti a hladí ho po zádech. vrtí se tak, že Faba přiměje, aby se přetočili a ona byla nahoře. trochu se nad ním nadzdvihne a hladí ho po hrudníku a jemně bříšky prstů přejíždí po bradavkách.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte lis 02, 2010 8:38 pm

Tir: +Jak se octne na lopatkách, propadne se do snového světa, který mu způsobují Tiraginy prsty a rty. Drží ji za stehna a snaží se ji stáhnout na svůj klín, ale Tir mu trochu uniká a Fab se nemůže vynadívat na vlnící se štíhlé tělo, které bude už brzo zase jenom jeho.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte lis 02, 2010 8:44 pm

Fab: ještě chvilku ho líbá a hladí na citlivých místech, olízne mu bradavky a olíbá loketní jamky, linie posledních žeber, pupík i cestičku do pupíku dolů. potom se nad ním nadzvedne, klečí a velmi artisticky si svlékne kalhotky a odhodí je směrem k šatům. usmívá se a zavlní v bocích. jednou rukou drží jeho dlaň na svém zadečku a druhou se začne hladit sama po krku a ňadrech. mám ještě dál já sama, nebo mi chceš taky něco povyprávět?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte lis 02, 2010 8:51 pm

Tir: +Ruka na Tiragině zadečku se mu klepe, zorničky má rozšířené a hltá každý její pohyb.+ Jsi nádherná...nejkrásnější...teď chvíli budeme vyprávět spolu...+sotva ze sebe vypraví a stáhne Tir k sobě, aby mohl líbat její ňadra, které si tak nádherně smyslně umí hladit a aby zachytil její rty, které se pohybují tak úchvatně, a aby stáhl její zadeček na svůj přecitlivělý penis.+ Sama? Nebo ti mám pomoct?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette