Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Nicolette » stř zář 22, 2010 3:10 pm

Fab: No, vždyť jdu taky...+trochu vrávoravě vstane a jde za Fabem.+

Sam: +Ještě se na něj otočí.+ Co vy víte, Same...Třeba jsem sňatková podvodnice já!...Dohlídněte na Molly.
Nicolette

Příspěvekod mollyz » stř zář 22, 2010 3:15 pm

Sam: Čaj s citronem nechce..vodu, leda tak a Samík mi bude zpívat a potit se se mnou...+je hrozně veselá, hupsne Samovi na klín a dělá mu z vlasů záclonu přes obličej+...a pak ještě jednou...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř zář 22, 2010 6:09 pm

Fab: a nemohl bys mi zítra v trenýrkách podávat snídani? myslím, že ze dnešního večera si toho nebudu moc pamatovat... vytuhává mu v náručí. ani neví, kam ji nese. pokud vím, tak jsem poslední dobou dala jenom tobě... vrčí. a máš mě koupat... (to by ji mohlo trochu probrat ;) )

všem: dobrou noc. mává jim, jak visí Fabienovi přes rameno.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » stř zář 22, 2010 6:21 pm

Nicol: jistě, na Molly dohlédnu. potřebuje to. culí se a drž si Moll na klíně, aby se neskácela. a víte, že jsem si něco takového myslel? říkal jsem si, že jsem vás už někde viděl - to bylo určitě v novinách! v rubrice "hledaní" :lol: .

Molly: jasně, lásko! vždycky se zpotím, když zpíváš! odvetně ji štípe do zadečku pod košilkou. tak co to je? to už mě nemůžeš ani vidět? odhrnuje si vlasy z očí. že tě dám spát na samotku do babiččího pokoje? víš, že tam chlapi nesměj. a Fabien zřejmě usoudil, že Tir dnes potřebuje dohled. tak bude cela volná. škádlí ji a lochtá.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř zář 22, 2010 11:47 pm

Tir+Fab: Dobrou noc, zlatíčka...já budu zpívat...+mává na ně.+

Sam: Nééé...já nechci na samotku a když nechceš tak budu úplně jako myška...+zase mu vlasy odhrnuje a svíjí se smíchy pod jeho prsty lochtacími.+ Samíku...já budu chci radši s tebou...+tulí se k němu, jako že je hrozně hodná.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv zář 23, 2010 5:47 am

Molly: trochu jí olíbává a okusuje krk. když budeš se mnou, tak se určitě budeš hrozně roztahovat v posteli... to by znamenalo, že tohle všechno budu mít nalepeno na sobě... bručí jí do ucha a přitáhne si to všechno blíž a mlsně se usmívá. a to už se těším, musíme to tu rychle ukončit a šup do postele...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv zář 23, 2010 9:22 am

Samík: Víš dobře, že se roztahuju příšerně...+Samovo bručení jí vibruje celým vláčným tělem. Vyprostí se z jeho klína, chytne za ruce a zvedá ho ze židle.+ Do postele...hlídat Molly!+ A jak Sam vstane, tak se do sebe nějak zapletou a Molly názorně předvádí, jak asi na něj bude v posteli nalepená.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv zář 23, 2010 10:27 am

Molly: tak jo, ale budu jenom dohlížet. víc po mě nemůžeš chtít! tolik jsem toho dnes už vykonal... jsem znaven. přitáhne si ji blízkoo a velmi čile prozkoumává Molly rukama. leda bys se starala ty o mě... vyčerpaného... dá do hlasu přehnanou dramatičnost hereckou a vypadá naprosto plný sil k nočním hrátkám. prostě má roupy.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv zář 23, 2010 10:55 am

Sam: +Je vysmátá a má roupy taky. Oplácí mu průzkum stejnou mincí a taky zkoumá.+ Ubohý, vyčerpaný Samíku...to je ale smutné. Než jsme šli na oslavu, tak jsi sliboval péči ty o mě, ale když jsi tak znaven, pomůžu ti z kalhot a uložím do postele, aby jsi neomdlel...+na důkaz slibů zajede prsty za jeho kalhoty a jazykem mu přejede po tepně na krku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv zář 23, 2010 11:55 am

Molly: to že jsem sliboval? tos mě musela nějak obloudit! nekalými praktikami, jako jsou tyhle! chytí ji pevně, aby snížil její akční rádius. smutné to je, že bych zaplakal! je mi nějak slabo, asi mě budeš muset odnést do pokoje... myslím, že je to takový pěkný krajový zvyk, odnést hosta do postele - Fabien Tir taky nesl. když se mu dobývá do kalhot, legračně vyjekne a pak dodá. ano, svlékání a natřesení polštářů by mohlo být součástí. ale ukolébavku prosím ne! to by mě určitě rozplakalo! manévruje Molly směr pokoj - postel, ale seber si ze stolu něco na posilněnou :)
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette