Francie - venkov

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - venkov

Příspěvekod Isamun » ned pro 19, 2010 11:45 pm

Molly: to buď šťastna, že jsi se mnou! já se postarám o vše. znáš to - cestovatel, umění přemlouvání. nejsem v tom tak dobrý jako Et. ani jako Tir, ale tam mám svá podezření, že ani tak nepřemlouvá, jako vyhrožuje. ale i tak si troufám tvrdit, že tebe bych vyléčit dokázal - z trudomyslnosti určitě. a lehčí chřipku taky. mám vlastní účinný recept! pořád tlačí a užívá si svých rukou na Mollyině zadku. :* :Love
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned pro 19, 2010 11:52 pm

Sam: +Směje se potlačována k cíli milovanými prackami :P .+ Poděl se se mnou o tu tajnou recepturu. Jsem zmatena. Přidávají se tam byliny? +hraje si na hrozně nevinnou a nechápavou.+ :twisted: :pii :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned pro 19, 2010 11:53 pm

Molly: byliny? taky někdy. obzvlášť účinné je sešlehat prdelku kopřivou! zlobí ji a tlačí, nikoli potlačuje. spíš... inspiruje :twisted: :lol: :mrgreen:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon pro 20, 2010 12:02 am

Sam: To je účinný lék..+souhlasí a jak ji Sam potlačuje, vezme jeho ruku a zastrčí si ji za kalhoty.+ Jsem si vědoma toho, že mám nejlepšího soukromého léčitele! Doufám, že tak neléčíš i jiné!? +výhružně se na něj otočí, ale koutky jí cukají.+ :P
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon pro 20, 2010 2:43 pm

Molly: to já bych léčil, kudy chodím, ale kde bych našel jinou takovou pěknou... zabydlí se pod kalhotami na jejím zadečku. pacientku?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon pro 20, 2010 11:40 pm

Sam: Nemyslím, že by bylo od tebe rozumné hledat jinde nebo léčit kudy chodíš! + vrčí a zastaví se, takže Sam do ní narazí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte pro 21, 2010 7:29 am

Molly: narazí jí hlavou do zadku - tak se otřes mozku nekoná :D . ale seknou sebou oba na zem. jé, najádo! si toho neber tolik! jseš celá? hrabe se na nohy a jí vytahuje za ruku nahoru taky. už vidí na vrcholku kopce kousek chatky. a tyky spadnou první obrovské kapky z tmavé oblohy. a je to tady! tak trapem, ty má jediná! dá se do běhu směr chata a aji pořád drží za ruku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob pro 25, 2010 7:51 pm

Sam: +Prvních padesát metrů se dá běžet mezi kapkami, ale pak už se spustí liják hustý, vydatný a studený k tomu. Molly se snaží udržet se Samem krok, ale přece jen on má nohy o dost delší, takže za ním spíš plápolá :lol: a mokne. Moc jim ten úprk nejde, protože je to do kopce a i když je Sam trénovaný cestovatel, v půli kopce se musejí zastavit, aby se nadechlki a setřeli si vodu z obličejů.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned pro 26, 2010 11:23 pm

Molly: zastaví se a vydýchávají se a Sam Molly otířá tvář dlaní. spíš ji hladí. a ruku, za níž ji drží, jí celou dobu nepustí. tak co? pujde to? koukni, už jsme blízko. a teď už jsme durch, nemá cenu lovit bundy nebo tak. řek bych, že je nejlepší jít - pomalu, ať to úpo mokrém povrchu neuklouzen. dostat se co nejdřív pod střechu. vydrž,. tam se zahřejeme. přibalil jsem nějakej Honorého koňak. tak co, půjde to? ptá se a už ji pozorně vede nahoru. pomalu a po co nejlepší cestě. konečně se vydýchali a déšť se ze skoro celistvého proudu obrovských kapek změnil na hustý a jemný.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned pro 26, 2010 11:34 pm

Sam: +Je hrozně dojatá, jak je Sam pozorný a něžný a volnou rukou mu taky stírá z obličeje vodu.+ Jo, půjde to. + Mrkne na vrchol kopce, který je v hustém dešti vidět jen málo.+ To bude v pohodě. Snad vážně pastevci zatopili...+zasměje se.+ Koňak je skvělej a možná bude mít nahoře Honoré zásobu na krušné časy..+ Stoupne si na špičky a slíbne Samíkovi vodu z vousů. Vlastně je to hezká chvilka, kterou přeruší až blesk a zahrmění vzápětí, nedaleko od nich.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette