Vinný sklípek

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Vinný sklípek

Příspěvekod Fabien » čtv bře 17, 2011 7:08 pm

Tir: +Blaženě se uchem otírá o její levou bradavku.+ Nejsem surovec...to bylo v rámci výzkumu. Každý pořádný vědec testuje na zvířatech.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Honoré » čtv bře 17, 2011 7:38 pm

Tir: +Culí se jako měsíček. Líbí se mu Tir, jak je pohotová a humorem mu přesně kápla do noty.+ Och, slabosti...o těch bych mohl hodiny vyprávět. A vy - nějaké máte?...Tedy kromě našeho Fabiena...ehm tedy vašeho... :P
Honoré
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 17, 2011 9:03 pm

Honoré: ne. jenom fabiena, jinak jsem dokonalá... směje se. přeci nečekáte, že vám na sebe hned prozradím třeba to, že nejraděj ze všeho si čtu v posteli a vůbec se povaluju, nebože jsem hrozně mlsná. zamrká a tváří se, že to by nikdy na sebe neřekla.

Fab: jen počkej! jednou se králíci sešikujou a vrhnou se na tebe! uhne levou bradavkou a ani jí nedojde, že tak zase vystaví škádlení pravou.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv bře 17, 2011 11:53 pm

Tir: +Spokojeně přejede uchem po nabízené bradavce číslo dvě.+ Šiku králíků se nebojím. Teď tu mám na ně posily - vousáče a medvěda! :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 18, 2011 9:51 am

Fab: no, jen aby. znáš to - když se malí a slabí spojí, tak toho silného nakonec udolají! schová si obě bradavky do dlaní, neb jí konečně dojde, že nejde o náhodu, ale cílení ušní dráždění :).
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát bře 18, 2011 4:11 pm

(trvalo to, ale došlo jí to...ťu.. :lol: )

Tir: Myslíš jako, že by nás králíci obklíčili, mně by odtáhli do nory a tam mučili, vousáče přivázali za vlasy ke stromu a medvěda nutili zůstávat hodiny na prudkém slunci, kterému na krutém jihu odvykl?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 18, 2011 5:00 pm

(nevěřila, že bude tak důverný i před Honorém. :P )

Fab: ne. jen by si na vás odvetně zkusili ty samé pokusy, co ty na nich. celá se zavrtí a trochu odtáhne, neb si z ní Fab už udělal úplně kanape. a trošku si dloubne. necítíš taky v kostech, kdy se vrátí maminka? mě se zdá, že Molly a Sam si výlet protáhnou minimálně do zítřka, ale maminka...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Honoré » sob bře 19, 2011 2:58 pm

Tir: +Chvíli vesele pozoruje, jak ti dva králíci spolu dovádějí.+ No, jistě. Jsou věci, které na sebe člověk nemůže hned prozradit. Já bych vám taky všechno hned neřekl. Třeba to, že miluju snídani v teplé posteli...to by Nicolette hrozně nadávala...+ směje se.+

Fab: Ale no tak, nech si to až na večer, Fabiene. Takhle to zkoušet na slečnu ve společnosti! Kdy se vlastně máma má vrátit?
Honoré
Mág

Příspěvekod Fabien » sob bře 19, 2011 3:01 pm

Tir+Honoré: No, co já vim, kdy přijde. Když se vydá na drby, tak je to vždycky na dlouoh. Ale jo...podle mě bude do večera doma. Změny tady doma vždycky čuchá na dálku...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob bře 19, 2011 6:34 pm

Honoré: Fab taky rád jí v posteli, ale strašně drobí... krčí čumák. ...a já drobky v posteli nesnáším. jídlo by mi nevadilo... bez drobků. chytí Fabiena radej za ruce a položí je na kolena jich obou, jak teď vzorne sedí vedle sebe a drží se za ručičky :lol:
Fab: no tak to můžeme za chvíli pomalu roztopit gril, ne? doladíme saláty... sýry nakrájíme, už jich je jen trochu. Nicolette pověřila Moll, ať něco snese z hor do údolí...
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette