Přijímací salón

Panství golux a Luciuse Malfoye

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: Přijímací salón

Příspěvekod Sirius Black » pon kvě 04, 2009 9:50 am

Regulus: Zbořil *škleb* Jo, jaksi se mi to nepodařilo...jen zdevastovat..a matka tam furt je, kdybys ju náhodou hledal *pohrdavě si odfrkne* Odkdy ty máš rád barvičky *pochechtává se a napije se, posune mu sklenku s whisky*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Creagan Elat » pon kvě 04, 2009 9:51 am

Když si je jistý, že si Regulus a Sirius jen povídají a nic nehrozí, otočí se a s omluvou odejde k Luciusovi a Postrachovi. Slyším dobře, že se bavíte o obřadu? Mohu se přidat? Jsem zvědavý, co už máte připraveno mluví k oběma najednou
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Postrach » pon kvě 04, 2009 9:56 am

ááá....neomylně...*když vidí Creagana* právě si tady říkáme, jak jsme na tom úplně stejně...nijak...*usměje se* ale do obřadu se to stihne, to se neboj..no a vlastně....nějaké speciální přání nebo zvyk, králi?* pousměje se*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Creagan Elat » pon kvě 04, 2009 10:05 am

No, mohl bys třeba při obřadu tančit havajský tanec v rákosové sukýnce navrhne, ale nedokáže se tvářit vážně a tak mu cukají koutky Snad jen zakončení obřadu slovy - Nechť draci žehnají vašemu sňatku - já bych to sice vynechal, ale je to prý povinost. Řekl mi to kronikář a já mu radši budu věřit, než bych pročítal všechno, co máme v archivu, abych zjistil, jestli tomu tak není. A jinak jsem na tom jako vy. Máme mít každý svůj speciální slib a taky nevím, co ze sebe budu soukat.
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Amon » pon kvě 04, 2009 12:05 pm

Lucius Malfoy píše:Amon: Budete soutěžit s mudlou, Pane? ušklíbne se Proti vám přece nikdo nemá šanci... pokud to přijme, je blázen...

Mudla nemudla, když dělá to co dělá, musí něco vydržet...

Creg: +skoro lítostivě se na něho podívá+ bože bože chlapče, s tebou je to vážně špatný...

Roi: já? prohraju? cha! jen poď...+nalívá další skleničky+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Creagan Elat » pon kvě 04, 2009 12:15 pm

Amon: Znám lepší důvody se opít, než v soutěži. Proč bych se opíjel v rychlosti, když si to můžu užívat po delší dobu. odpovídá lehce uraženě Amonovi
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 04, 2009 3:53 pm

Sirius:Aha....tak alespoň už vím kdo to byl*lehký úšklebek* No o matku tam opravdu nestojím.....uvažuju o tom, že ji buď přemístím do nějakého zapadlého pokoje nahoře a nebo jí dám do starožitností*uchechtne se*barvičky....nemiluju je, ale musíš uznat, že je to tam hodně ponuré...i na můj vkus...
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » pon kvě 04, 2009 6:31 pm

Regulus: No, jestli se ti to povede...mně se ju nepovedlo odlepit, ale možná, kdybys ju zazdil... *škleb* Jo, je to tam jak v kobce... *protočí oči* Hmmm... *uvažuje* No...ehm *odkašle si* Jestli bys chtěl...než se ti ho podaří zrekonstruovat, tak... *leze to něj jako z chlupaté deky* tak bys třeba mohl bydlet u nás. *spíš to tak divně zahučí, než aby to řekl nahlas* Teda né přímo v baráku, ale v domku u bazénu nikdo není *pokrčí rameny a kopne do sebe dalšího panáka, alk dělá svoje, tak snad si to své žvanění bude druhý den pamatovat*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Rath Roiben Rye » pon kvě 04, 2009 6:49 pm

Amon:*přijde k němu* Bacha na mě já neprohrávám*ušklíbne se, vezme si jednu skleničku a vypije ji na ex*
Rath Roiben Rye
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 04, 2009 7:00 pm

Sirius: No zazdít mě ji nenapadlo*úšklebek* No právě chce to trochu zvelebit, už jsem na tom začal pracovat. Ale jde to docela ztuha. Je tam toho hodně. *když uslyší co Sirie řekl nevěří svým uším, kouká docela vyjeveně, na to jak se teď snažil ovládat* Ne děkuji*koktá* Ono se tam už relativně dá bydlet*taky do sebe kopne whisky* Ale opravdu si vážím tvé nabídky, děkuji...*skoro šeptá, pak se trochu vzpamatuje*Ale už vidím to naše soužití, určitě by jsme se rafali v jednou kuse, jako když jsme byli mladí*ušklíbne se* a to by se asi Margarit moc nelíbilo...
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Malfoy Manor