DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Manori » pát led 01, 2010 3:21 pm

*si pročítá Věštce a uculuje se u toho* heh...no, Styx má holt dobrý vkus..budu loajální a vsadím si na Remuse, jako vítěze*uchechtne se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Sigismunda » pát led 01, 2010 5:53 pm

čte si Věštce hezky v klidu a teple a drbe něco moooc roztomilého na břiše :twisted:
prý "až se o sobě dozvědí". pff, vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby ti tři byli dávno domluveni, není snadné zvládnout tak náruživou ženu, jako je lady Styx.
a až těď si uvědomí, že její mazlík má na sobě jen papírové kloboučky ze silvestrovské oslavy - zato dva, jeden na hlavě a druhý... ;) . sama vymotá se z konfet a dál popíjí, listuje Věštcem a přitulí se k mazlíkovi, který odhodí jeden klobouček a chvíli jí čte přes rameno a pak se věnuje vybalování Sigi z konfet.
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » sob led 02, 2010 3:07 am

°sedí v křesle u krbu, v ruce sklenku se skotskou a listuje v DV, když narazí na článek o Styx, začte se, nevěřícně zíra na fotografie a v očích mu blýskají plameny zlosti° Prašivý vlkodlak! °zakleje a mrskne noviny do ohně, až chytnou v ohnivých jazycích, chvíli nehnutě sleduje, jak hoří, pak vztekle flákne sklenku do ohně, až se rozletí na tisíc kusů a rozlitý alkohol prudce vzplane, vloží si tvář do dlaní a jen tiše sedí°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » sob led 02, 2010 7:17 pm

Vážená paní redaktorko, jak je vidět, tu mucholapku mi opravdu nemůžete odpustit a dokázala jste, jak umíte být pěkně mstivá mrcha. Já mám ve svých citech dokonalý pořádek a opravdu miluji, ale vám tohle asi nic neříká. Ne pro vás – vy jste mi ukradená – ale pro ostatní čtenáře, mé známé a hlavně pro mé přátele, na kterých mi záleží a kterých se to týká, chci tady ohledně vašeho článku udělat prohlášení, aby nedošlo k omylu. Žádám o zveřejnění přiloženého textu (viz soukromá zpráva) do nějaké příhodné společenské rubriky v DV. Děkuji za vyhovění. Styx.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob led 02, 2010 9:31 pm

+Sedí doma, uzobává olivy s papričkou, zapíjí je šampaňským a pročítá DV.+ To se nám to pěkně zamotává...!+ směje se s potěšením.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned led 03, 2010 3:09 am

+otevře věštec, zdvihne obočí, napije se, pokrčí ramenama, zavře věštec a de pokračovat v alkoholovým dýchánku+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 03, 2010 11:20 am

(Beuš, bez poznámek? :) Ty dohazovačko, která jsi mě s Remusem dala dohromady? ;) )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned led 03, 2010 2:04 pm

(Pfch, jako bych snad lidi nutila se navzájem podvádět...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Storm » ned led 03, 2010 3:24 pm

SPOLEČENSKÁ RUBRIKA

Vážená Styx. Sdělení, o které jste mě tak laskavě požádala, nelze nevyhovět a poskytuji mu prostor ve své společenské rubrice.
Storm

_________________________________________________________________________________

VEŘEJNÉ OZNÁMENÍ
S odvoláním na poslední článek v DV chci udělat pro ty, kterých se to týká, toto prohlášení.
Aby nebylo pochyb, že vím, co chci, definitivně se odpoutávám od své minulostí, která mě svazovala závazky a ráda bych, aby to bylo jasné každému, kdo o mně pochybuje. Děkuji těm, kteří mě v mém těžkém rozhodnutí podpořili. Regulusi... odpusť mi.
Styx

Obrázek
_________________________________________________________________________________

No vidíte, milá Styx, že to jde. Můj článek nakonec splnil svůj účel. Konečně jste se rozhoupala udělat změnu ve svém životě, už to bylo docela nudné. Že vám to ale trvalo. Vlastně byste mi měla být vděčna, že jsem vás popostrčila (mimochodem, miluji rudé růže). Takže jeden už je z kola ven. Kdo bude další?
Storm
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » ned led 03, 2010 7:35 pm

+se zájmem si pročítá nové číslo věštce, když to minulý nečela a zastaví se u článku o Styx, pozorně si ho přečte a pomyslí na to jak to asi vezme Tony, ale je ráda, že Styx není sama a tak pokračuje dál k prohlášení+ Hmn. +přečte si to ještě jednou a pak pokývá hlavou, přeje Styx štěstí a jestli se rozhodla takhle nebude jí do toho mluvit, zavře noviny a položí je na pracovní stůl+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV