DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Tirage » pát úno 05, 2010 4:29 pm

+čte si Věštce+ hmm, ta má zase starostí, čůza… +a když čte o Tonym a fatě+ no Fatimo! To ´sis teda vybrala! Já už nechci žádnýho chlapa s hadem na ruce a švábem na mozku ani vidět! +vzteky přetrhne noviny vejpůl. Přesto je ale za chvilku ekologicky využije na uklízení loužiček, co udělají bobulovitá štěňata.+
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Styx » pát úno 05, 2010 6:13 pm

(fato, mě jednou z tebe jebne:))

+podrobně pročítá čerstvé vydání DV a ani se jí nechce věřit, že tohle všechno se odehrávalo na jejím plese a jen doufá, že se u ní každý dobře bavil (baví), u popisu svých aktivit se jen pohrdavě ušklíbne, mohla předpokládat, že mouchy mají složité oční ústrojí a vidí na všechny strany, odloží Věštce, opře se pohodlně do křesla, zavře oči a s úsměvem na rtech vzpomíná na ten večer+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » pát úno 05, 2010 6:26 pm

Styx píše:
+odloží Věštce, opře se pohodlně do křesla, zavře oči a s úsměvem na rtech vzpomíná na ten večer+

(Styx: vzpomínky na budoucnost ;) )
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Storm » pon úno 08, 2010 5:05 pm

=sedí za pracovním stolem a dodělává článek na titulní stranu DV=

(jelikož nemám vůbec čas psát dlouhé podrobné články k jednomu tématu, v DV budou od teď vycházet krátké zprávy - drby, zato často, ať jste v obraze)
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Storm » pon úno 08, 2010 8:32 pm

Dámy, chci vám všem poděkovat za krásné komentáře k článku o plesu, kterými jste ocenili mou docela těžkou práci. Potěšilo mě to.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Storm » pon úno 08, 2010 8:45 pm

SWANLIBAR: SVATBA NA SPADNUTÍ

Na Hříšný ples bude vzpomínat asi mnoho párů, které se daly dohromady zrovna na této akci (podrobněji v dalším výtisku). Myslím, že nejvíc osudový byl asi Syrianě. Potkala na něm svého bývalého přítele, Viktora Lafayette, kterého kdysi pustila k vodě kvůli Gabrielovi.
Nejdřív se snažili navzájem se vyhýbat, osud ale chtěl, aby se nakonec setkali v zahradách Orlího hnízda.
Nejdřív to sice vypadalo, že by ji Viktor málem utopil v kapce vody, nedokázal jí odpustit zradu, Amor však číhal za křovím a trochu jim pomohl. Po krátkém rozhovoru oba zjistili, že zdaleka na sebe nezapomněli, jak si to oba nalhávali.
Velice brzy spolu odešli domů k Syrianě. Viktor jí nejdřív pomohl dostat její malou dcerku ze spárů otce dítěte Markuse, od kterého schytal zranění na ruce a Syriana ho z vděčnosti (a nejenom z ní) ošetřila a pečovala o něj.
Nemohlo to dopadnout jinak, než rozhořením doutnající jiskřičky lásky mezi oběma. Skončili tam, kde začali - v posteli. Snažili se dohnat zameškané a jak jsem to počítala, docela se jim to i podařilo.
Zajímavý okamžik nastal, když se ve dveřích objevil Syrianim přítel Gabriel, navracející se z Rumunska. Asi mu dobře nebylo (komu taky), když je přistihl in flagranti. Minulost se opakuje, pouze protagonisté si vyměnili své role. Naštěstí Gabriel pochopil, že svoji milenku dost zanedbával a tiše opustil její obydlí směr Ples.
Později večer Viktor přichystal Syrianě překvapení, když odkudsi vyštrachal krásný prstýnek (zajímalo by mne, co všechno ještě nosí jen tak po kapsách) a navlékl jí ho na prst.
Zdá se, že můžeme v brzké době očekávat po Eillen další svatbu, čímž si vychytralý Viktor svoji vyvolenou pojistí proti nepředvídatelným událostem. Co kdyby, že?
No, upřímně přeji jejich lásce a doufám, že všichni tři budou spolu šťastni a Syrianině dceři Nicolettě brzy pořídí sourozence (prý z toho divokého setkání určitě něco bude, zaslechla jsem).
Storm.
Obrázek
Moc pěkná Selenina fotografie šťastné rodinky

Storm
Čarodějka

Příspěvekod Styx » pon úno 08, 2010 10:46 pm

K článku o plese: Vážená, celý večer jsem myslela na ten úplněk, o tom nepochybujte. Jestli jste si nevšimla, upíří moci jsem odolávala a taky odolala.

K článku o Swanlibaru: +vezme do ruky DV a po chvilce narazí na článek o své přítelkyni, začte se a na rtech jí pohrává veselý úsměv+ Ach, tak konečně má drahá Syrianka našla své štěstí a lásku +zatváří se spokojeně, chvilku hledí na obrázek šťastné rodinky, pak zavře noviny a blaženě se usmívá+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon úno 08, 2010 10:55 pm

*prožene se kolem stojánku s DV a zarazí se, když vidí fotku* no toto..*listne článek a uculí se* pěkně, pěkně...ale jen do toho chomoutu nespěchejte..*povzdychne si, vzpomene si, co by se asi dělo, kdyby se takhle nečekaně vrátil její muž a kvačí dál do práce rači*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 08, 2010 11:23 pm

+sedí v křesílku a pročítá si dnešní výtisk DV a těší se na nějaké nové drby, když narazí na článek o nich, zrudne a téměř vybuchne zlostí+
Tady se prostě nic neutají +vzteká se, protože si to chtěla oznámit sama+ já tu mouchu jednou připlesknu plácačkou +zase zalistuje v novinách+ chm, aspon ta fotka je pěkná
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 08, 2010 11:25 pm

Ve Slastech pročítá DV a když narazí na článek o Syr a Viktorovi, obočí jí vylétne málem do vlasů. No, že do toho ale práskli... Kouká na fotku šťastné rodinky a doufám, že Gabriel DV nečte....
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV