Tetovací salón - zdobení těla, piercing

Moderátor: Styx

Re: Tetovací salón - zdobení těla, piercing

Příspěvekod Kellerman » sob led 29, 2011 2:43 pm

Díky...+no moc se mu odtama nechce, ale co nadělá, snad mu yohannku neztetujou od hlavy až k patě, tak si de na chodbu zapálit a jelikož to vypadá, že to bude trvat ještě dlouho, tak nachvílu vyběhne i ven a zapadne do nějakýho obchůdku+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » sob led 29, 2011 7:59 pm

supr! Mmmm.. tamto místo? noo +uculí se+ je to něco jako dárek... a.. doufám, že to bude sexy! on a žárlit? nééé, nebude +mávne rukou a slyší jak za paulem zaklapnou dveře+ možná tu na to spešl tetování budem sami! +zasměje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » sob led 29, 2011 8:54 pm

Ach, moc zajímavý dárek. Určitě darovaného potěší +zasměje se a akorát dodělá poslední packu, otře jí přebytečnou barvu a zkontroluje, jestli to není potřeba někde opravit. Když je spokojený se svou prací, oznámí jí+ Tak hotovo, slečno. Můžete se na to podívat +pomůže jí vstát a nastaví jí zrcadlo, aby si viděla na zadeček+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » ned led 30, 2011 1:58 am

to doufáám a jak ne.. tak budu zlá +uculí se+ taaak to jsem zvědavá! +nakukuje na zrcadlo+ ale to vypadá krásně! +nadšeně+ to jsem ani nečekala! +nakrucuje se tam+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned led 30, 2011 3:27 am

+Zatím se probírá regálama..+

(to yohannka nebude moct ležet ani na břichu ani na zádech muhehe)
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod Personál salonu » ned led 30, 2011 11:10 am

(tak ještě má levý a pravý bok nepotetovaný:D)

+založí ruce na hrudi a s úsměvem si prohlíží yohannku, jak je spokojena s jeho prací+ Jsem rád, že se vám to líbí. Na vašem těle to vypadá opravdu skvostně +zalichotí jí a sám si obdivně prohlíží yohannčin zadeček, ještě ze je K. za plentou:)+ Chcete si dát chvilku pauzu a oddechnout si a já bych vzal mezitím vašeho přítele, anebo to vezmeme jedním vrzem? +dá jí vybrat+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » ned led 30, 2011 11:31 am

(on je snad rád, že budu trpět!)

néé, to vezmem jedním vrzem. On tu stejně není +pokrčí ramínkama jak odešel ze saloonu pryč+ nechal mě vám tu napospas, chm... Takžeee... +otočí se k němu+ asi někam sem bych to chtěla.. +ukazuje si na třísla+.. asi víc sem, aby to bylo pod kalhotkama
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » ned led 30, 2011 11:58 am

Jste odvážná žena, hodně vydržíte +řekne uznale+ To od něj není moc moudré nechat vás tady s cizím mužem svlečenou +dělá si legraci a pak koukne, kam to chce tetovat a i když to bere s profesionálním přístupem, ohryzek na krku mu trošku poskočí:)+ Moc zajímavé místo +uculí se+ ale upozorňuji, že tam to bude asi bolet +připraví ji+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » ned led 30, 2011 12:14 pm

no to doufám, že si toho bude vážit, když pro něho podstupuju takovou bolest +uculí se+ mhm.. to moudré nenííí, taky mu to doma vytmavííím! Takhle mě tu nechat +usměje se, když vidí tatérův výraz..+ tak.. mám si sednout někam? a.. ty kalhotky.. mám asi sundat, že +culí se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » ned led 30, 2011 12:33 pm

On za chvilku sám pocítí, jak to bolí +zasměje se téměř škodolibě, hehe+ Lehněte si na záda, prosím +dejme tomu, že zadeček zase tolik nebolí, aby na něm nemohla ležet+ Tak, chtělo by to sundat je, bohužel nemám třetí ruku, kterou bych si je při práci poodhrnoval +uculí se vesele a počká, až se svlékne. Jak předpokládal, žádná medvědice se nekoná, yohannka je krásně vyholená:D, tak se skloní nad jejím klínem a začne pracovat. A stejně by mě zajímalo, co ti tatéři u takovéhoto tetování cítí, jsou sice profesionálové, ale taky normální chlapi:D+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Tetování a piercing