Pokoj č.2

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Pokoj č.2

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 29, 2010 8:15 am

Obrázek

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Re: Pokoj č.2

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát říj 15, 2010 12:42 pm

*Dělá jako že tu jeho poznámku o nohách neslyšela, i když se trochu začervená*
Tak tudy, pokoj číslo dva je volný *otevře dveře a stoupne si do nich bokem* zatím v něm ani nikdo nebydlel. Takže pokud se vám bude líbit *pokrčí rameny*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pát říj 15, 2010 12:53 pm

<Stoupne si do dveří přesně naproti ní a dívá se do pokoje, přitom ale nasaje její parfém. začíná ho to bavit, ta její růž ve tvářich mu totiž neušla. Ví jaký má dojem na ženský, ale přesto> Jo to se mi líbí <pohledem sklouzne na její ňadra a pak zase do pokoje> Kdy se můžu nastěhovat?
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát říj 15, 2010 12:58 pm

*Šmarja ten má snad dva metry, i když si zvykla že Viktor je mnohem vyšší, tak ji to stejně u jiných lidí pořád vadí, být ta nejmenší.* No tak fajn *začíná být rozmrzelá, protože má děsnou chuť na sex. S tímto mužem by to mohlo být dobré, ale už se nemůže dočkat Viktora, takže tak* Nastěhujte se třeba hned, co já vím. *I jí samotné zní její hlas odměřeně* Promiňte, právě jsem se vrátila z cest a chtěla bych být jinde. *usměje se omluvně* Můžete nastoupit už dnes večer? *Vidina volného večera ji povzbudí* Pojďte, půjdem na recepci *do ruky mu dá klíč od pokoje, a jako by dostala šlupku od elektriky, rychle rukou cukne. Otočí se a jde*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » sob dub 07, 2012 10:08 pm

<v brzké ranní hodiny po úplňku se vrátí do svého pokoje v hotelu. Totálně vyčerpaný, s břichem plným ryb a zády roztrhanými drápy. Jak dojde, tak padne na postel, ani ho nenapadne se oblíct, ložní se okamžitě začne barvit krví, ale to už Björn spí a regeneruje>
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 08, 2012 12:20 am

Ráno přišla do práce, a hned u vchodu do foyer ji udivily kapky krve na mramorové podlaze. Zamračená šla po nich jako po cestičce, až ji to zavedlo k Björnovu pokoji. Zkousne si ret a zaklepe, když ale dlouho neotvírá, otevře si paklíčem a vejde do pokoje, kde jsou zatažený žaluzie Björne, jsi tu? zeptá se polohlasem, až dojde k ložnici. Z hluboka se nadechne, hrudník má úplně sevření a potichu otevře dveře Och, kurva!
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » ned dub 08, 2012 12:31 am

<Z tvrdého spánku ho vzbudí vrznutí a otevírání dveří ložnice, jedním mohutným skokem chňapne po příchozím a drže pod krkem ho zvedne do výšky, když mu dojde že se dívá do vyhukané tváře zrzky+ Hore, Skit! +Začne nadávat a opatrně ji postaví na zem, tělem mu tím skokem projela vlna bolesti, jak se mu rány zase otevřeli a začaly krvácet, že se výjimečně nad Syr ani netyčí, ale lehne si zpět na postel, břichem dolů+ Nemůžeš sem vlízt jak zloděj ráno po úplňku Vinbär +zabručí na ni a koutkem oka se dívá, jeslti třeba s křikem neuteče+
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 08, 2012 12:39 am

Björne Pípne, ale už jenom vidí skok šelmy a pevná ocelová pěst jí svírá krk a nedostává se jí vzduchu, Oběma rukama ho drží za tu jednu a snaží se mu vymanit. Poulí na něj vyhukané oči a mele sebou, když ji konečně pustí z hluboka zrychleně dýchá a drží se za krk omlouvám se vůbec si neuvědomila, že už je to měsíc, co byl poslední úplněk v rumunsku. Vyhrabe se na nohy a jde k posteli, okoukne mu to U Merlinových koulí zakleje a jde do koupelny pro namočený hadr, a začne mu to něžně čistit
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » ned dub 08, 2012 12:48 am

Au! Hore! nech toho! +zamručí hlasitě a smýká se pod ní, zaprvý že to studí, zadruhý že to bolí, zatřetí že se mu chce spát a ne se nechat mučit. Když ho stejně neposlechne a dělá si co chce, tak to vzdá a počká až mu to doutírá, oči má zavřené a může se zdát, že spí.+ Ani se mě nezpetáš, co se mi stalo, ty taková zvědavka? +otevře zas jedno sivě modré oko a kouká na ni+
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 08, 2012 12:55 am

Hergot necukej se, to musím vyčistit, máš tam bordel z lesa! vztekne se už trochu, jak tam sebou mele jak malý Bjorník, nakonec se jí to ale povede ho zkrotit a může mu to celý vyčistit. Na okamžik si dokonce myslela, že usnul Nezeptám, abys věděl nakrčí bradu zvykla jsem si, že se mi chlapi po úplňku vrací různě dorvaní.... teda, vracel... sakra, no prostě tak. mrmle ale ty mi to stejně řekneš usměje se vědoucně, a pohledem mu sjede na pevný zadek, který nedošel žádné úhony prosím tě, řekni mi, že jsi tu neběhal nahý... zůstane tam přilepená očima mohl by sis něco oblíct?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Další

Zpět na Hotelové pokoje