Pokoj č.13

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Byron » stř črc 06, 2011 7:46 pm

+podepře si hlavu rukou a koukne na ni+ Cokoliv, jakou máš ráda barvu. Co ráda jíš. +pokrčí rameny, jak jen to je v jeho poloze možný+ Hlavně věco, který máš ráda. +usměje se na ni a pohladí ji po nose+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř črc 06, 2011 7:54 pm

Takhle z paměti tahat, co má člověk ráda. +naoko nesouhlasně zakroutí hlavou, ale vzápětí se široce usměje a zamyšleně doluje z hlavy, věci který má ráda+ Jelikož mji začíná kručet v břiše začnu tím, co ráda jim. +zazubí se+ Nejraději mám boloňské špagety s trochou sýru navrchu a takový čerstvý pomerančový džus, zejména k snídani. +olízne si rty, jak na ně dostane chuť+ Barvu... tak tu mám nejraději červenou. +zatahá se trochu za červený pramen ve vlasech+ A nějakou tu aktivitu... hmn... mimo zpěv a hraní na kytaru... taky ráda tančím a plavu. +řekne hrdě, že si na něco skutečně vzpoměla+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » stř črc 06, 2011 7:56 pm

Ty máš hlad? +koukne na ni a pak se natáhne k nočnímu stolku, na kterým je telefon+ Stačí říct. Po takovýhle aktivitě vyhládne. +vytočí číslo na recepci, takže my si dáme. +začne mluvit do telefonu+ Boloňský špagety se sýrem, pomerančový juice a pizzu, s feferonkama a colu. +položí telefon+ Tak se ještě najíme, než úplně usněš. +dá jí pusu+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř črc 06, 2011 8:18 pm

+tiše se zasměje a zatímco telefonuje zkouší jestli není náhodou lechtivej+ Skvělé. +usměje se na něj+ Jen jsem zvědavá kdo jim půjde otevřít, protože já jsem totálně vyčepaná. +názorně předvede jak těžkou ruku má a jak se jí klíží očka, než se zasměje a líbne ho na hruď+ A co ty a oblíbená barva?
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » stř črc 06, 2011 8:30 pm

+když Jess zkouší, jestli je lechtivej, tak se hihňál, snaží se nehihňat, ale nejde mu to a odhání ji od sebe, jakmile položí telefon tak ji chytne za ruce, aby toho nechala a dá jí velkou pusu+ Ty pokušitelko, jestli na mě budeš hodná, tak půjdu otevřít já, jinak tě tu nechám hladovou. +zasměje se+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř črc 06, 2011 8:36 pm

+vesele se culí, když ho tak zlobí+ To bys mi přeci neudělal... +zatváří se velice zranitelně, když jí vyhrožuje, že jí nechá o hladu, ale v očích jí vesele svítí+ ...dobře budu hodná. Budu ta nejhodnější ženská na světě... těch pár minut mě to nezabije. +široce se na něj zazubí, políbí ho a začne se tvářit jako naprosto neškodný tvor+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » stř črc 06, 2011 8:39 pm

No dobře. +usměje se na ni shovívavě+ Protentokrát ti budu věřit. +natáhne si spodky a jde otevřít dveře, za kterými už čeká pikolík s vozíkem s jídle, tak mu dá nějaký spropitný a zajede s vozíkem k posteli, skočí na postel a chytne Jess do náruče a trochu ji pomuchluje+ Tak se pojď najíst, ty moje slušná křehule. +směje se+ Ať s tebou můžu zase dělat... neslušnosti.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř črc 06, 2011 8:51 pm

+nakloní hlavu na stranu jak pozoruje jeho zadek a pak se tváří jakoby ho vůbec neočumovala a že jí zaujala malá skvrnka na stropě. vypískne, když skočí na postel a chytne jí. směje se, když jí muchluje až se z toho všeho zamotá do peřiny, že netuší kde je jí konec+ Tak dalších neslušností se ti zachtělo. +zasměje se a krátce ho polechtá, než se vyškrábe z deky, na posteli si klekne ani s oblíkáním se neobtěžuje a opře se o vozík, aby si našla svoji porci jídla+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » stř črc 06, 2011 8:57 pm

+vezme si kousek pizzi a ukousne si+ Hm-m. +zamumlá a polkne+ Jen počkej až naberu sil. +mrknena ni a zase si ukousne, sleduje křivky jejího těla a trochu se usmívá+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř črc 06, 2011 9:04 pm

Tak to jsem na tebe zvědavá. +uculí se a vezme si talíř se špagetama, popadne vidličku a usadí se na posteli do tureckého sedu. s chutí se pustí do jídla+ Výbroný... +pochvaluje si a natáhne se pro džus+ ...ale na špagety mojí mámy nemaj. +zazubí se, napije se a sklenku opět odloží+ Dobrý? +zeptá se, když si všimne jak jí sleduje, ale není jistý jeslti se ptá na výhled nebo na pizzu+
Jessica Latem
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje