Pokoj č.8

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.8

Příspěvekod Byron » čtv črc 21, 2011 10:44 pm

V San Franciscu totiž bydlí jedna její milenka. +koukne na Wenai+ No jo, už toho nechávám. Můžem už jít na tu snídani? +koukne na Jessicu+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 21, 2011 10:54 pm

Nemáš za co. +pousměje se. těká očima z jednoho na druhého. zatváří se překvapeně, když jí Byron vysvětlí proč je San Francisco San Francisko, ale její výraz se rychle srovná do přátelského s lehkým úsměvem a pokýváním hlavou+ Aha. +hlesne přeci jen trošku překvapeně+ Snidaní? +podívá se na něj trošku zmateně, než si uvědomí že tam přesně mířili+ Jo jasně můžeme, jestli to už Wenai zvládne? +podívá se na jmenovanou a vstane+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 21, 2011 11:29 pm

No jo. +kývne+ Já už to zvládnu, když nepudem moc rychle. +zvedne se z postele a zachumlaná v dece dojde ke skříni a vytáhne z ní nějaký oblečení+ Jen mi dejte minutku udělat ze sebe člověka. Nebo něco příbuznýho. +a zmizí v koupelně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » čtv črc 21, 2011 11:31 pm

+kouká na Wenai, jak mizí v koupelně a pak koukne na Jess, přijde k ní a vezme ji do náručí+ Mohli by jsme pak jít třeba do parku, někde sehnat kolečnový brusle a projíždět se tam, nebo se jen tak courat. +hladí ji po zádech a pak jí vtiskne polibek+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 21, 2011 11:39 pm

+pokývá hlavou a pro změnu se zaujatě rozhlédne po pokoji, stočí pozornost k Byronovi, když k ní přejde a obejme ji+ Hmn... to zní skvěle. +pousměje se+ Jen se mi nesmíš moc smát, na bruslích jsem stála jen párkrát v životě a není to nijak slavný. +zazubí se a obtočí mu ruce kolem krku a přitulí se k němu+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát črc 22, 2011 10:57 am

+zasměje se+ Neboj, já se ti smát nebudu, navíc ti to půjde skvěle a já jsem stál na bruslích naposled před šesti lety. +culí se a olíbává ji drobnými polibky+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 22, 2011 11:00 am

+vyleze z koupelny oblečená a učesaná, tím svým rozcuchem a nevypadá zrovna slavně, ale aspoň ne už tak, že se po nocích chodí někam rvát+ Necicmejte se tu furt a pojďte, už mám taky pěknej hlad. +usměje se na ně a ukáže ke dveřím, nazuje si converse a jde ven+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » pát črc 22, 2011 11:44 am

Deset let... pořád jsem na tom hůř. +směje se a tulí se k němu. Wenai si všimne až když na ně promluví, stočí k ní pohled a usměje se+ Slyšíš? Nemáš se tady cicmat. +uculi se vesele na Byrona, naposledy ho líbne, popadne ho za ruku a nechá se hezky odvést a nasměrovat+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát črc 22, 2011 12:18 pm

Já a cicmat? +dělá, jakože neví, která bije+ To by mě v životě nenapadlo. +culí se a jde za Wenai, a jdou do KACUPE+
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » ned črc 31, 2011 9:02 am

+Zastaví se před dveřma a zaklepe.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje