Pokoj č.13

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Byron » čtv zář 01, 2011 9:07 pm

+přijde k jejím dveřím, v ruce kytici, nějakou pěknou, spíš kopretiny a gerbery a zaklepe+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv zář 01, 2011 9:35 pm

+probudí jí klepání, takže zvedne hlavu z polštáře a podívá se na dveře+ Chvilku. +houkne, aby jí bylo slyšet i na chodbě a zazývá. poslední dobou pořád někam lítá, tam a zpět, nejen že cesty jsou úmorný, ale časový posun taky nic moc. vyhrabe se z postele, natáhne na sebe župan a došourá se ke dveřím, které vzápětí otevře+ Byrone! +rozzáří se, když uvidí kdo jí to probudil, musí na ni být zajímavý pohled jak je rozcuchaná a na obličeji má obtisknuté záhyby povlečení a celá je taková rozespalá+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv zář 01, 2011 9:40 pm

Ahoj, krásko.+zazubí se na ni a podá jí kytku+ Tohle je pro tebe. A mohl bych tě pozvat někam na snídani? +opře se o futra a mrkne na ni+ Ty jsi někde byla, na výletě?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv zář 01, 2011 9:51 pm

+podívá se na kytku a vezme si jí od něj aby si mohla s úsměvem přivonět+ Hmn... snídaně... to zní víc jak slibně. +zavrní nadšeně a vezme ho za ruku+ Kéž by na výletě... dala bych cokoliv za to kdyby moje příští cesta do zahraničí byla výlet. +povzdechne si zmoženě+ Nestůj tam tak a pojď dovnitř. +spíš než aby ho nechala v klidu vejít ho si ho dovnitř přitáhne a jen co překročí práh ovine mu ruce kolem krku a políbí ho+ Jenom se převleču a můžeme vyrazit. +broukne, když se konečně nadechne+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv zář 01, 2011 9:57 pm

+chce něco říct, ale nejprv ji vezme do náruče a políbí+ No... +řekne potom+ Mohl bych tě vzít někam na vílet do zahraničí. Co takhle Itálie? Mám chuť ma dobrou pizzu. A pak by jsme se mohli vyvalit u moře. +v očích mu zasvítí+ A potápět se se šnorchlem. +dá jí další pusus a pak ji konečně pustí+ A kde jsi byla?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv zář 01, 2011 10:05 pm

Hmn... Itálie... +protáhne zasněně+ Tam jsem nebyla věky... za to ti splním všechna tvá přání. +to by nebylo ono bez uplácení+ Doma. +povzdechne si a pustí ho, aby našla vázu ztratila se na chvíli v koupelně a vzápětí se objevila s kyticí ve vodě+ Volal bráška... +odloží vázu s kytkou na stolek a shodí župan+ ...byl strachy bez sebe a plakal, že je někde zavřenej... +zamračí se a svlíkne si i pyžamo, takže se nahá začne hrabat v komodě a hledat spodní prádlo+ ...tak jsem nasedla na první letadlo... +zašermuje s kalhotkama+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv zář 01, 2011 10:22 pm

Všechna? +tak o tom by se dalo mluvit. +pak mu pohled zvážní+ Zavřenej? Kde? Co se stalo? +popojde pár kroků k ní, aby ji objal, ale jak vidí ty kalhotky, jak s nima šermuje, tak si to rozmyslí a odloží to na pozdějc+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv zář 01, 2011 10:32 pm

Jistě, že všechna... stačí je jen vyslovit. +zazubí se na něj nevinně+ Máma si před pár měsícema našla přítele... +začne vysvětlovat a mračí se u toho jak tisíc čertů+ ...nemluvim jí do toho, ale tohle bylo moc. +vyhrabe i podprsenku+ Ten parchant ho zavřel do kumbálu a nejspíš i na něj musel křičet, protože byl tak bez sebe že ani nevěděl kde je a to všechno jen proto aby si s mámou mohl užívat... ta o ničem nevěděla, řekl jí že šel bráška ke kamarádovi, až když uslyšela jeho pláč, tak jí to došlo. +tváří se víc jak bojovně+ Vyrazila jsem s ním dveře. +něco v jejím hlasu mluví o tom, že to skutečně udělala a ne jenom obrazně+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv zář 01, 2011 10:37 pm

Cože? +vykulí na ni oči+ Co kdyby ti něco udělal? Měla jsi mi říct, já bych jel s tebou. Co když se vrátí? Neměli by jsme s ním něco... to nějak... ošéfovat? Jestli chceš, tak to zařídím. +chytne ji za ruce a starostlivě na ni koukne+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv zář 01, 2011 10:45 pm

+lehce pokrčí rameny+ Nevědl která bije, když jsem přišla. Ani jeden z nich nevěděl, že mi bráška volal, ale slyšela jsem je až venku jak na sebe křičí... nebylo těžký si odvodit co se stalo, takže hned jakmile jsem vlezla dovnitř, tak jsem... +trhne rukama jak naznačuje jak ho vyrazila+ Přemýšela jsem nad tím, ale jen kvůli tomu, že zavřel nějakýho kluka do kumbálu ho nezavřou, už jen kvůli tomu, že má bráchu policajta. +zamračí se, sevře mu dlaně a zvedne k němu oči+ To bys mohl?
Jessica Latem
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje