Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Ares » ned kvě 30, 2010 11:36 pm

Opravdu? pozvedne obočí. A jak se ten váš přítel jmenuje? Možná jsme se potkali. opětuje jí úsměv. To víte, když piju víno, tak vybírám jenom ta drahá a kvalitní.
Ares
Bůh

Příspěvekod Asher » pon kvě 31, 2010 1:23 pm

Ne, ani by nešlo tak o upíry jako o lykantropy. Konkrétně hyenodlaky. Pousměje se. Ale zatím jsem spokojený tak, jak to je. Zamyslí se. No pár let už to je. Já u toho nebyl od začátku, ale tuším, že podnik existuje od té doby, co byl vampyrismus ve Státech legalizován a my se tak staly plnohodnotnými občany a přestaly jsme být jen lovnou zvěří. Takže zhruba...pět, šest let. Ale na to byste se musela zeptat spíše Jean-Clauda. Usměje se na ní.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Neferet » pon kvě 31, 2010 3:41 pm

+překvapeně zvedne obočí, když si Lana sedne vedle ní, ale nekomentuje to, neujde jí, když se zarazí a dlouze se na někoho zahledí, sleduje její pohled a zvedne obočí ještě víš+ Známý? +zeptá se, když se opět tváří normálně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon kvě 31, 2010 3:43 pm

"Takže vaším zvieraťom je hyena?" opýta sa prekvapene. Spomenie si, že počula čosi o tom, že každý upír má nejaké svoje zviera. "Neviete náhodou, či niekto z tunajších upírov neovláda mačky?" hlas sa jej trochu zachveje.
Chvíľu si Ashera zamyslene prezerá, pričom pohár jemne otáča medzi prstami. "Nevadí vám to? Myslím robiť striptéra?" povie po chvíľke mlčania.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Asher » pon kvě 31, 2010 6:25 pm

Ano, mé zvíře na zavolání je hyena. A o nikom, kdo ovládá kočky nevím. Ona to není moc běžná schopnost a ne každý Vyšší upír jí má. Nad její otázkou překvapeně zvedne obočí a pak se zasměje, upřímným, sytým smíchem, který jí přeběhne po kůži jako něco živého a chladivého. Ale já nepracuji jako striptér. Jsem spíš něco, jako Jean-Claudova pravá ruka a takhle mu občas jen vypomáhám. Takový můj malý projev...vděčnosti. Pousměje se a v očích mu blýskne.
Asher
Upír

Příspěvekod Memory » pon kvě 31, 2010 8:03 pm

S úľavou si vydýchne. Ona síce nie je žiaden dlak, ale predsa len má v sebe niečo mačacie, dokonca sa na mačku aj premieňa. Ktovie, aký by to na ňu mohlo mať vplyv.
Keď sa Asher začne smiať nabehne jej husia koža. Nie preto, že by jeho smiech naháňal strach, skôr naopak, má však pocit, akoby sa jej dotkol. "Prepáčte." ospravedlňuje sa okamžite s rozpačitým úsmevom. No po chvíľke dodá s o niečo väčšou istotou v hlase: "Ale talent určite máte." v očiach sa jej mihnú šibalské plamienky.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pon kvě 31, 2010 10:17 pm

°Odtrhne pohled od Arese° Spali jsme spolu °odpoví jí prostě z mírným pokrčením rameny, potom se opět na někoho na okamžik zahledí° Nejsem tu zdá se jediný upír °kývne hlavou k Asherovi° takže tu tím že nic nejím nebudu bodit pozornost °pousměje se° Údajně tu mají irpravá irská jídla °vzpomene si na cosi co kdesi po cestě kdesi četla° Dala bych si nějaké dobré pivo °uvažuje nahlas°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Asher » pon kvě 31, 2010 10:20 pm

To nic, neurazil jsem se. Usměje se. Oo, tak to děkuji za uznání. Ono abych byl upřímný, to není nic moc těžkého, když můžeme využívat moci, kterou oplýváme. A na to, abysme dokázaly zaujmout, máme my upíři spoustu času, abychom to dovedly k dokonalosti. I když třeba sami máme k dokonalosti daleko. Dodá a snad poprvé se mu na tváři neobjeví hluboké pohrdání sebou samým.
Asher
Upír

Příspěvekod Neferet » pon kvě 31, 2010 10:26 pm

Aha. +přikývne, že to vzala navědomí, podívá se směrem, kterým Lanevra kývá a trochu se zamračí+ Zdá se, že nejsi. +mračí se, ale za chvilku se zase tváří, jako by se nic nedělo+ Bohužel to mi nic neřekne. +pokčí mírně rameny+ Asi nebudeš mít nějaké doporučení co. +zajímá se jestli by jí mohla doporučit nějaké to dobré irské jídlo, když se v tom opravdu nevyzná+ Pivo? +nakrčí trochu nos+ No já raději zůstanu prozatím u coly.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pon kvě 31, 2010 10:34 pm

°Podívá se na ni jako na muzijní exponát, obočí mírně pozvednuté° Už hodně dlouho jsem necítila chuť jídla, takže jen stěží můžu něco doporučit °odpoví jí takovím povíšeně schovívavím hlasem, který poučuje° Myslím že bez dení dávky alkoholu bych už asi nemohla žít °řekne, potom se trochu zamyšleně zamračí° Měli by pro nás vymyslet specialní slovník.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette