Jak dlouho.... Zatváří se trochu rozpačitě, koukne z jedné na druhou a zpátky na Wenai. A chceš pravdivou nebo společensky přijatelnou odpověď... Uculí se. Ale tak řekněme, že si tak pro radost brnkám nějakých...patnáct let? Plus mínus... Tváří se jakoby nic. A zpívám... hlavně když se potřebuju vyvztekat.... Ušklíbne se, hodí si popruh přes rameno a začne.
Když dohraje, položí jemně dlaň přes struny a zvědavě se rozhlédne po ostatních.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
+zazubí se na ni+ Já bych brala klidně i tu pravdivou. Patnáct let, mno, tak to jsem zvědavá... +kývne na ni a když začne zpívat tak si pohazuje hlavou do rytmu, je vidět, že tohle ji fakt baví, tahle hudba+ Boží, fakt boží. Zpíváš skvěle. +koukne na Kim, jako co ona na to+
+Narovná se, když Becca dospívá.+ Tohle proti vzteku určitě pomůže. +mrkne na ni.+ Bylo to dobrý, jenom by mě zajímalo, hraješ i něco jiného než metalcore?
Tak zahrát bych nejspíš zvládla, se zpěvem by to bylo horší. Ale jen na okraj, tohle není metalcore, ale hardcore. A to solo je melodic death metal. Usměje se. Ale co třeba takhle?
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
(teda děti moje, s takovou nevím nevím kdy bude nějakej koncert...kdyžtak na mě houknite, kdyby se tu náhle popohnal děj a bylo mě třeba...do té doby budu prostě sledovat..)
Dobrý den, jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Tak tedy hardcore metal. +pokrčí rameny.+ Vždyť je to fuk. +Poslouchá další písničku a pohupuje nohou do rytmu.+ Dobrý. +řekne když dohraje. Sama vůbec neví, koho nakonec vyberou. Lehký výběr to rozhodně nebude.+
+uznale pokýve hlavou, pak se napije piva, skousne si ret a něco napíše do bloku a podá ho Kim, aby to viděla jenom ona, je tam jedno jméno a za ním otazník a Wenai se na ni ještě tázavě zadívá a čeká, co ona na to+
+vezme si od ní blok a vstane, je trochu nervózní, ale snaží se to zakrýt+ Takže, vážení velevážení +rozhlédne se okolo na všechny+ Tak jsme se rozhodli +koukne na Kim a pak zase na všechny+ že si kytaristku a zpěvačku vybereme hned a bude to Jessica. Všem vám děsně děkuju, že jste přišli, byly jste boží. +usměje se na ně+
(Jenom chci dodat, že jste všechny byly skvělé. Nemohly jsme se rozhodnou, tak jsme zvolily vědecký postup...házely jsme mincí...doufám, že ty které jsme nevybraly se nebudou zlobit)