Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Ares » sob kvě 29, 2010 4:27 pm

V tom případě, smím vás na něco pozvat? Pohodlně se opře do opěradla židle a zahledí se golux od očí.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » sob kvě 29, 2010 8:20 pm

Jistě usměje se Ale upozorňuji vás, že já si vybírám jenom drahá a kvalitní jídla... oplácí mu pohled dost dloho, ale pak zčervená a odvrátí oči
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » sob kvě 29, 2010 8:47 pm

Tak to máme něco společného. Tvář mu rozjasní usměv. Rozhlídne se po restauraci, pohledem hledá číšníka. Kývne na něj, aby přišel k jejich stolu. Přineste tady pro slečnu jídelní lístek. S mým jídlem můžete zatím počkat. Číšník odejde a hned se zas vrátí i s jídelním lístkem.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » sob kvě 29, 2010 10:17 pm

vděčná, že se má kam schovat, rozevře před obličejem jídlení lístek Tak já bych si dala... ty kuřecí rolády plněné lososovými plátky a rozpečené bagetky... vy se nepřidáte? koukne na Arese, tenhle muž jí začíná připadat opravdu mimořádně přitažlivý A červené víno, prosím... odloží lístek a obrátí se na Arese Vy bydlíte tady v hotelu?
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » sob kvě 29, 2010 11:05 pm

Spokojeně se usměje, když si golux vybere červené. Takže pro slečnu, co si řekla a to víno přineste Chateau Phélan Ségur, ročník 2004. Když číšník odejde, koukne opět na golux. Líbí se mu, jak se červená. Já už si objednal steak, jsem proto rád, že jste zvolila červené víno. Ano, bydlím zde. Vy, předpokládám, ne. Ještě jsem vás tu neviděl.
Ares
Bůh

Příspěvekod Neferet » ned kvě 30, 2010 9:36 pm

+vejde dovnitř a rozhlédne se+ Tak jsme tady. +řekne a v duchu dodá "doufám"+ Kam se posadíme? +otočí se na Lanu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned kvě 30, 2010 9:51 pm

°Prohlíží si to pěkné, elegantní zařízení a libí se jí tady. Už se bála aby ji Neferet nezatáhla do nějaké putiky° Kamkoliv chceš, ale spíše dál od okem °s podezřením koukne na okna°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned kvě 30, 2010 10:00 pm

Dobře. +pokývá hlavou a zamíří k prázdnému stolku u zdi, nejdále od oken+ Třeba tady? +zeptá se, ale nečeká na odpověd a posadí se zády ke zdi a tak aby viděla do místnosti+ Maj to tu pěkný. +pochválí vzhled restaurace+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned kvě 30, 2010 10:18 pm

°Docela se jí nelíbí že se Neferet posadila ke stěně, protože tam si chtěla sednout ona, tak to vyřeší tím, že si sedne vedle ní, ať se jí to líbí nebo ne° Ano, opravdu to ut ujde °přikývne a začne se pečlivěji rozhlížet. Zrakem přejede pár hostů, když tu se náhle zarazí, protože si všimne známé tváře. Povitáhne trochu překvapeně obočí a dlouze se na Area zahledí. Jak tam tak sedí s nějakou ženou a nadšeně flirtuje vypadá velmi dobře.°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod golux » ned kvě 30, 2010 10:40 pm

Máte pravdu, jsem tady poprvé. Přišla jsem hledat... přítele. Dlouho jsem ho neviděla a slyšela jsem, že se tu ubytoval. Ale asi nemám štěstí... usměje se A to víno, které jste zvolil, je opravdu kvalitní. Je vidět, že se vyznáte... začíná se cítit velmi příjemně, ten muž se jí zdá opravdu dost přitažlivý, a to ještě nic nepila
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette