Kleopatra píše:Klea - Molly: Zkušená ne, ale zatím mi žádná nepošla.
Amon - Molly: Doma? Jenom psy a kočku, kolik bys toho chtěla narvat do jednoho podlaží? Ale slyšel sem, že vám už se taky někdo postaral o zábavu..+uculuje se, ž ek vánocům dostali havěť+
Klea - Fabien: No-a? +podívá se na něho, jestli kolem toho musí pořád tak okecávat+
Amon - Fabien: Lidi sou lemry, co chceš..jenom se trochu ochladí, už to všechno hnije doma! Zraněných je málo? škodí to kšeftu? +že by jim něco přihrál+ Bea cvičí především všem s nervama! Slyšel sem, že teď se po Mýtince ochomítá kamarád toho cucáka, co s ním chodila..znáš ho?
(neneneee, klea by kastrovat nenechávala, by koťátka dala kamarádkám)
Klea - Mačička: Copak? +kouká na ni starostlivě těma svýma kukadlama+ Ty nemáš ráda pelíšek? No tak...když tě vykoupeme, můžeš s náma do postele. +navrhne+
Fab - Amon: Jakej kámoš? Vůbec nemám tušení. Vlastně jsem tam už docela dlouho nebyl..Hele, kdybyste měli nějakou pěknou akcičku, tak přihraj do špitálu něco, co by se dalo sešít..
Fab - Molly: Ty znáš toho Beinýho kámoše? Jste spolu přece zadobře, ne?+ Neche přímo říkat kámošky, aby nepopudil Kleu.
Fa - mačička: Čičí...to se ti bude líbit koupání a postýlka, viď...+A kdyby mohl, tak na ní teď pro změnu vyplázne jazyk zase on..
+
Molly - Klea: Tak to gratuluju. Já osobně kočky miluju, ale příšerně je rozmazluju. Mají se u mě potvory líp než lidi..Ostatně spíš kočky si to víc zaslouží, než lidi.+ Trochu se zalekne té důvěrnosti, kterou prácvě Klei svěřila, ale pak ji napadne, že kdo má rád kočky, nemůže být až zas tak špatný člověk a když ji má rád Amon, tak to prostě nemůlže být lidská zrůda
+
Molly - Amon: (Prokryndáčka, my dostali nějakou havěť?
)+ No, já jsem jen ráda. Všechno chlupaté je u mě vítáno! I plazi jsou vítaní. Jen bych se asi obešla bez koně, ty prostěm oc nemusím...
Molly - mačička: +Jakoby nic zkusmo zamává kouskem bifteku. + Lososík ti chutnal, potvůrko..a co bifteček...dáš si taky? +A láká ji k sobě na klín, aby ji uchránila Kleiné postele.+