Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon led 23, 2012 8:22 pm

*vykulí oči* děláš si srandu? Byla jsem jediná zrzka, pihovatá a ještě k tomu divná, bez rodičů. Říkali mi že jsem posedlá, skoro jsem tomu tehdy začala věřit. No ještě o tom popřemýšlím. Jeden z našich hostů je učitel tak uvidíme. A teď, máš na večer nějaké speciální přání?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pon led 23, 2012 8:25 pm

+nevěřícně zavrtí hlavou+ To musely být blbci. +usměje se na ni+ Na večer? Ty, já a to stačí, ne? Mě teda jo, protože ty jsi všechno, co potřebuju. Dneska. +mrkne+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon led 23, 2012 8:35 pm

Aha, takže jen dneska? *dotaz je velmi zvědavý* totiž já mám na večer plán *mrkne* jsi v něm ty, já, spousta hříšného sexu a čokoláda *to prohodí jen tak mezi řečí a dál v klidu večeří*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon led 23, 2012 8:44 pm

Kleopatra píše:Klea - Molly: Zkušená ne, ale zatím mi žádná nepošla.

Amon - Molly: Doma? Jenom psy a kočku, kolik bys toho chtěla narvat do jednoho podlaží? Ale slyšel sem, že vám už se taky někdo postaral o zábavu..+uculuje se, ž ek vánocům dostali havěť+

Klea - Fabien: No-a? +podívá se na něho, jestli kolem toho musí pořád tak okecávat+

Amon - Fabien: Lidi sou lemry, co chceš..jenom se trochu ochladí, už to všechno hnije doma! Zraněných je málo? škodí to kšeftu? +že by jim něco přihrál+ Bea cvičí především všem s nervama! Slyšel sem, že teď se po Mýtince ochomítá kamarád toho cucáka, co s ním chodila..znáš ho?

(neneneee, klea by kastrovat nenechávala, by koťátka dala kamarádkám)

Klea - Mačička: Copak? +kouká na ni starostlivě těma svýma kukadlama+ Ty nemáš ráda pelíšek? No tak...když tě vykoupeme, můžeš s náma do postele. +navrhne+

Fab - Amon: Jakej kámoš? Vůbec nemám tušení. Vlastně jsem tam už docela dlouho nebyl..Hele, kdybyste měli nějakou pěknou akcičku, tak přihraj do špitálu něco, co by se dalo sešít.. :lol:

Fab - Molly: Ty znáš toho Beinýho kámoše? Jste spolu přece zadobře, ne?+ Neche přímo říkat kámošky, aby nepopudil Kleu. ;)

Fa - mačička: Čičí...to se ti bude líbit koupání a postýlka, viď...+A kdyby mohl, tak na ní teď pro změnu vyplázne jazyk zase on.. :mrgreen: +

Molly - Klea: Tak to gratuluju. Já osobně kočky miluju, ale příšerně je rozmazluju. Mají se u mě potvory líp než lidi..Ostatně spíš kočky si to víc zaslouží, než lidi.+ Trochu se zalekne té důvěrnosti, kterou prácvě Klei svěřila, ale pak ji napadne, že kdo má rád kočky, nemůže být až zas tak špatný člověk a když ji má rád Amon, tak to prostě nemůlže být lidská zrůda :lol: :shock: +

Molly - Amon: (Prokryndáčka, my dostali nějakou havěť? :o )+ No, já jsem jen ráda. Všechno chlupaté je u mě vítáno! I plazi jsou vítaní. Jen bych se asi obešla bez koně, ty prostěm oc nemusím...

Molly - mačička: +Jakoby nic zkusmo zamává kouskem bifteku. + Lososík ti chutnal, potvůrko..a co bifteček...dáš si taky? +A láká ji k sobě na klín, aby ji uchránila Kleiné postele.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » pon led 23, 2012 9:29 pm

No, občas potřebuju i naše děti a svou práci. +usměje se na ni, že to myslel takhle+ Hm... čokoláda říkáš. To zní taky dobře. +chvilku nad tím uvažuje a přežvykuje jídlo+ Už se tě nemůžu dočkat. +usměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon led 23, 2012 9:50 pm

aha *opět ta duchaplná poznámka* já už jsem se lekla, že si to děláš sám *mroukne a zapíchne oči do ubrusu, hold stydlivka* Budeme čekat na dezert? *zeptá se uplně nevinně*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte led 24, 2012 12:54 am

Jak začuje slovo koupat, zbledla by, keby nemala na sebe čierny kožúšok... holt na ňu tá mačacia podoba nejak pôsobí :D . Polkne naprázdno a opäť tak zúfalo na Kleu pozrie a malinko mňaukne. Že ako kúpať, nieee.

(pomaly s tými koťatami, okotiť sa fakt neplánujem :D )

Fab: Hodí naňho veľmi škaredý pohľad, keď sa na nej tak baví a zaumieni si, že to si s ním ešte vydiskutuje.

Moll: Zaňuchá tu vôňu, čo sa šíri z bifteku a navzdori svojej vôli sa oblizne a očká jej zasvietia. No keďže to nie je normálna mačka, uvedomí si, že ju chce Moll spacifikovať. Keď jej sa teraz v kožuchu tak páči... len na Molly pozrie veľkými očami, nech ju neberú preč.
Obrázek
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kleopatra » pát led 27, 2012 6:22 pm

Amon - Fabien: No pravá ruka od Memořinýho bratra, +furt mu nemůže přijít na jméno akoukne i na molly, jestli zná+ Eric, nebo tak nějak... Sešívat můžeš i polštáře! +ušklíbne se přes žebírko+ To by chtělo nějakou zajímavější chorobu, aspoň karanténu, ať máte živo!

Klea - Molly: +docela upřímně se na Molly usměje+ To máte pravdu, +pohladí mačičku+ kočky jsou nejepší přítelkyně člověka. +významně se podívá na amona+ Vždycky u nich najdete útěchu a podporu! +pak se na ni sel ne moc hezky podívá, jak jí odlákává číču+

Amon - Molly: +no jistěě, se podívej do galerie dárků!+ Přitom koně jsou nejužitečnější zvířata! Kůň je jak pes, a ještě se na něm svezeš!

Klea - mačička: Ty se nechceš koupat? +podiví se+ Vždyť je to zábava! A je to příjemný, taková krémová koupel, potom se vylepit ke krbu..+povzdychne si+ no i tak vypadáš čistě...+že teda když nebude chtííít - ale jáá bych se teda od Klee vykoupat nechala!. A Klea pomalu dojí a dají si s amonem zákusek, jestli měli nějakej objednanej.+
Vedere e non toccare e' una cosa da crepare.
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » sob led 28, 2012 7:38 pm

+sedí o pár stolů dál a popíjí kafe, ušiská má ale nastražena jako netopýr+
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Fabien » pon led 30, 2012 8:10 pm

Molly - Klea: Ne...toho pána neznám. Vlastně jsem z těch všech mužských na Mýtince zmatená. Ale jestli je to někdo od Memory, tak si od ní nechám toho člověka ukázat. Je to přece jen kolegyně, že? Máte s ním problémy?+ A pak nechá lákání kočky a taky se na Kleu usměje.+ Ano...kočka je dokonalé zvíře. Důstojné, samostatné...svobodomyslné. Nikdy mě kočičí dokonalost nepřestane udivovat.+

Molly - Amon: Ale když já se koní trochu bojím!!! Ty jezdíš na koni rád?

Molly - Fab: Prosím tě...ani nevím, že bych znala nějaké Memoryiny kamarády. Jednou jsem jednoho asi viděla, ale pak došlo k tomu výbuchu na Mýtince...a vím zas prd! Objednáš mi ještě sklenku vína?

Fab - Klea: Máte nějaký nápad na chorobu? +lišácky na ní mrkne.+ Hlavně žádná velká vnitřní krvácení, prosím..+uculí se.+

Fab - mačička: Ty se vykoupeš ráda, viď maličká.. :mrgreen:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette