Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Fabien » stř led 18, 2012 11:25 pm

+Má dost co dělat, aby se nerozesmál při pohledu na Kleu a Mem. Střílí pohledy po Amonovi i po Molly, zda by mo pomohli vyrvat z Kleiných spárů jeho zaměstnankyni. Ale nakonec se na to vykašle a začne také objednávat.+ No..my bychom si dali...počítám, že bez polévky...jednou grilovaného pstruha s pečenými brambory pro mě a pro slečnu tady zapékané mořské plody v bešamelové omáčce..+mrkne na Molly a ta souhlasí.+

Klea: + Pozvedne sklenku vína, které jim mezitím donesou.+ Madam...ani jsem se vám nestihl představit a považuji to za trestuhodný čin. Jmenuji se Fabien Bariuex a jsem vrchní léčitel v nemocnici u Svatého Munga. A dáma, sedící po mé levici,..+ukáže na Molly+..je slečna Molly Ztassi...+cvteřinová pauza :lol: +...moje přítelkyně.

+V tu chvíli mu Molly pod stolem uštědří vydatný kopanec a on jí ho okamžitě vrátí.+ :mrgreen:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Fabien » stř led 18, 2012 11:27 pm

Mem: +Zamračí se na kočku.+ Ty jsi ale zmlasaná kočička, poslechni!!

Klea: To je moje kočička, madam...Velmi se vám omlouvám, ale rád bych si ji dnes odnesl zpátky domů. Je trochu zdivočelá :lol: , ale jinak ideální výukový materiál.. :twisted: :mrgreen:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Kleopatra » pát led 20, 2012 3:30 am

Klea: +tváří se, že už je to naprostá samozřejmost, že je číča její a vůbec ničím se nenechá rozhodit. naopak je přesvědčená, že její bílé kočičce doma aspoň nebude smutno, když ona lítá po kosmetičkách+
+Sleduje Fabiena tak nějak...jakože ju to ze slušnosti zajímá, ale je jí to vlastně docela jedno, protože zrovna teď má novou kočku - a hlad.+ Těší mě. +usměje se co nejmileji a fakt docela příjemně+ To svou přítelkyni-zaměstnankyni-a tady Amonovu sestřenku půjčujete běžně jiným mužům do ruk? +zvedne pobaveně obočí, že tohle mu fakt nežere+
A evidentně máte tik v noze. +uculí se na něho a připije si vínem+
+no ale tak aby zachovala taky nějakou tu slušnost+ Můžete mi říkat Kleo, ale vykat.

+a už jim nesou polívku, tak nechá přistavit misku kočičce a sami se s amonem taky pustijou do jídla+
Nepovídejte? No nevypadá, že by se ji u vás moc líbilo. +tváří se, že debata o tom, čí kočka je skončila+

Amon: +do debaty o kočce, ani o molly zasahovat nehodlá, dá si pořádnej lok čehokoliv co mu příde pod ruku a nesmrdí jako voda z rybníku a zavrtí na Fabiena hlavou, aby se do Klee vážně teď nepouštěl, hlavně dokud není najezená a po zákusku+ Nějak to vyřešíme...+pohladí Kleu po pacce a pustí se taky do polívky+ mmh, vařijou tu ale dobře! Na to, že sme tu jediní jící hosti...+rozhlídne se po prázdných stolech+
Vedere e non toccare e' una cosa da crepare.
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod Fabien » pát led 20, 2012 9:34 pm

Klea: +Má co dělat, aby zase pro změnu neměl tik v noze on a Kleu pod stolem za její chování nenakopl on.. :lol: , ale též se chová téměř dokonale a jen Amonovi nenápadně přikývne na souhlas.. ;) + Ne...svou přítelkyni půjčuji pouze do rukou příbuzných a jen na výuku masáží. S ohledem na to, že Amon je bratranec, považuju tuto výuku za bezpečnou.+ Též pozvedne sklenku a připije ji.+ Na vaši krásu, madam..Kleo!+

Amon: Na zdraví, příteli! +pozvedne sklenku i směrem k němu.+ No, taky mi to přijde divné, že jsme tu sami.. :lol: ..nemáš v tom prsty? + ;)

+Molly sedí úplně tiše a dělá to, co Amon. Pokouší se do hrdla dostat co nejvíc tějaké alkoholické tekutiny a neuhynout.. :ss +

(A co mačička? :pii )
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » sob led 21, 2012 11:13 am

Fab: Jak hovorí o tom výukovom materiále, blýskne po ňom očami a zašvihá chvostom. Narovná sa, hlavu otočí odmietovo na bok a zatvári sa štýlom: To sú ale blbé kecy. (jak keby som videla nášho kocúra :D )

Keď donesú polievku, začenichá a potom sa spôsobne nakloní nad misku a začne z nej uchlipkávať jazykom polievku.

Ale rozhovor sleduje, občas po každom hodí očkom a je rada, že sa do konverzácie, ktorá prebieha medzi Kleou a Fabom na veľmi tenkom ľade, nemusí zapájať. Navyše, v kožúšku je jej dobre, už dlho nebola za mačku, tak aj zabudla, aký je to pocit.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kleopatra » sob led 21, 2012 6:40 pm

Klea - Fabien: Abyste se nedivil..+stran bezpečnosti výuky... Společensky se usměje, ale Fabienovu výřečnost nekomentuje, způsobně dojí polívku a čeká na další. I číče pak vymění misku za talířek s lososkem a pustijou se do toho, nenápadně koukne po Molly, která podivně mlčí a přemýšlí, jestli přece jen..a sleduje přitom i amona+

Amon - Fabien: Ne, to vážně nemám, řekl bych, že to tu takyhle vypadá běžně. Je tu tolik hospod, že pro mrtvoly není kam plivntou...+mávne na číšníka, ať jim dá rundu, teda kromě klee a připijou si panákem+ á žebírka! +vrhne se na ně s chutí+

+Klea se spokojeně usmívá lehce zlomyslně, že Fabienova snaha získat si číču je marnáááá muhehe a pohladí ju hezky po kožíšku+ Co bys řekla na pelíšek u krbu, hmmm? +mroukne k ní a podrbe ji za ouškem+
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod mollyz » ned led 22, 2012 11:39 am

Klea: +Všimne si, že ji Klea sleduje a taky vidí, jak se mačička dobře baví, když ona a Fab se smaží pod drobnohledem.. :twisted: :nin* :mrgreen: +

Fab: Ale zlato...já myslím, že bys slečně klidně mohl kočku nechat. Vidíš, jak si dobře rozumějí...+ Přitulí se mu na ruku :lol: a uždíbne bu nějakou zeleninu z talíře.+

Klea: Vy jste jistě zkušená chovatelka koček, že? Je vidět, že vás zvířata milují.. :hell:

Amon: Kolik té zvířeny vlastně doma máte? Vím jen o tvých psech...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned led 22, 2012 11:44 am

Molly:+ Něžně ji líbne u ucha a zasyčí jí do něj.+ No, ty si dobrá...a kde teď seženu nového zaměstnance?

Klea:;+ Nahlas+...Molly má pravdu...jste pro sebe stvoženy..vy a moje mačička.. :lol: :hell:

Amon: Už jsem si toho nedávno všiml...asi je to zimou či co, ale lidé spíš zůstávají doma. Dokonce i zraněných ubylo...Jak je to vlastně s tvými smrtijedy a mudly. Slyšel jsem, že Na Mýtince Bea cvičí armádu..

(Hlavně, aby nechtěla dátz Klea mačičku vykastrovat... :lol: :ss :death: )
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » ned led 22, 2012 9:46 pm

Oblizne sa, keď jej Klea dá tanierik s lososom a keď ju poškrabká za ušami, tak jej nastaví hlavu s nechá si podrbať kožúšok. Keď Klea začne hovoriť o tom pelíšku, zabehne jej kúsok lososa, no po malom prsknutí sa zas môže normálne nadýchnuť. Pozrie na ňu tak trošku ustrašene a trochu zúfalo mňoukne.

(Vám dám kastrovanie :ss )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kleopatra » pon led 23, 2012 4:16 pm

Klea - Molly: Zkušená ne, ale zatím mi žádná nepošla.

Amon - Molly: Doma? Jenom psy a kočku, kolik bys toho chtěla narvat do jednoho podlaží? Ale slyšel sem, že vám už se taky někdo postaral o zábavu..+uculuje se, ž ek vánocům dostali havěť+

Klea - Fabien: No-a? +podívá se na něho, jestli kolem toho musí pořád tak okecávat+

Amon - Fabien: Lidi sou lemry, co chceš..jenom se trochu ochladí, už to všechno hnije doma! Zraněných je málo? škodí to kšeftu? +že by jim něco přihrál+ Bea cvičí především všem s nervama! Slyšel sem, že teď se po Mýtince ochomítá kamarád toho cucáka, co s ním chodila..znáš ho?

(neneneee, klea by kastrovat nenechávala, by koťátka dala kamarádkám)

Klea - Mačička: Copak? +kouká na ni starostlivě těma svýma kukadlama+ Ty nemáš ráda pelíšek? No tak...když tě vykoupeme, můžeš s náma do postele. +navrhne+
Kleopatra
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette