Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Byron » pon čer 06, 2011 8:49 pm

+kopnutí jí oplatí a otočí se na Kim+ Ona tu někoho měla a nechce mi říct koho! +řekne, jako by Wenai obviňoval, že mu zatajuje něco celostátního významu+ A podej mi taky pivo, prosím tě. A jednu tu malou lahvičku tequilly ať to se mnou tady nešvihne, když jste tu samý baby a já jedinej chlap.
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » pon čer 06, 2011 8:57 pm

Wenai: +Neznatelně pokrčí rameny stylem svět se nezhroutí a pak jakoby nic přikývne.+ Dobrá. Už teď jsem na ně zvědavá. +mrkne na ni.+

Byron: +Jenom se usměje při jeho stížnosti. Vezme pivo i tequilu z lednice, přijde k němu a podá mu je.+ Nemusíš vědět všechno. +pocuchá mu vlasy a sedne si do křesla vedle gauče.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Byron » pon čer 06, 2011 9:01 pm

Kim: Takže ty to víš! +vítězoslavně vykřikne+ Řekni mi to, já ti za to.... +zamyslí se+ věnuju tady toho jointa. +ukáže jí jointa+ To je boží kšeft a neměla bys váhat ani minutku, protože tohle je tráva ze Skandinávie a takovou sílu jsi ještě nezažila. +kývá hlavou a vezme si flaštičku tequily a zadívá se na ni+ Když to držím v ruce připadám si jako obr. +zazubí se na holky, zasměje se a na ex ji vypije+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 06, 2011 9:04 pm

+jen na něj kouká a vrtí u toho hlavou, pak se otočí na Kim a hraně si povzdechne+ Můžeš mi připomenout, proč že jsme ho přijali? +zeptá se naoko zoufale+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon čer 06, 2011 10:16 pm

+Zasměje se pobaveně. Opře se do opěradla, kotník si vyloží na koleno druhé nohy a odpije si piva.+ Budeš muset přihodit něco navíc.+ škádlí Byrona.
Ušklíbne se na Wenai.+ Myslím, žes mu to slíbila.+ mrkne na ni, pak se ale usměje trochu zmírlivěji.+ Ale taky na castingu nepředvedl tak špatný výkon. +řekne nakonec a připálí si cigáro.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » úte čer 07, 2011 9:12 pm

+vyslověně dovnitř vpadne, tedy nejdřív se objeví dvě cestovní tašky, co sebou táhne a až potom ona. jde pozdě což znamená, že pospíchá a je neopatrná. na prahu zakopne, zamotá se a s elegantní piruetou sebou plácne na zem a jak na potovoru místo do tašek přímo mezi ně na podlahu+ Sakra...
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte čer 07, 2011 10:55 pm

Wenai: Přijali jste mě, protože vás uchvátili moje schopnosti. +zvedne nos do výše a je jasný, že o sobě nemá zrovna malý úsudek+

Jess: +když tam tak vpadne tak na ni nejprv vykulí oči a pak se usměje+ Ty tam něco pašuješ? Už jsi sklízela matroš! To ale dost brzo, to byla skříňovka, ne? +vstane, přijde k ní a pomůže jí na nohy+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte čer 07, 2011 10:57 pm

Byron: No abys ještě taky něco předved.

Jess: Ahoj. Co se děje? Stěhuješ se do zkušebny? +usměje se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 09, 2011 9:33 am

Byron: +Přikývne s úculem.+ Jo, to byl ten důvod.+

Jess: +Kouká na ni se zaujetím, jak tam stěhuje ty tašky.+ V pohodě? +zeptá se, když jí Byron pomáhá na nohy.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » čtv čer 09, 2011 12:25 pm

+zvedne k nim hlavu s podmračeným výrazem, ale jak je tam tak vidí musí se prostě zazubit+

Byron: Ale ne, žádnej matroš. Spíš mrtvou správcovou. +uculí se, rozhodně by raděj pašovala mrtvolu než stěhovala svoje věci+

Wenai: Ahoj. +mávne na ni ze země+ Ále správcová mě vyrazila z bytu... odmítla mi prodloužit ubytování... no chápate to? +zeptá se s výrazem hodné, milé a tiché obyvatelky+ Stěhovat do zkušebny? +zatváří se styl, jak jí to jen mohlo nenapadnout+ To neříkej dvakrát. +usměje se+

Kim: Jo, jo v pohodě. +pokývá hlavou a nechá se od Byrona vytáhnout na nohy+ Tedy doufam... +dodá když jí křupne v zádech+
Jessica Latem
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette