Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Bar

Příspěvekod Styx » čtv bře 24, 2011 1:06 am

Ale to se pletete, nejste sám, před časem tady krátce žila Afrodita. Odešla však dřív, než jste se tady objevil. Škoda. +zaposlouchá se, co jí prozrazuje+ S tím bych moc nesouhlasila. Mám to chápat, že ne bohové stvořili člověka, ale člověk bohy? To mi připomíná tu nerozluštitelnou hádanku, co bylo dřív, jestli vejce nebo slepice +zasměje se+ Na Olymp se obyčejný smrtelník nedostane, takže všechny ty intriky, co se tam dějí, máte na svědomí vy, bohové, nevymlouvejte se na nás. Měli byste si tam nejdřív udělat pořádek +uculí se na něj pobaveně+ Zkoušíte mně? +zvedne jeden koutek rtu v mírném úsměvu, ale odpoví, aby viděl, že se v dějinách vyzná+ Když nejvyšší bůh Zeus povstal proti Kronovi, svému otci, postavila se Styx na jeho stranu i se svými syny a dcerami. Zeus je zato vzal k sobě na Olymp a učinil je svými stálými průvodci. Je to tak? +zkouší ho, jestli zná osudy svých současníků+ Máte pravdu, ženy mají rády mocné muže +sjede ho pohledem, jestli nekecá, že on je pořád při síle+ Opravdu? Ještě nikdy jste nezklamal? +zadívá se na něj podezíravě, ale v očích jí hrají pobavené ohníčky. Bůhví, co kde slyšela+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv bře 24, 2011 11:11 pm

+i s tou kytarou a rozervaných tříčtvrťákách se přiloudá do baru a poručí si pivo a zapálí si cigáro+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned bře 27, 2011 12:27 pm

Afrodita? zpozorní, pak se zamračí a zamyslí. Možná....olympští bohové pořád žijí. zamyšleně kroutí novou sklenkou a její obsah se v ní líně převaluje. Zkoušel jsem je najít, ale pak jsem to vzdal. Vypije ji na jeden šup. K čertu s nima, jsem rád, že je už nemusím mít na očích.
Je to v skutku tak. Vejce nebo slepice. Ušklíbne se. Jistě jste slyšela názor, že lidé byly kdysi opice. Pak se jim utvořila osobnost a začali přemýšlet. S tím přišly i mnohé božství. Nezamýšlela jste se nad tím někdy? zadívá se na ni zkoumavě. Jistě že se nedostane, ale my se můžeme dostat z něj mezi lidi....nebo jsme aspoň mohli. Mrkne na ni. Pořádek. Zasměje se. Věřte, drahá Styx, že kdyby bylo po mém, už dávno tam pořádek nastal. Cuknou mu koutky. Jenom tak trochu. Ale zdá se, že nějaké povědomí o nás máte. Ano je. přikývne. A k tomu vám mohu přihodit jednu malou interní informaci. Nakloní se k ní. Bia byla v posteli pěkná dračice a Nike zas pořádná mrcha. v očích mu blýskne a na tváři se objeví úsměv.
Vy mě jaksi podceňujete. Další záblesk v očích, no úsměv mu z tváře nezmizí.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » pon bře 28, 2011 5:27 pm

+uvědomí si, trochu pozdě, jeho bývalý vztah s Afroditou, až když se Ares zamračí, tak se kousne do jazyka a přehodí výhybku+ Vy jste asi rebel mezi bohy, že ano? Co jsem četla, viděla a slyšela, nikdy jste nebyl svatý +uculí se pobaveně+ Docela věřím tomu, že byste nastolil pořádek kdekoliv. Jak se vám vlastně u nás líbí... je mír, nikde se nebojuje... nechybí vám válečný ryk, řinčení zbraní, pach krve, křik zraněných? Muži jako vy si potřebují pořád dokazovat svou sílu a válečné umění +pozorně poslouchá tu interní informaci a pak se ušklíbne+ (Bia?) Slavné bohyně ležely ve vaší posteli... +snaží se, aby to znělo obdivně, i když ji to nechává chladnou+ ...ale to je asi dávná minulost. Co zdejší ženy? +mrkne na něj významně+ Muži se rádi chlubí svými úspěchy, o selháních takticky mlčí. Ale to určitě není váš případ, že ne? +hledí na něj tak nevinně andělsky, že by se jí i bůh vyzpovídal+ Ženy si vzpomínky na významné muže ve svých postelích spíš nechávají pro sebe. Jen si občas vystaví něčí hlavu na zeď jako trofej +rozesměje se při představě dlouhé chodby na Orlíku, lemované ulovenými kořistmi+ Nepodceňuji vás, drahý Aresi, to bych si nikdy nedovolila. Zásadně nedělám o mužích předčasné závěry, dokud se na vlastní kůži nepřesvědčím, jak to s nimi je +usmívá se tajemně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte bře 29, 2011 8:21 pm

Musí se zasmát. Vy snad znáte někoho, kdo by byl? Rebel... zamyslí se... No možná, teď by se to tak snad dalo nazvat. Tehdy jsem byl původcem všeho zla. ušklíbne se a z jeho tónu jasně cítit sarkasmus. Abych byl upřimný, válka, krev, boj má pro mě pořád velké kouzlo a je to má vášeň, no časy se změnily. Lidé pořád bojují, ale ne už tak... hledá správná slova...udatně, krvavě, do posledního dechu. Stali se z nich zbabělci. Aspoň z většiny, čest výnimkám. Navíc, bohy si už v dnešní době nikdo neváží. Proč bych se měl namáhat, když z toho nic mít nebudu? podívá se na ni tázavě. Ale tady se mi velice líbí, především zdejší ženy. mrkne na ni s pobaveným zábleskem v očích. Pořád tak zvědavá. zasměje. To zní, jakoby jste měla svou vlastní sbírku. ušklíbne se.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » úte bře 29, 2011 10:17 pm

Upřimně... neznám +ušklíbne se pobaveně+ Lidstvo je zkažené a ani bohové už na něj dávno neplatí +posteskne si a pak mávne rukou+ Měla jsem na mysli vaše zkušenosti se ženami z Losu. Už vám nějaká ze zdejších krásek podlehla? +zašeptá mu důvěrně do ucha. Když se jí doteď nesvěřil se svými neúspěchy, třeba bude sdílnější o úspěších. Vypadá na to+ Sbírku trofejí? +rozesměje se+ Myslíte, že mi každý z mých bývalých milenců nechal něco na památku? Kadeř vlasů... knoflík z košile... dítě... luxusní sídlo... +odkašle si, tady asi trefila hřebík po hlavičce+ To zní velice zajímavě... ale nejsem zlatokopka. Dávám u mužů přednost jiným hodnotám +zvlaží si hrdlo skotskou a prohlíží si ho zkoumavě přivřenýma očima, jakoby ho hodnotila+ Co vás vlastně na ženách zaujme na první pohled?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř bře 30, 2011 1:38 pm

Ano, já vím. usměje se, pootočí hlavou jejím směrem a jak se k němu Styx naklání, jejich tváře se dostanou velice blízko. Proto jsem řekl, že jste pořád tak zvědavá. pobaveně, tiše jí šeptne do tváře. Zdejší ženy jsou velice krásné, ale mnohé velice cudné. Nechají se dobývat a některé nakonec i tak utečou. na okamžik se mu zableskne v očích, jakoby šlo o jeho vlastní zkušenost ( :P ), ale hned je to zas pryč a na tvář se mu vrátí jeho typický, svůdní úsměv.
Její zaváhání/odkašlání vezme tak, že to co říkala byla nejspíš pravda. Usměje se a v očích mu zahrají malé jiskřičky. Za to se stydět nemusíte. Znal jsem takové, co si nechávali mnohem horší věci na památku. Opravdu? A jakým hodnotám? zaujatě.
Tajemně se usměje a sjede ji pohledem. Chcete slyšet pravdu? koukne jí s úsměvem do očí. To, že jsou ženy.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » stř bře 30, 2011 8:20 pm

+vzhlédne mu do očí, když se jejich tváře tak nebezpečně přiblíží a tělem jí projde příjemné mrazení. Nesklopí zrak, ani hlavu, dokonce se ani neodtáhne a zkoumavě hledí do jeho zřítelnic+ Tady že jsou cudné ženy? +pozvedne překvapeně obočí+ Žijeme přece v zemi hříchů, cudnost dávno vyšla z módy. A pokud se žena tváří ctnostně, je to jen taktika, jak vyvolat mužovu touhu. Snad vám neprozrazuji žádné tajemství, za svůj dlouhý život musíte znát ženy dokonale +mrkne na něj+ Musíte se s tím smířit, že některé ženy dostanete lehce, některé musíte dobývat, než vás pustí k sobě blíž, a některé nedostanete nikdy. Jsou to takzvané nedobytné pevnosti +zahihňá se+ Ale, ale, copak vám nějaká unikla z vašich dravčích spárů? +ušklíbá se pobaveně+ Nezlobte se, ale to vám neprozradím +ty hodnoty+ Já jen muže tiše pozoruji a dělám si svůj úsudek +konečně se trochu odtáhne a zvědavě si ho prohlíží, jako by ho taky hodnotila přísným okem+ Není to ale o fyzickém zjevu +poznamená s úsměvem na jeho sebejistý pohled+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř bře 30, 2011 10:13 pm

Pokroutí zamítavě hlavou. Když to berete takhle, žádná cudnost nikdy neexistovala. Protože každá žena, chce na muže zapůsobit. A vaše role něžnějšího pohlaví vás vybízí k tomu, probouzet v mužích ochranitelské sklony. Ať už jsou ženy jakékoliv, všechny chtějí mít vedle sebe někoho, kdo je schopný je ochránit. A já tomu říkám cudnost. usměje se a objedná si další sklenku, ať tam nesedí jenom tak nasuchu. Nedobytné pevnosti. pobaveně se ušklíbne a opět pokroutí hlavou. Nic takového není, jenom nedostatečně trpěliví bojovníci. Vy jste opravdu velice zvědavá. Teď mu v očích blýskne trochu nebezpečněji, jasný signál, že tohle nebude jeho oblíbené téma.
Opět se tváří normálně. A jaký úsudek jste usoudila zatím o mě? zajímá se.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » čtv bře 31, 2011 5:52 pm

Tak vidíte. Jde skutečně jenom o to vědět, jak na to +zasměje se+ S tím souhlasím. Muž byl odjakživa lovec a ochranitel. Ženám to imponuje a muži si dokazují svoji roli pánů tvorstva +zahledí se na něj přimhouřenýma očima+ O vás? Hm... upřímně, překvapil jste mě. V tom nejlepším slova smyslu. Jste velice milý, příjemný a zábavný muž. Sice trochu namyšlený, ale to k bohům asi tak nějak patří. Budiž vám to odpuštěno +mrkne na něj šibalsky a ušklíbne se pobaveně, když vidí, jak se pořád vytáčí z otázky na tělo+ Vidím, že moje zvědavost asi nebude ukojena. Ještě bych si vás svou přílišnou dotěrností popudila proti sobě, a to bych velice nerada +usměje se na něj okouzlujícím úsměvem+ V nejlepším je třeba přestat.
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette