Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Bar

Příspěvekod Styx » pát bře 11, 2011 12:01 am

Dobře... přiznávám, že jsem prokoukla vaši lest. Bylo mi divné, že byste byl na mne tak hrrr, když jsme se spolu posledně bavili o mém příteli. Takže jsem věděla, že mě jen zkoušíte +přizná mu+ Ano, přesně tohle se o vás povídá. A neříkejte, že to nevíte, stejně bych vám nevěřila +uculí se+ Váš pohled je skutečně démonický +na chvíli se mu zahledí do očí+ Přímo... ďábelský.... no... kdoví... +ušklíbne se záhadně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát bře 11, 2011 4:50 pm

Ale podle vašich posledních slov by vás to, že jsem případně tak....hrrr....nemělo překvapit. mrkne na ni a v očích mu pobaveně zajiskří. No v zkoušce jste obstála...zatím. Neodpustí si malý dodatek. Děkuji, že se vám tak líbím. ušklíbne se, rozhodně mu to ale ego masíruje. Nakloní se trochu k ní a také se jí upřeně zahledí do očí. Ten váš zas prozrazuje, že za tou maskou nevinnosti se skrývá opravdová dračice. Mám pravdu?
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » pát bře 11, 2011 10:41 pm

Ne, nepřekvapuje mě to, spíš jsem něco takového od vás i čekala +culí se a musí zareagovat na ty jeho jiskřící oči+ Tak musím vás dopředu skromně upozornit, že se nemíním zaplést s vámi, ani s žádným jiným mužem. Nevěra mi nestojí za to. Vždyť víte, co problémů sebou přináší +připomene mu+ A sex přece není všechno, že? Dá se přece i hezky popovídat u sklenky bez postranních úmyslů +to je na to opravdu zvědavá, jestli si Ares dokáže se ženami jen povídat+ Zdá se mi, že vidíte ženám až na dno duše +odpoví vyhýbavě na tu dračici+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát bře 11, 2011 11:03 pm

Zdá se, že jste trochu nervózní. Na tváři se mu objeví jemný úsměv, to pobavené jiskření v očí nepřestane, no odtáhne se zpátky, aby Styx nezasahoval do jejího prostoru. Nemusíte se bát, Styx. Já vás do ničeho nutit nebudu. Navíc, není pravda, že bych se se ženami nedokázal bavit bez postranních úmyslů. I když si zřejmě myslíte opak, ani já pokaždé nevyhledávám sex. Usměje se. Dopije sklenku a od číšníčky si vezme další. Odhalil jsem vás? nenechá ji jenom tak se z toho vykroutit.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » sob bře 12, 2011 1:29 am

(pěkný avatar. A tomuhle mám jako odolávat?:D)
Trochu ano +přizná neochotně+ Která by nebyla... s bohem, tak zkušeným a světaznalým, s vyhlášeným lamačem ženských srdcí, a navíc přitažlivým. Riskantní kombinace +napije se barevného fujtajblu a trochu se ušklíbne+ Asi zůstanu u své oblíbené whisky, ta nikdy nezklame +objedná ji+ Já bych se ani k ničemu nutit nedala. Já se musím pomalu a postupně dopracovat k tomu sama +zasměje se pobaveně+ To vás ctí, že vám nejde jenom o to jedno. Alespoň vytřete zrak těm, co to o vás tvrdí +zamrká na něj+ A kdo je tady prý zvědavý +rozesměje se+ No... to by vám spíš měli říct ti, co měli se mnou tu čest +odpoví nepřímo+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » sob bře 12, 2011 2:04 am

(lach)

Zasměje se, no je to takový spokojený smích. Obvykle ale komplimenty skládá muž ženě. usměje se na ni. Správná volba. kývne ke sklence whisky, kterou si objednala. Já, popravdě, nemám potřebu někomu něco vytírat... řekne a musí se trochu ušklíbnout nad tím slovním spojením, i když to teď nijak perverzně nemyslel. Lidé si povídají. Je to jedna z jejich nejoblíbenějších činností. A čím větší polopravdy, tím lépe. Nikdy jsem si z toho nic nedělal. Kdo mě chce poznat, pozná mě, kdo ne.... pokrčí rameny. Oči mu opět zasvítí. Když já si raději všechno ověřuji sám. Přimhouří svůdně oči. Tomuhle nešlo odolat, pak se ale opět uvolní a začne se smát. Nejspíš s tím nedokážu nikdy přestat. Promiňte.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » ned bře 13, 2011 11:53 am

Ale to nejsou komplimenty, to je holá pravda. Kromě toho, nic vám nebrání, abyste mi je neoplatil +zažertuje se smíchem+ To máte pravdu. Taky jsem nikdy nedbala o to, co si lidi povídají. Nikdy se jim nezavděčíte. Kdo vám závidí, bude vás pomlouvat, i kdybyste měl svatozář. To jsou holt… lidé +pokrčí rameny+ Mimochodem... máte jako bůh svatozář? +uchichtne se+ Moc toho o vás nevím… tedy kromě těch řečí, které o vás kolují, ale na ty já nedám. Taky si na člověka radši udělám svůj vlastní názor tím, že ho lépe poznám. Takže... můžeme se seznamovat +ušklíbne se+ Vy si chcete osobně ověřit, jestli to zdání, které o mně máte, neklame? +zachytí jeho vyzývavý pohled+ Tak to budete opravdu vážně dobrý, jestli se vám to povede. Já jsem se totiž obrnila kouzly proti tomu vašemu svádění +prozradí mu se smíchem+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte bře 15, 2011 3:06 pm

Začne se smát. Svatozář? To si mě asi s někým pletete. I když uznávám, že něco takového by nebylo k zahození. Minimálně bych si v noci nemusel svítit. Mrkne na ni. Já jsem řecký bůh, Styx. Nedá se říct, že bychom byly zrovna andílci. Pomluvy a intriky byly na Olympu snad častější, než tady na zemi. Já se nikdy ničeho takového nezúčastňoval. Proto jsem pro ně byl dobrým terčem. Mimochodem, když už mluvíme o Olympu...jak jste přišla ke svému jménu. Nejsem si jist, jestli jsem se vás na to už neptal.... zadívá se na ni zkoumavě.
Přimhouří lehce oči, na tváři má velice sebevědomý úsměv. Můžete mi věřit, drahá, že kdybych vás chtěl opravdu svést, kouzla vás nezachrání.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » úte bře 15, 2011 8:37 pm

Křesťanská božstva mají svatozář. Tak proč by je nemohla mít ta antická, abychom vás rozeznali od smrtelníků? +vtipkuje+ Tak pomluvy a intriky... a to máte být nám lidem za vzor. Pak se není co divit, že lidstvo je tak zkažené. Pěkní bohové... +to ji opravdu pobavilo+ Ano, už jste se ptal, na plese při tanci, ale pak jsme dotančili, takže odpovědi jste se nedočkal +pousměje se+ Sudičky mi daly do vínku, že budu posílat duše svých nepřátel na onen svět. Kdybych se narodila jako kluk, jmenovala bych se Cháron. Takhle mi rodiče dali jméno Styx. Jak víte, je to řeka, po které se plaví mrtvé duše do podsvětí +vysvětluje mu s vážnou tváří, ale pak se zasměje+ Ve skutečnosti je moje jméno zpodobením Styx, dcery titána Ókeana a bohyně Téthys. Mimochodem... znal jste je? +prohodí ledabyle+ Asi vám nemusím připomínat, čím se tato Styx proslavila +zkouší ho+ Žasnu nad vašim sebevědomím, Aresi. Čím to, že jste si tak jistý, že dokážete svést každou ženu? +nevěřícně zakroutí hlavou+ Máte nějakou nadpřirozenou moc, kterou k tomu používáte?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte bře 22, 2011 7:48 pm

Já myslím, že jsme od smrtelníků dost dobře rozeznatelní. Aspoň jsme v těch dobách byli. ušklíbne se. Minimálně mě už znáte a já jsem, zdá se jediný olympský bůh, co dosud běhá po světě. v jeho hlase je najednou cítit drobný náznak sarkasmu. Zasměje se pobaveně. Řeknu vám jedno tajemství. nakloní se k ní blíž a začne šeptat. Bohové jsou odrazem člověka. To vy jste nás stvořili, svou vírou, představami… proto můžeme mít jenom takové vlastnosti, jaké znáte vy, lidé. Zakroutí obsahem sklenky a pak jí naráz vypije. Okeana a Téthys? Každý bůh o nich slyšel, ale oni nikdy nebyli velmi společenští. Ušklíbne se. Takže osobního setkání jsem byl ušetřen. Opravdu? A čím se proslavila? teď zkouší on ji. Zasměje se a v očích mu opět pobaveně blýskne. Té moci se říká šarm.... Ale pravděpodobně to bude i tím, že ženy si spíš vybírají mocné muže, než slabochy a já jsem rozhodně pořád mocný. řekne naprosto sebevědomě.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette