od Styx » úte bře 15, 2011 8:37 pm
Křesťanská božstva mají svatozář. Tak proč by je nemohla mít ta antická, abychom vás rozeznali od smrtelníků? +vtipkuje+ Tak pomluvy a intriky... a to máte být nám lidem za vzor. Pak se není co divit, že lidstvo je tak zkažené. Pěkní bohové... +to ji opravdu pobavilo+ Ano, už jste se ptal, na plese při tanci, ale pak jsme dotančili, takže odpovědi jste se nedočkal +pousměje se+ Sudičky mi daly do vínku, že budu posílat duše svých nepřátel na onen svět. Kdybych se narodila jako kluk, jmenovala bych se Cháron. Takhle mi rodiče dali jméno Styx. Jak víte, je to řeka, po které se plaví mrtvé duše do podsvětí +vysvětluje mu s vážnou tváří, ale pak se zasměje+ Ve skutečnosti je moje jméno zpodobením Styx, dcery titána Ókeana a bohyně Téthys. Mimochodem... znal jste je? +prohodí ledabyle+ Asi vám nemusím připomínat, čím se tato Styx proslavila +zkouší ho+ Žasnu nad vašim sebevědomím, Aresi. Čím to, že jste si tak jistý, že dokážete svést každou ženu? +nevěřícně zakroutí hlavou+ Máte nějakou nadpřirozenou moc, kterou k tomu používáte?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)