Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Bar

Příspěvekod Styx » pát bře 04, 2011 8:01 pm

Galantní jako vždy +podotkne s úsměvem+ Vaše pozvání se nedá odmítnout, Aresi. Copak už vám někdy nějaká žena dala košem? +posadí se na nabízenou židli a stáhne si na stehna kraťounkou sukni+ Nějaký míchaný drink, prosím.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned bře 06, 2011 8:24 pm

Sjede jí pohledem, přičemž se zastaví na jejich stehnech s velice samolibým úsměvem, který se jenom rozšíří, když si Styx tu sukni stáhne. Pak se jí podívá do očí. Věřila by jste, kdyby tomu tak bylo? zadívá se na ni zkoumavě. Oběma objedná. Styx míchaný drink a sobě whisky.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » ned bře 06, 2011 9:00 pm

+zachytí jeho pohled a omluvně se usměje+ Vůbec jsem nepočítala s tím, že polezu v baru na barovou židli +převede to na žert+ V ženách se nedá vyznat, takže možná bych i věřila +pousměje se a vezme si svůj drink+ Takže... dostal jste někdy košem?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned bře 06, 2011 9:20 pm

Za to se nemusíte omlouvat. Usměje se pobaveně. Rozhodně je to pěkný pohled. Také si vezme svůj drink a přiťukne si s ní. Na ženy. řekne pořád s tím úsměvem a trochu se napije, pak sklenku položí a při její otázce se vesele zasměje. Vidím, že od našeho posledního setkání jste se vůbec nezměnila. Pořád jste stejně zvědavá. Jeho pohled se razem změní na spalující a důvěrně se k ní nakloní. Mám nahoře pokoj, nepřesuneme se pak tam? Opět jí sjede velice výmluvným pohledem.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » pon bře 07, 2011 12:35 am

Tak na ty vaše narozeniny +přiťukne si s ním a ochutná drink+ Neměním se, proč taky. Možná jsem zvědavá právě proto, abych vám nedala šanci vyzvídat +usměje se tajemně+ Ale neodpověděl jste mi... +nechá se trochu sežehnout jeho plamenným pohledem, který ji sice rozpálí, ale nespálí tak, aby zcela ztratila hlavu+ Zvete mě do vašeho pokoje? +zvedne lehce obočí+ To je od vás velice milé, drahý Aresi. Ale co se vám nelíbí na tomhle prostředí?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon bře 07, 2011 11:21 pm

Usměje se. Jo, děkuji, ale to víte, už jsem to přestal počítat. Se zaujetím na ni pohlédne. Takže máte co skrývat?
Zasměje se a opět se na židli narovná. Blýskne po ní pobaveným pohledem. Právě teď. Nebo ne? mrkne na ni.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » úte bře 08, 2011 10:55 pm

Každý má co skrývat +záhadný úsměv skryje v doušku alkoholu+ Předpokládám, že vy musíte mít za svůj dlouhý život tolik tajemství, že si už na některé ani nevzpomenete +pošťouchne ho a trochu se zavrtí na židli, aby si udělala lepší pohodlí v té úzké sukni+ Jak mně odhadujete... myslíte, že bych šla s cizím mužem na hotelový pokoj?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte bře 08, 2011 11:29 pm

Vím, že jste to myslela spíš jako pošťouchnutí, ale v podstatě máte pravdu. Jsou některé věci, které si už tak jasně nevybavuji. Jsem sice bůh, ale také mám jenom jeden mozek, že? mrkne na ni. I když na ty podstatné věci nezapomínám nikdy. Napije se ze své sklenky. Na chvíli se na ni zadívá, jakoby ji skutečně odhadoval, pak se ale usměje. Už posledně jste mi dala jasně najevo, že svého přítele milujete nadevše. Tohle měla být jenom menší lest, abych se já vyhl odpovědi. řekne s pobaveným zajiskřením v očích.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » čtv bře 10, 2011 11:14 pm

Takže vy jste mě jenom zkoušel? A já naivka se tady snažím vymyslet způsob, jak se z toho pozvání nenápadně vyvléknout, abych vás neurazila +durdí se naoko+ Dobře, dobře, taky vás už nebudu trápit. Stejně znám odpověď. Dřív nebo později prý dostanete každou ženu, po které zatoužíte. Nevím, co je na té fámě pravdy, ale musím uznat, že takovému démonickému pohledu se opravdu těžko odolává +mrkne na něj šibalsky+ Máte postřeh. Jsem zamilovaná a jiní muži nemají u mne šanci.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv bře 10, 2011 11:28 pm

Pobaveně se zasměje jejímu pobouřenému výrazu. Já myslím, že jste mě odhalila už dřív. řekne jistým hlasem. Tak tohle se o mě povídá? i když má ta otázka znít překvapeně, jeho sebevědomý výraz tomu překvapení zrovna neodpovídá. V tom případě, nebojíte se, že uhranu i vás? Když už mám ten démonický pohled. pobaveně.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette