Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Ares » stř čer 16, 2010 10:47 pm

Ještě ji nějakou tu chvíli sleduje, především její pozadí. Sám pro sebe se ušklíbne. Pak vyjde ven a zamíří směrem do města.
Ares
Bůh

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned črc 04, 2010 10:29 am

*Přijdou spolu s Byronem do restauračky a vrchní se hned na Syr usmívá*
Zdravím šéfová, vás jsem dlouho neviděl, dáte si snídani?
Ano dáme si palačinky a toasty a hromadu marmelády, jahodové prosím. A pro mě ještě nutelu. *řekne mu autorativně a posadí se*
Byrone, máte prosím normální cigaretu?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Byron » ned črc 04, 2010 10:37 am

+sedne si naproti ní+ Jasně. +nabýdne jí z krabičky Lucky Strike+ Jo a já si dám ještě čaj! Mátovej! +křikne za vrchním+ Týjo, nutelu! Fakt. Máš pravdu nutela je taky super. +usmívá se a oči mu svítí+ Anebo puding, čokoládovej a co teprv takovej veselej puding...
Byron
Člověk

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned črc 04, 2010 10:44 am

*vrchní jim tam donese ty palačinky a toasty* Slyšel jste tady hosta doneste nám ještě puding. *Otevře sklenici s nutelou a jednu lžičku dá Byronovi a druhou si labužnicky strčí do pusy a tváří se jako by měla orgasmus* ehm pardon. Takže Byrone, už jste se nechal ulovit některou zmístních krasavic, nebo odoláváte jejich svodům? prominte jestli je to příliš osobní, ale to víte, já se moc ted do společnosti nedostanu, vlastně za chvíli zase odjíždím pryč *povzdechne si trochu smutně*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Byron » ned črc 04, 2010 10:50 am

+dlabe nutelu lžičkou a vůbec se nekrotí. Hehehe. +zasměje se+ Mě asi jen tak někdo chtít nebude, nevím proč by chtěl, navíc, já mám spoustu jinejch věcí na práci. +pokrčí rameny+ Becca mi přijde v pohodě. +už je od té nutely trochu upatlanej+ No a Wenai je prostě... Wenai. To někam jedete s tímhle? +ukáže jí na břicho+
Byron
Člověk

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned črc 04, 2010 10:55 am

Ano Becca je v pohodě *kření se* a Wenai *teď už se směje* je jak jste řekl Wenai. Ano jen se nenechte ulovit *radí mu s pozvednutým obočím* byla by vás škoda pro jednu ženskou. No dovolte, to "tohle" je Desmond a Brian a ano musím ještě na nějakou dobu odjet do zahraničí, ale snad se stihnu před porodem vrátit. Ne určitě to stihnu. Máte tady *setře mu prstama ze rtů nutelu a usměje se*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Byron » ned črc 04, 2010 11:00 am

Díky. +utře si rukou rty+ Desmond a Brian? To zní jako by znich měli bejt králové. +kření se+ Takový honosný jména. A kam jedete? Hele nebudem si radši tykat?
Byron
Člověk

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned črc 04, 2010 11:04 am

Králové zrovna ne *kření se* a vůbec máš pravdu. Syriana nebo Syr, můžeš si vybrat. Víš můj manžel je archeolog a tak jsem pro něj koupila ostrov s hromadou místa na vykopávky, ale jsou s tím ještě trochu problémy, tak to chci doladit. Ale je to tajemství! *Vezme si tu nabízenou cigaaretu odlomí víc jak tři čtvrtiny a zbytek si zapálí* Bože to je slast
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Byron » ned črc 04, 2010 11:06 am

+usměje se jak si ,,upravila" cigaretu+ Hej ostrov? Tak tomu říkám dárek. A zaslouží si ho aspoň? A kde to je ten ostrov?
Byron
Člověk

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned črc 04, 2010 11:09 am

Viktor? ten si zaslouží tisíc takových ostrovů. nachází se kousek od Afriky, no jo je to kousek z ruky, ale za to tam ještě nikdo nekopal *pokrčí ramínkama* snad se mu to bude líbit *až příliš brzy dokouřila cigaretu a teď se trocvhu mračí*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette