Hotel - Recepce

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Hotel - Recepce

Příspěvekod Richard Prewett » pát led 21, 2011 5:01 pm

+Upřimně se začne smát.+ Tak teď jste mně dostala. Obávám se, že mé jméno by stěží zaplnilo jeden řádek. No kvůli vám jsem ochoten si něco vymyslet. +mrkne na ni vesele.+ Tak tam napište Richard Prewett. Dvojité w a dvě t na konci. +Opře se ležérně o pult a diktuje jí své jméno.+ Prozradíte mi také to svoje? +koukne na ni bokem, když zkontroluje jestli to dobře napsala.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát led 21, 2011 5:07 pm

+poznamená jeho jméno do knihy, hned pod ten domeček, co nakreslila než přišel+ A celé nebo zkrácené? +usměje se na něj se zábleskem šibalství v očích+ Jmenuji se Wenai Lafayette. A teď mě prosím následujte, ukážu vám váš pokoj. +vyjde zpoza recepce+ Jo, ještě... Chcete to auto zaparkovat do našich garáží?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pát led 21, 2011 5:16 pm

Předpokládám, že tohle byla také zkrácená verze. +řekne s pobaveným úsměvem.+ Velice mě těší. +Odlepí se od pultu a následuje ji.+ Tomu říkám úroveň. +uculí se.+ Většinou vám jen vrazí klíčky do ruky a pošlou vás hledat po chodbách to správné číslo. +pokroutí hlavou.+ Myslím, že tady se mi bude hodně líbit. +A jenom tak nenápadně sjede Wenai odzadu hodnotícím pohledem.+ Jo, jistě, to bych velice rád. Mám tam i nějaké kufry. Mohl by mi je někdo donést do pokoje?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát led 21, 2011 5:37 pm

Jo, zkrácená. +jdou do výtahu+ Samozřejmě, zavazadla budete mít v pokoji, to už je zařízeno. +usměje se na něj, ve výtahu zmáškne trojku a jedou+ Jste tu pracovně nebo za zábavou? Jestli se tedy můžu zeptat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pát led 21, 2011 6:41 pm

V tom případě byste mi někdy mohla říct celou verzi, co říkáte? +usmívá se a nastoupí za ní do výtahu.+ Spíš bych řekl, že za zábavou. Možná byste mi mohla doporučit nějaké akce. +zvědavě se jí zahledí do očí a malinko při tom zvedne obočí.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát led 21, 2011 6:49 pm

No, moje celé jméno není úplně... úžasné. +usměje se rozpačitě a když se jí koukne do očí, tak se mu taky koukne do očí a trochu se do nich zahledí a ztratí nit+ Éééé... tedy jo, ano, bude tu ples. Devětadvacátýho. Anebo můžete jít do Provinilých slastí, někdy je to tam taky dost zajímavý, můžete tam jít buď do baru nebo tancovat. +výtah zastaví, otevřou se dveře a Wenai ho vede chodbou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pát led 21, 2011 7:19 pm

Určitě je. +uculí se.+ Ples? +chvíli nad tím přemýšlí.+ To by možná nebylo špatné. Myslíte, že tam můžu přijít jen tak bez pozvánky? +Pořád se na ni usmívá a jeho egu to dělá nevýslovně dobře, když na něj Wenai tak reaguje.+ Děláte tu dlouho recepční? +zeptá se po chvilce, když už spolu kráčí po chodbě.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Richard Prewett » sob led 22, 2011 9:15 pm

+Seběhne po schodech dolů a na recepci se usadí do křesla, čeká na Wenai.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob led 22, 2011 9:22 pm

+ve výtahu se uklidní a otře si lehce rozmazanou rtěnku a pak vystoupí už naprosto dokonalá (ha ha), přijde k němu+ Dobrý večer. +usměje se+ Tak kam půjdem?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob led 22, 2011 9:35 pm

(vyšší určitě nebude, to se neboj)

Dobrý večer. +zářivě se na ni usměje svým typickým úsměvem.+ Vám to ale sluší. +Prohlídne si ji znaleckým pohledem a odněkud vykouzlí malou červenou růži.+ Jelikož jsem vás zval, bylo by ode mne neslušné kdybych přijel s prázdnýma rukama.+ Podá ji jí.+ Obávám se, že si budu muset od vás nechat poradit. Zatím to tu vůbec neznám. Kam byste chtěla jít? +zeptá se vesele.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette