Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Asher » stř čer 02, 2010 5:13 pm

Opravdu? To bych do vás neřekl. Usměje se. Já pocházím ze stejné linie, jako Jean-Claude. Stvořila nás upírka jménem Belle Morte. Všichni z její linie se vyznačují velkou fyzickou krásou a přitažlivostí. Ušklíbne se. A když jsem tuto krásu pozbyl, nedokázala se na mě ani podívat, natož se mnou spát. Zablýskne mu v očích vztek, při vzpomínce na to, jak se cítil. Aby jsme stvořili upíra, musíme oběť kousnout třikrát během tří dní a první noc po třetím kousnutí povstane člověk jako upír. Vysvětlí ochotně.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Memory » stř čer 02, 2010 5:30 pm

"Myslím, že to s vami nie je také zlé. I keď, medzi upírmi asi panujú iné zvyklosti." poznamená potichu. Neunikne jej hnev v Asherových očiach. Prekoná nutkanie prikrčiť sa. Miesto toho siahne po pohári a napije sa minerálky." Takže každá línia upírov má nejaký svoj špecifický znak?" opýta sa so záujmom, keď opäť položí pohár na stôl.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř čer 02, 2010 7:19 pm

Ano, dá se to tak říct. Ale také ne vždy se ta zvláštnost přenese na nového upíra. Nebo se třeba přenese a projeví se až o mnoho později, až je upír mocnější. Například Jean-Claude zdědil po Belle Morte ardeur. Je to schopnost...no...on by možná řekl spíše prokletí. Je to neovladatelná touha po sexu a zároveň i na lidi kolem sebe vyzařuje tak silnou sexuální přitažlivost, že nikdo není schopen tomu odolávat. Jean-Claudovi trvalo velmi dlouho, než se to naučil ovládat. Ale jako velké plus z toho plyne to, že se může živit sexuální energií a potěšením. Odmlčí se a blýskne mu v očích. Striptýzový klub nemá jen tak pro nic za nic. Mrkne na ni.
Asher
Upír

Příspěvekod golux » stř čer 02, 2010 7:30 pm

Taky dobrou chuť... pustí se do jídla a je na ní vidět, že jí to chutná. Trochu jí zčervenají tváře, oči se jí začnou lesknout a vychutnává si jídlo s radostí až živočišnou
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř čer 02, 2010 7:52 pm

Potešmerlin. Povie si v duchu. Trhá jej kútikmi úst a len ťažko ostáva vážna, no tiež sa zas trochu začne čevenať. Neznáša, keď je na nej vždy vidieť rozpaky. "Ehm." odkašle si, lebo jej akosi odrazu vyschlo v krku. "Takže to znamená, že Jean-Claude by nemusel...povedzme piť krv, keby mal dostatok....sexu?" cíti ako jej horí tvár. Nie je pre ňu zrovna jednoduché, baviť sa s Asherom takto otvorene o sexe. "Máte aj vy takú.....nejakú zvláštnu schopnosť?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř čer 02, 2010 11:01 pm

Pozoruje ji svýma ledově modrýma očima, které ale teď vůbec ledové nejsou, spíš jakoby hořely nějakým vnitřním žárem. Cítí její rozpaky, jako hřejivé chvění, které mu přebíhá po kůži. No krev potřebuje, ale dejme tomu, že pokud by byl někde...uvězněn... Vzpomene si na rakve s křížem na víku a stříbrnými řetězi a téměř se zachvěje, ale ovládne se. ...a měl spojení s někým venku, nejlépe se svým lidským služebníkem, nebo aspoň s někým, na koho vložil První znamení, které k tomu vede, tak by se živil skrz něj. Mohl by mu pronikat do snů a tak trochu je režírovat. Ty sny jsou velmi...živé a silně erotické. Pousměje se. Takže díky tomu, by mohl přežívat bez krve velmi dlouho. Nad její otázkou se na chvilku zarazí a dlouze se jí zadívá do očí. Zvažuje, jestli to má prozradit, když s ní i mluvení o ardeur tolik zamávalo, ale protože je to prostě trochu (víc:) )zmetek, nakonec odpoví. Ano, mám jednu velmi ojedinělou schopnost. Odmlčí se a jakoby nepřítomně přejede svými dlouhými, elegantními prsty po sněhobílém ubrusu. Znovu se jí zahledí do očí. Dokážu svým kousnutím způsobit orgasmus. Řekne tichým, melodickým hlasem, který jakoby ji zahalil jako teplá, hebká kožešina.
Asher
Upír

Příspěvekod Memory » čtv čer 03, 2010 12:32 am

Tuší, aká bude odpoveď. Sleduje ako zhypnotizovaná jeho prsty prechádzajúce po obruse. Rozbúcha sa jej srdce, akoby sa miesto látky dotýkal jej kože. Zdvihne zrak, ich oči sa stetnú. Jeho hlas jej pripadá ako hodvábny závoj ovíjajúci sa okolo jej tela a ona sa odrazu cíti, akoby pred ním bola nahá. Zachveje sa. V jej očiach sa mihne prekvapenie, strach, túžba... Spamätá sa a sklopí oči. V hlave sa jej rozbliká poplašná kontrolka, ktorá hlási, že takto by sa to nemalo vyvýjať.
"V tom prípade ste museli mať veľa mileniek." až po chvíli jej dojde, že svoju myšlienku vyslovila nahlas. Pozrie mu do očí, no hneď ich zas sklopí. "Prepáčte." ospravedlní sa okamžite. "Nie je to moja vec."
To, že je červená ako rak ani netreba komentovať. No spamätá sa takmer vzápätí. "To prvé znamenie, v čom spočíva?" opýta sa snažiac opäť nájsť stratenú rovnováhu. Aj sa jej to celkom podarí. No v duchu si nadáva ešte viac.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv čer 03, 2010 1:20 pm

°Ledabyle pokrčí rameny, jakoby nad tím neuvažovala° Tak zatím tu jsem. Co bude dál ukáže čas °opře si loket o hranu stolu a tvář složí do dlaně. Na veřejnosti v dobré restauraci se to sice nehodí, ale nevypadá to že by si dělala starosti s etiketou° Já moc dopředu neplánuju, ani nevzpomínám. Však víš; čas pro mě nemá valný smyl °sjede jí pohledem° A kdepak vlastně žiješ? °vyzvídá nenápadně její adresu°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv čer 03, 2010 1:34 pm

+sleduje a hodnotí její chování+ To asi nemá. +přikývne pomalu+ Mohla bych se zeptat. Tedy nemusíš odpovídat. Ale zajímalo by mě. Kolik ti je? +konečně se dostane k otázce+ Na jednom menším ostruvku v Tichomoří. Darktor, se jmenuje. +očividně nemá starosti s tím, že by jí chtěla přijít třeba navštívit, je si jistá, že by se přes Johna, jen tak nedostala+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv čer 03, 2010 1:40 pm

°Narovná se, ruku si složí na stůma zamračí se° Proč se mě tu kde kdo ptá na to kolik je mi let?! °podráždění je z jejího hlasu jasně patrné° Je to hrozně neslušné ptá se dámy na věk! °říká ta co si hodila lokty a ruce na stůl° Dobře °přejde zas do smýřlivého tón, který zní jakoby se předtím vůbec nezlobila° Je mi dost na to abych si mohla dělat co chci, ale ještě nejsem metuzalém °odpoví vyhýbavě. Vlastně kličkuje jak zajíc před orlem° Tak to musí být krásné místo °usoudí° Jen tam bude spousta pláží z hodně sluncem °usměje se°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette